АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 193
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Знаете ли дали раждането секцио може да се изплати на части?

# 316
  • Пловдив

Най-добре звънни на 032 64 80 20 (регистратура и информация) и попитай.

# 317
  • Пловдив

При изписване издават фактура и се плаща цялата сума.

Ако искате разсрочено,ползвайте кредитна карта,потребителски кредит

# 318
Здравейте!Видях,че някои от вас имат въпроси относно неонатологията.Искам да споделя с вас,че съм очарована от това отделение,кувьозите са им най-модерните в града,а неонатолозите са невероятни специалисти! Родих недоносено бебе там и от личен опит го казвам!

# 319
Запис на тонове полага ли се по здравна каса? Правят  ли в Селена? С предната бременност ходих само веднъж и то беше дни преди раждането, платих си записа, но...това беше преди повече от  6 години, може и да има промени.

# 320
По ЗК само ако преносваш. В Селена се плащат. Аз ходех от средата на 8-ми месец мисля веднъж седмично.  Peace

# 321
Искам да попитам може ли бащата да присъства на раждането ако е секцио

# 322
  • Пловдив
Да Peace Моят мъж присъства Peace

# 323
Може ли малко подробности. Как точно става? Кога трябва да кажа, плаща ли се допълнително, през цялото време ли стои.и нещо друго ако ее сетиш ще съм благодарна

# 324
  • Пловдив
Може ли малко подробности. Как точно става? Кога трябва да кажа, плаща ли се допълнително, през цялото време ли стои.и нещо друго ако ее сетиш ще съм благодарна
Сумата е 200 лв.,казваш на доктора който ще те изражда предварително-на пример когато определяте датата. Може да остане до като изкарат бебо или до края на операцията-това е въпрос на личен избор Peace Може да се направят и снимки на първата глъдка въздух Wink

# 325
Здравейте, налага ми се спешен преглед дали в Селена записват и в неделя часове и ако отида в неделя ще има ли кой да ме прегледа при наличието че не съм техен пациент. И също така работи ли им лабораторията в неделя? Благодаря предварително

# 326
Здравейте, налага ми се спешен преглед дали в Селена записват и в неделя часове и ако отида в неделя ще има ли кой да ме прегледа при наличието че не съм техен пациент. И също така работи ли им лабораторията в неделя? Благодаря предварително
Винаги има дежурен лекар. Мен ме прегледаха на 3ти март. Отивай и дано всичко да е наред  Hug

# 327
не зная за какъв преглед говориш- ако имаш някакви притеснения отиди,няма да те върнат
в момента е лудница- за 3 дена се родиха 27 деца, направо се пръскат по шевовете, детска стая се задъхват

# 328
  • Пловдив
Мини,ама не се хвалиш,че си родила.Честита принцеса.Дала си й много хубаво име

# 329
Heart Eyes е, похвал де
принцеса номер 3 е факт- нашата Благовеста
както винаги- не съжалявам за избора на клиника и на доктор
доста неща са се попроменили за 6 години, но пък не е към по зле по моето усещане за прекрасни условия за раждане

Общи условия

Активация на акаунт