АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 98 527
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
А може ли направлението да е от ЛЛ, тъй като спрях да ходя при докторката по касата?
Консултацията с анестезиолог всеки ден ли може да  се направи и по кое време и в кой кабинет?
Калитарка, честито бебче  Heart Eyes

# 571
  • Plovdiv
Искам да попитам половинката на някоя от вас посещавала ли е андролога в Селената? Какви са ви впечатленията?

# 572
  • Пловдив
Искам да попитам половинката на някоя от вас посещавала ли е андролога в Селената? Какви са ви впечатленията?

Добри,но само веднъж съм ходила.Има и частен кабинет на бул Хр Ботев

# 573
А може ли направлението да е от ЛЛ, тъй като спрях да ходя при докторката по касата?
Консултацията с анестезиолог всеки ден ли може да  се направи и по кое време и в кой кабинет?
Калитарка, честито бебче  Heart Eyes
Аз по каса не съм си следяла бременността. Направлението ми го издаде ЛЛ.
 Консултацията е всеки работен ден. Мисля, че бе от 11 до 13 часа.
 Благодаря  Hug

# 574
Някой има ли информация за увеличение на цените за раждане? Вече са ми оформени документите и днес ми се обадиха да ми кажат, че цената на секциото от днес е вече 1500 лв.  Shocked

# 575
  • Пловдив
Някой има ли информация за увеличение на цените за раждане? Вече са ми оформени документите и днес ми се обадиха да ми кажат, че цената на секциото от днес е вече 1500 лв.  Shocked

Последно вдигнаха цените в началото на м.март. Аз родих на 05.03.15г. и секциото ми беше 1340 лв. вместо 1290 лв., т.е. с 50 лв. повече. Сега каква е цената незнам.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 16:56 от Tsveti 1310

# 576
Много се учудих, че сега пак са ги вдигнали и то с 160  Shocked 3 дни преди раждането, голям късмет  Tired

# 577
Аз от днес съм в 45 дневния болничен, но ще ходя другата седмица да си го взема. Исках да ви попитам, дали ще ми дадат документите, моите си? Аз мисля да раждам при тях, но все пак ако нещо стане по спешност и имам по-близко болница нали трябва да си имам документи в мен?

С Георгиев също ми предстои да говоря, зная че не правят тестове за упойка и все пак ако настоявам ще ми кажат ли какво използват, за да си направя някъде тестовете?

И пак да питам за вещите, че съм забравила, носех чехли, бельо, лична  козметика, чорапи, зарядно, помпа, силиконовите зърна крем за зърнат....друго не си спомням да съм носила миналия път, ако пропускам нещо важно казвайте.

# 578
  • Пловдив
Аз от днес съм в 45 дневния болничен, но ще ходя другата седмица да си го взема. Исках да ви попитам, дали ще ми дадат документите, моите си?

Длъжни са да ти ги дадат.Искай си ги.Аз също си ги исках-всички изследвания+направлението за хоспитализация
Георгиев трябва да те насочи за какво да се тестваш,да
Носи хубави кърпички за дупето на бебето.Техните не са хубави.Също крем против подсичане.Не дават такъв за мазане.Те уж мажели при нужда-дрън,дрън.

Много се учудих, че сега пак са ги вдигнали и то с 160  Shocked 3 дни преди раждането, голям късмет  Tired

Кофти късмет

# 579
Каквото такова, само да сме  живи и здрави и всичко да е наред  Heart Eyes Секциото може да ми е по обяд, дали ще мога да пия вода? Направо незнам как ще изкарам без вода толкова време  newsm78

# 580
по принцип не дават
ех, ама че късмет ... явно искат да си намалят работата, ще се откажат хора предполагам ...

# 581
Едно време даваха мостри на козметика и сред тях имаше судокрем.Сега дават ли някакви мостри?

# 582
дават
има и мостричка судокрем /аз още не съм я изхабила, почти втори месец ползвам за малката/

# 583
  • Пловдив
Каквото такова, само да сме  живи и здрави и всичко да е наред  Heart Eyes Секциото може да ми е по обяд, дали ще мога да пия вода? Направо незнам как ще изкарам без вода толкова време  newsm78

Моето секцио беше в 14.30 ч. Вода спрях да пия от предната вечер /някъде след 22ч./. Жажда не съм изпитвала, покрай цялата еуфория. Освен това преди операцията ти вливат две банки физиологичен разтвор. Леко и безпроблемно раждане ти желая, и най-важното - здраво бебче.

# 584
Ако раждането почне нормално, но завърши секцио, цената за секцио ли се заплаща?

Общи условия

Активация на акаунт