Ароматен дом, или ароматизирани свещи и спрейове

• 94 952
  • 489
  •   1
Отговори
# 450
Относно I/tems, преди години съм купувала, дори съм правила ревю в блога ми. Аз лично съм дълбоко разочарована. Точно поради тази причина купувам milkhouse candle. Не е било някой да рекламира нещо срещу пари и на мен да ми е харесало. А по онова време доста се бяха активизирали да рекламират I/tems

# 451
Аз купувам пръчици и свещи на български марки. Ароматните пръчици са на марката Glam & Glam Candles/Ocean Breeze. Много хубав аромат, красива опаковка и ароматът е плътен, дълготраен. Свещи съм купувала на Ncandles.Art. Опаковката с доставката е уау. Ароматите също. Но не ми допада, че са в стъклен съд, нямат капаче. Затова последните три пъти вече взимам от Moments Now Candles от тези в металните кутии. На сайта имат и Not So perfect, които са с лек дефект и се продават доста по-евтино. Няколко пъти съм поръчвала и съм получавала малки подаръци, позвънявания за уточнения, изключително мили и коректни.
Сега съм решила да пробвам тези на I/tems.

Не бях виждала Not so Perfect на Moments now candles. Благодаря много за споделянето, ще се възползвам. И аз отдавна се каня на I/tems, но след коментара на Barbarella, май ще пропусна.

Имам доста голяма колекция на Glim&Glam. Любими са ми Salted Caramel и една лимитирана колаборация с аромат на Тирамису. Имам дифузер солен карамел, не мирише натрапчиво, а някак деликатно ароматизира стаята. Купих си и спрей за текстил, но направих доста лош избор на аромат и рядко го ползвам. Не ми харесва, че постоянно изтича мазна течност около помпичката. 😞
Харесвам свещите на Scentique, не ароматизират, но обичам да слушам пращенето на дървения фитил. Мисля да пробвам Woodwick някой ден.
Дифузерите на Ареон ароматизират много добре, но уж търся по-натурални алтернативи. Скоро си взех арома лампа/дифузер и тествам различни етерични масла. Миришат приятно, но го докарва повече на билкова аптека или йога студио, а не целя това. 😂

# 452
  • София
Скоро във ФБ ми излезна някаква реклама- супер тъпа, на ароматизатори! Обаче се зачетох в коментарите отдолу и няколко човека бяха изкоментирали как продуктите са им супер, но с такава глупава реклама няма да постигнат нищо! Любопитството ме загриза и след като разгледах реших да ги пробвам! Air space e марката! Взех си и дифузер с пръчици и ароматизатор за кола с течност и хартиен (тип борче).
 Всичките са много хубави и дълготрайни!
Даже ММ като се качи в колата ми и каза, че му мирише много силно( което е супер странно, защото по принцип аз имам проблем със силните миризми и обикновено силно парфюмирани хора ме карат да ми се повдига чак. Но явно тези аромати ми харесват много и не ги усещам да ми е неприятно)
Та както се оказва понякога-лоша реклама няма!

Преди това бях харесала едни свещи от Пепко-големи, в кръгли порцеланови кутии, с три фитила! Имат приятни аромати, цената е бюджетна, около 10 лв.

# 453
  • На зелено
Може ли на лични статията за свещите? С интерес ще я прочета и нищо чудно пак да се взема Momwnts now 😁. Никога не мога да мога да посоча кой ми е фаворита между тях и Ncandles. Последните правят големи красоти за кръщенета - пищни, но стилни и различни. Човек като купува от тях свещи знае, че са готови за подарък директно. Но пък Moments Now имат опияняващи аромати + свещи в кутийка.

# 454
  • Somewhere far away
и аз съм приятно изненадана от една свещ от пепко - соева с два пламъка- мн хубава и хубаво мирише.

# 455
Здравейте, знаете ли хубав ароматизатор, който да мирише на истинско дърво или на нови мебели Grinning много харесвам миризмата в жилища, в които има мебели от масив, придават много хубав аромат, но вкъщи нямаме такива, нито пък естествен паркет:(

# 456
За момента ползвам единствено дифузери, в някои магазини ги наричат по друг начин. Харесват ми защото са доста икономични, поне според мен. А относно марка, купувам различни и от различни места, стига да ми допада аромата.

# 457
Наскоро пробвах ароматизатор с пръчки на Ареон SPA. Уникално силен и траен аромат.

# 458
Наскоро пробвах ароматизатор с пръчки на Ареон SPA. Уникално силен и траен аромат.
От години ги ползваме. Любими са на моя мъж. Аромат тортуга ни е фаворит.

# 459
От къде може да се купи този ароматизатор Ареон SPA?

# 460
   При нас ги има в повечето хранителни и козметични магазини. Иначе и в Кауфланд мисля, че ги има.

# 461

Навсякъде ги има. Аз го купувам от магазин за перилни препарати.

# 462
  • Somewhere far away
На мен този ми е любим

# 463
Здравейте, знаете ли хубав ароматизатор, който да мирише на истинско дърво или на нови мебели Grinning много харесвам миризмата в жилища, в които има мебели от масив, придават много хубав аромат, но вкъщи нямаме такива, нито пък естествен паркет:(

Ароматът, който ти допада е или боровата смола или лакът на водна основа, с който се прави финишът на дървените мебели. Най-лесно ще докараш този аромат в дома си, ако си поръчаш нови рафтове за гардероба от масив или нещо друго, което няма да ти влезе прекалено агресивно в интериора.

# 464
Да раздвижа малко темата Flushed някой ползвал ли е профисионалните машинки /няма да цитирам марката/
които са поставени по моловете в домашни условия.Аромата е много силен а аз търся точно това.Но и цената им е
доста солена, дали си заслужава.И пълнителят може ли да се поставя и в машинките примерно на glade?

Общи условия

Активация на акаунт