Ароматен дом, или ароматизирани свещи и спрейове

• 94 950
  • 489
  •   1
Отговори
# 435
  • Berlin
Знам, че свещите са много на почит и много добре изглеждат на снимка, обаче какво се прави с чашките после? Стъклени, метални, трупат се, излишен боклук, а не се продават само свещи за пълнител, това ми е голям стоп. Да, има и свещи без поставки, но не са хайп.🤔

# 436
Някои чашки ползвам за свещници за чаени свещи. Останалите изхвърлям в кошовете за разделно отпадъци.

# 437
  • Somewhere far away
и аз  ги хвърлям.

# 438
  • Street of Dreams
Отпадъци като всички други, аз не разбирам въпроса с чашките/бурканчетата.

# 439
Здравейте,

Търся ароматизатор за дома, тъй като искам да освежа апартамент, в който има постоянна миризма от мазета и канали (така е построен) и ми тябва нещо наистина силно.

Може би от тези с пръчиците ще са най-ефективни?

Благодаря!

# 440
Да, аз имам коте и храната му мирише. Взех пръчици на Аерон, 19 лв., снощи ги сложих до входното врата, вратите вкъщи стоят отворени, толкова силно мирише, че измахах половината пръчки и май ще махна още и ще оставя само две-три. Леко усетих аромата му в магазина, но в момента ме задушава и се чудя къде да го дяна.

# 441
Milanda, аз отливам част от течността и оставям 3 пръчици. Като се изпари, добавям още течност.
Иначе не се издържа дори в голямо помещение.

# 442
  • София
Да, аз имам коте и храната му мирише. Взех пръчици на Аерон, 19 лв., снощи ги сложих до входното врата, вратите вкъщи стоят отворени, толкова силно мирише, че измахах половината пръчки и май ще махна още и ще оставя само две-три. Леко усетих аромата му в магазина, но в момента ме задушава и се чудя къде да го дяна.
Никога не слагам всичките пръчки наведнъж.Започвам с една,две(зависи от ароматизатора)и след няколко дни добавям още една ако не усещам миризмата.Добавям пръчки докато не ми хареса как мирише.Обикновено са 2или 3 пръчки.Понякога ккогато течноста остане много малко добавям още една.

# 443
Гледах един клип в тик- ток ,как ароматизират гардероби и помещения със сините перли на Ленор.Купих си и ги сложих в платнени торбички и ги наслагах по гардероби,а в едно съдче ,директно изсипах и го сложих на секцията.Няма такава миризма на свежо и чисто,особено примесено и със свежия морски въздух.

# 444
Има ли и други като мен, които ароматизират домовете си с Milkhouse Candle? Аз съм голям фен и ги имам във всяко помещение на дома си.

# 445
  • Пловдив
Сефте ги чувам...скъпи са предполагам?

# 446
Сефте ги чувам...скъпи са предполагам?
Не са много евтини, но има и по-скъпи. Аз така се успокоявам. Толкова са силни ароматите им, че аз държа една в коридора отворена и без да я паля мирише много силно.

# 447
  • Пловдив
Колко пари са?Всеки има различен критерий за скъпо и евтино.

# 448
В нотино ги има. Марката явно е американска и се оскъпяват от вносните мита както Bath and body works (аз тях харесвам). В щатите са без пари и постоянно със супер промоции.

# 449
  • На зелено
Аз купувам пръчици и свещи на български марки. Ароматните пръчици са на марката Glam & Glam Candles/Ocean Breeze. Много хубав аромат, красива опаковка и ароматът е плътен, дълготраен. Свещи съм купувала на Ncandles.Art. Опаковката с доставката е уау. Ароматите също. Но не ми допада, че са в стъклен съд, нямат капаче. Затова последните три пъти вече взимам от Moments Now Candles от тези в металните кутии. На сайта имат и Not So perfect, които са с лек дефект и се продават доста по-евтино. Няколко пъти съм поръчвала и съм получавала малки подаръци, позвънявания за уточнения, изключително мили и коректни.
Сега съм решила да пробвам тези на I/tems.

Общи условия

Активация на акаунт