АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 193
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми казали кои са лекарите в Селена, които работят по касата( прегледи и ехограф). Бременна съм в началото, за сега ще ходя при един лекар, но ако се насоча да раждам в Селена е хубавоо да съм май при техни лекари. Имате ли информация за цени на раждане... Embarassed

# 301
Май бяха 990лв нормално и 1290 лв секцио. По ЗК мисля са Петрова, Минев и още двама, но им забравих имената...може и другаде да се следиш и само последния месец примерно да ходиш при лекаря, при който мислиш да раждаш (така хем ще си раждаш пак в Селена, хем не си ограничена при избора на лекар в началото само между тези по ЗК)

# 302
Инфо от първи пост Женска консултация по касата.Водят я д-р А.Даскалов,д-р Петрова и д-р Пейчинова

Минев не е бил до сега по ЗК

# 303
  • Пловдив
Минев никога не е работил с касата. То само това му липсва.....и изобщо може да не се прибира в къщи. Той дори и с платените пакети ЖК не се занимава.

# 304
изобщо не е нужно да ходиш при когото и да е било в клиниката
аз си се следя при д-р Даскалов, защото само на него имам доверие като специалист- но  той води само раждания там, така или иначе Simple Smile

благодаря ви за отговорите, надявам се всичко да мине по план и за 8 март да сме си всички у дома в такъв случай

# 305
Значи моя грешка за Минев...бяха ми го препоръчали в началото, от тогава бях останала с впечатление, че работи и по ЗК. В крайна сметка избрах др лекар. Simple Smile

# 306
# 307
Добре де, а как се порцедира с плановото секцио? Аз ли си избирам датата,  ще имам ли идея кой ще е на смяна в този ден, ще знам ли кой ще е втория лекар и т.н ?

# 308
Добре де, а как се порцедира с плановото секцио? Аз ли си избирам датата,  ще имам ли идея кой ще е на смяна в този ден, ще знам ли кой ще е втория лекар и т.н ?
Лекарят, когото си избрала ти избира датата( обикновено 10-14дни преди термина). За втория лекар мисля, че трябва да попиташ кой ще е на смяна тогава.
Мисля, че няма вариант да си планово секцио без да се избере лекар.

# 309
  • Пловдив

Беба,може да си планово секцио без да си избереш лекар.С първата ми бременност беше така.Ще те работи екип,който се падне в деня.Два екипа,две операционни са.Преди операцията лекарят,който ще те работи ще дойде да ти се представи и да говори с теб
Ако си имаш лекар-обикновено дават 1 седмица и ти може да си харесаш ден.Обикновено лекарите си бачкат в екип.Примерно Минев-Матев.Попитай лекарят,той ще знае кой ще му е партньора

# 310
Здравейте момичета някоя от вас правила ли ранен биохимечен скрининг при др Апостолова как преминава прегледа, за колко време са готови резултатите и на каква цена е? Благодаря ви предварително

# 311
И аз се вкл с въпрос - при какви усложнения се налага транспортирането на бебето от Селена към някоя от др болници?

# 312
  • Пловдив
И аз се вкл с въпрос - при какви усложнения се налага транспортирането на бебето от Селена към някоя от др болници?

От пролетта на 2014 не се налага превеждане на бебета във ВМИ.Откриха модерна неонатология

# 313
Да, и аз от мн места чувам, че вече неонатологията им е мн добра. Да разбирам, че вече имат условия да се справят с всякакви ситуации?
Мисля да раждам в Селена и засега никой лекар не ми е казал да има нещо нередно с бебо, но все пак... Simple Smile

# 314
Здравейте момичета някоя от вас правила ли ранен биохимечен скрининг при др Апостолова как преминава прегледа, за колко време са готови резултатите и на каква цена е? Благодаря ви предварително

Такъв преглед протича като лекарят ти вземе различни размери на бебето и после те праща за взимане на кръвно изследване. В лабораторията се изчисляват размерите взети от бебето, твоята възраст и стойности от кръвта по  специална формула. Стават за ден-два. Моят преглед не е правен в Селена, нито при тази лекарка, но мисля, че процедурата е стандартна. Такъв преглед не се поема по ЗК, така че няма и облекчение в цената. Моят беше 60лв - 30 при доктора и 30 в лабораторията. Тази цена не е фиксирана. Не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт