Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 111
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
ех, Бебе, браво!

Мъртвите, Синовете, Теорията, Хоръра...то май само това следя. А и Grimm започва днес.

# 16
  • На високо
Person of Interest, Resurrection, Once Upon a Time, Grimm, The 100, Downton Abbey ..... Май тези са сериалите, които следя засега newsm78. Не че не искам и други да подхвана, но и за тези едва намирам време.

# 17
  • Пловдив
Аз следя толкова много  Crazy Blush
Наскоро реших да изгледам Кухня - големи са сладури
Така ми поизостанаха някои, но ще наваксам някой ден  Mr. Green

А на кой сериал казвате Доктора - Knick  ли?

# 18
  • София
Doctor Who е Доктора   Simple Smile

# 19
  • Пловдив
Ааа, мерси, Амидала!
Него не го гледам  - един от малкото  Embarassed

Между другото, наскоро изгледах едно много свежо сериалче, мисля, че не е споменавано тук - Trophy wife  Peace

# 20
  • UK
Бумър, като прочетох, че следиш 20-30 сериала и хлъцнах за момент, после отидох да преброя аз колко следя... Ми към 30 и аз. Ужас. Добре, че не излизат всички по едно и също време, някои са летни, някои започват на полусезона, стабилно имам по 2-4 сериала на ден, без уикенда. Отделно гледам и стари неща за наваксване, Нашвил преди няколко седмици, в момента Parenthood.

Още един плюс на myepisodes - никога повече няма да ти се наложи да преписваш списък със сериали, които гледаш, за теми като тази. Отиваш на Time I've wasted, и ако искаш да копираш само тези, които гледаш в момента, подреждаш ги по статус, копираш само заглавията (с натискане на контрол на клавиатурата) и воала.
American Idol
Bones
Broadchurch
Castle (2009)
Community
CSI: Crime Scene Investigation
Doctor Who (2005)
Finding Carter
Grey's Anatomy
Hart Of Dixie
Looking
Modern Family
NCIS
New Girl
Once Upon a Time
Parenthood (2010)
Switched at Birth
The Big Bang Theory
The Mentalist
The Mindy Project
The Simpsons
The Walking Dead
Glee
Mad Men
Two and a Half Men
White Collar

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 11:47 от Малката Госпожица Мърморана

# 21
  • UK
Пак съм аз, АВС прекратява Manhattan Love Story, след катастрофален рейтинг и пренебрежителен ДВР плейбек. Другата седмица ше излъчат следващия епизод, а след това на 04.11 вместо него ще има допълнителен епизод на Селфи. Още не се знае какво ще стане със Селфи, дали телевизията просто пуска заснетите епизоди с идеята да приключи и с него, въпреки че е с доста по добри показатели от Manhattan Love Story.

# 22
От едно известно време, не гледам сериали.
Пускам си стари епизоди на "Приятели" и "д-р Хаус", но започнах да следя "Инспектор Валандър" по БНТ и страшно ми хареса.

# 23
  • Разпиляна във въображението
Като се замисля май гледам основно Живите мъртви Thinking

# 24
Бумър, като прочетох, че следиш 20-30 сериала и хлъцнах за момент, после отидох да преброя аз колко следя... Ми към 30 и аз. Ужас. Добре, че не излизат всички по едно и също време, някои са летни, някои започват на полусезона, стабилно имам по 2-4 сериала на ден, без уикенда.

Точно  Crazy
при това не броим почнати и зарязани, на които поглеждам тук-там някоя серия, ако има интересни гост-звезди, като Касъл или Менталистът  Peace

Всъщност последните години просто нямам времето да седна и да изгледам цял дълъг игрален филм, трябва да е на 2-3 пъти и цялото удоволствие изчезва, докато 40 минути за сериал ги вмъквам в графика значително по-лесно.

Сега се сещам да те питам как свърши СМАШ?
има ли някакъв смисъл да доглеждам или противния тип остана център на вниманието до края?

# 25
  • Пловдив
Аз следя толкова много  Crazy Blush
Наскоро реших да изгледам Кухня - големи са сладури
Така ми поизостанаха някои, но ще наваксам някой ден  Mr. Green

А на кой сериал казвате Доктора - Knick  ли?
КОГА успяваш?!! Аз гледам/ще гледам като почнат Костюмари, Престъпления от класа, Елементарно, Шерлок, Касъл.

Ако имаме както днес цял скучен дъждовалежен уикенд без нищо за правене хвърлям по едно око на Менталист, От местопрестъплението, Анатомията на Грей.

Готова съм да обсъждам Хъни Бу Бу, много съм впечатлена от начина им на живот.  Laughing Laughing Laughing

# 26
  • UK
Смаш стана маааалко по добре към края, но противния тип си беше все там. Даже стана по противен, доколкото е възможно, понеже решиха да му разкриват драматичната бекстори и така нататък. После се случи нещо кофти и явно плана беше да започнат да го очовечват малко, но пък сериала приключи.

# 27
  • Пловдив
Та защо Мама Джун е зарязала ... Шугър Беър? Това по българското TLC не са го давали Simple Smile

# 28
Благодаря МГМ  Hug
Май ще пропусна колкото и да харесвам Джак и момичетата

# 29
  • UK
Аз си го догледах, но само заради Меган. Последните епизоди поне й даваха да пее.

Не знам дали са го давали това с Шугър Беър, май сега лятото са се разделили, четох новини (заглавията им, де) че си дават почивка един от друг и това беше. Ама не съм се интересувала особено, де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт