АГ клиника Селена гр. Пловдив- 13!

• 99 032
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • burgas
Относно цените,обадих се в Селена - към момента нормално-1100лв,секцио-1500лв.Само ме учуди това което пишете,че ако извикаш лекаря нощем плюс 100лв.  Thinking .Така ли е?
Моето секцио беше по спешност в 21:00 вечерта не съм плащала допълнително, също и съм сигурна че не се заплаща избор на екип. Дали ще си при този който е на смяна или при избран лекар цената си е една и съща

# 646
Относно цените,обадих се в Селена - към момента нормално-1100лв,секцио-1500лв.Само ме учуди това което пишете,че ако извикаш лекаря нощем плюс 100лв.  Thinking .Така ли е?

Аз знам , че за д-р Минев се плаща + 100 лв , за други не съм чувала да е така

# 647
  • Пловдив

Аз знам , че за д-р Минев се плаща + 100 лв , за други не съм чувала да е така

И аз така знам - от негови пациентки.

# 648
Да , и моята информация е за Минев 100 лв. ако е през нощта.
за държавните болници мога да кажа като раждала преди 2 години секцио във ВМИ, че това което описвате съвсем не е вярно. Споделям лични впечатления . Бях на обиколка и в Селена и като сравнявам двете болници даже бих казала че във ВМИ е по добре. Операционната и родилната зала са по големи и по хубави. Стаите за пациентите са също по големи , ремонтирани и слънчеви. Аз раждах със спинална упойка и съм много доволна.
Определено доскоро се чудих къде да раждам сега. За сега съм се спряла на Селена.  Това което не ми хареса в държавната болница са 2 неща: никой не ме раздвижи и не ми обясни кога и как да стана. Бебето може да е или при теб или при тях. Няма опция да ти го носят .тъй като бях секцио и втория ден не ми беше добре едва на третия ден си взех при мен детето.
Та затова сега ще избера Селена, дано тук е по добре. Финансовият въпрос не ме вълнува, нито сега , нито предния път.
Притесняват ме евентуални усложнения , свързани с раждането в частна болница , но да се надявам , че всичко ще е наред

# 649
  • Пловдив
Ммм..даа..във ВМИ се оказва,че докато родиш всичко горе-долу е добре. И до там. Раждаш и ставаш прозрачна. Имам две дружки който излязаха от там със зверска депресия. Просто няма никой ,сама си се оправяй..ама не можеш да станеш..ми не можеш..

# 650
  • Пловдив
Благодаря за отговорите относно доплащането от 100лв. ако е вечер.Незнам от Селена защо не си направят труда да поместят информация на страницата си какви са цените и да ги актуализират когато има промяна  Naughty

# 651
  • Пловдив
Благодаря за отговорите относно доплащането от 100лв. ако е вечер.Незнам от Селена защо не си направят труда да поместят информация на страницата си какви са цените и да ги актуализират когато има промяна  Naughty

Само да уточня, че д-р Минев взима тези 100 лв., независимо по кое време тръгне раждането и независимо дали е секцио или нормално / това е според информация от моя близка, която и двете си деца роди при него /.

# 652
  • Пловдив
Така е,на Минев 100 лв  Peace Но пък без свян звъниш 24/7. За това са тези пари.

# 653
  • Пловдив
Минев не ми взе 100 лв отгоре през месец юли 2014 г.Не ми каза изобщо,че взима тези пари.Макар че ние знаехме и бяхме подготвени.Не знам защо така стана с мен

# 654
Според вас Петрова ще ме вика ли по-често когато влезна в деветия? Ще ми се и на запис на тонове да ходя...то аз другата седмица влизам в деветия, а за секцио ми спомена да мисля към 16 май тоест ще имам 2 седмици и ми се искаше в тези две седици и апис да правя и изследвания разни консуптации, пък и да ме погледне де на ехографа поне още 2 пъти...Аз ли трябва да предложа всичко това или тя сама ще ми го назначи?

# 655
  • Пловдив
Беба,при Петрова ли ще раждаш?Принципно прегледите по касата са доста орязани,но ако раждаш при нея тя ще те вика за прегледи по-често.Тонове не знам обаче дали ще ти прави.Срещу заплащане със сигурност ще ти направят при дежурния в Селена.Няма лошо на следващата консултация да си кажеш какво искаш и как виждаш нещата.Тя ще ти каже какво може да ти предложи и така

# 656
  • Пловдив
Според вас Петрова ще ме вика ли по-често когато влезна в деветия? Ще ми се и на запис на тонове да ходя...то аз другата седмица влизам в деветия, а за секцио ми спомена да мисля към 16 май тоест ще имам 2 седмици и ми се искаше в тези две седици и апис да правя и изследвания разни консуптации, пък и да ме погледне де на ехографа поне още 2 пъти...Аз ли трябва да предложа всичко това или тя сама ще ми го назначи?

Аз следих бременността си при д-р Петрова и родих при нея секцио преди месец и половина, така че ще се опитам да отговоря на всичките ти въпроси. Като влязох в деветия месец ми назначи изследвания на кръв и урина / всъщност това го направи при издаване на 45 дневния болничен /, но аз ги пуснах някъде около месец преди раждането. Секциото ми беше насрочено една седмица преди термин. След като ми бяха готови изследванията минах консултацията с анестезиолог, както и с кардиолог / имам лек сърдечен проблем /. Относно записа на тонове ходих два пъти да ми правят - тя ми казваше кога да отида. Тоновете се плащат - 30 лв. мисля, че бяха, нищо че бях по каса. После с листа от тоновете ходих при нея да ги разчете. Ехограф през деветия месец ми прави мисля един път, иначе общо два пъти ме вика на преглед. Всичко това тя ми го назначи. Ако има нещо друго, което те тревожи, винаги можеш да говориш с нея - много е отзивчива и ако прецени, че имаш нужда и от други консултации или изследвания, ще ти ги назначи и без да я молиш. Аз например развих някаква инфекция, подобно на цистит 5 дни преди секциото, и ме извика една вечер, когато беше дежурна в клиниката да ме прегледа, като и споменах за проблема.

# 657

Аз следих бременността си при д-р Петрова и родих при нея секцио преди месец и половина, така че ще се опитам да отговоря на всичките ти въпроси. Като влязох в деветия месец ми назначи изследвания на кръв и урина / всъщност това го направи при издаване на 45 дневния болничен /, но аз ги пуснах някъде около месец преди раждането. Секциото ми беше насрочено една седмица преди термин. След като ми бяха готови изследванията минах консултацията с анестезиолог, както и с кардиолог / имам лек сърдечен проблем /. Относно записа на тонове ходих два пъти да ми правят - тя ми казваше кога да отида. Тоновете се плащат - 30 лв. мисля, че бяха, нищо че бях по каса. После с листа от тоновете ходих при нея да ги разчете. Ехограф през деветия месец ми прави мисля един път, иначе общо два пъти ме вика на преглед. Всичко това тя ми го назначи. Ако има нещо друго, което те тревожи, винаги можеш да говориш с нея - много е отзивчива и ако прецени, че имаш нужда и от други консултации или изследвания, ще ти ги назначи и без да я молиш. Аз например развих някаква инфекция, подобно на цистит 5 дни преди секциото, и ме извика една вечер, когато беше дежурна в клиниката да ме прегледа, като и споменах за проблема.

Благодаря за инфото. При мен малко ще се съкрати деветия месец и секциото ще е към две седмици преди термин понеже моя мъник си върви още от началото седмица напред, а съм с доста контракции на легло...и най вероятно няма да изкарам много дълго та да изпреварим малко събитията. Така обаче реално ми се получават 2 седмици от девети месец, в които искам да направя всички изследвания. Токсоплазмоза например до сега не ми е пускана  newsm78 Искам и микробиология...Другата се дмица когато ида при нея ще коментирам всичко това.

# 658
  • Пловдив

Благодаря за инфото. При мен малко ще се съкрати деветия месец и секциото ще е към две седмици преди термин понеже моя мъник си върви още от началото седмица напред, а съм с доста контракции на легло...и най вероятно няма да изкарам много дълго та да изпреварим малко събитията. Така обаче реално ми се получават 2 седмици от девети месец, в които искам да направя всички изследвания. Токсоплазмоза например до сега не ми е пускана  newsm78 Искам и микробиология...Другата се дмица когато ида при нея ще коментирам всичко това.

Имаш две седмици на разположение, през които спокойно могат да ти се направят всички необходими прегледи и изследвания. Относно микробиологията на мен ми взе секрет в края на осми месец. Токсоплазмоза ми пусна с първите изследвания в началото на 4-ти месец и после не сме я повтаряли. Успех и не се притеснявай - всичко ще е наред!

# 659
  • хасково
Коя година при Пелев? Wink
2010 първото си дете, 1 август 2014 второто си момиченце при Пелев, така и не можа да ме убеди, защото аз си държах на доктора Васил Даскалов, не толкова на болницата. За справка първото ми дете е 2008, второто ми януари 2015, има огромнаааа разлика от тогава до сега в отношението на персонала, може би защото си мислят че ми е второ или, защото сега имаше проблем с бебо, незнам ... Заради рефлукс се консултирах с проф. Бошева от Университетска болница и тя като чете епикризата на бебо, каза че просто болницата е частна и се застраховат в много отношения т.е. тъпчат децата с ненужни антибиотици.

Общи условия

Активация на акаунт