Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Като анализират рейтингите и тенденциите от проучванията след полусезона и почват с клането. Бих казала януари.

Близо значи Grinning

# 226
  • София
Forever тръгна добре, вкарвайки въпроса за другия безсмъртен, но този застой по въпроса, малко го слива с "тълпата". Ако няма развитие в тази насока мога да го сравня с Elementary (който е много по-добър) и може би Perception. Общо взето само тайния герой ме грабна.
Мен пък изобщо не ме впечатли другият, даже се радвам, че заглъхна в тази посока Simple Smile
Най-ще ме е яд за "От местопрестъплението" ако го спрат... вярно, че дълга кариера навъртя, но  го обичам, всъщност никой друг подобен не ме хваща чак толкова Simple Smile дори другите csi-та...
За Reign също известно време ще тъжа.. лигав е, но въпреки това ми е свежо разнообразие.
Константин и Forever са ми приятни също, но пък наистина не са кой знае какво или просто още не съм имала време да се привържа Simple Smile Всъщност Константин най-лесно ще го прежаля Simple Smile

Много ми хареса тенденцията в СПН  последните епизоди да се вънат към звученето на първите сезони, дано им се получи и не залитнат пак в някакви апокалиптични мелодрами...Simple Smile

# 227
  • Пловдив
От Константин и Forever избирам Forever Simple Smile

СПН=супернатурал ??

# 228
  • София
Не искам да спират Sleepy Hollow, Constantine и Forever. Rolling Eyes

# 229
  • София
От Константин и Forever избирам Forever Simple Smile

СПН=супернатурал ??
Да Свръхестественото Simple Smile

# 230
Този Константин е интересен, така ли? Май повечето го гледате.
От сериалите в линка на Бумър гледам само Resurrection и Sleepy Hollow (дано не ги спрат), набелязала съм и Forever.

# 231
Този Константин е интересен, така ли? Май повечето го гледате.
От сериалите в линка на Бумър гледам само Resurrection и Sleepy Hollow (дано не ги спрат), набелязала съм и Forever.

Ох на мен въобще не ми харесва  Peace
Resurrection, Sleepy Hollow, Grimm ДА ... Дори Дневниците ми е по-интересен от Константин  Whistling

# 232
  • София
Константин ми е  приятен за гледане без да е нещо особено, не бих казала, че е завладяващ и запомнящ се сериал, така между другото бива. Дневниците отдавна изгубиха всякакво очарование за мен, така че в момента ми е по-интересен от тях... но това точно не  е показателно(всъщност диариите на вампира вече не ги и  гледам Simple Smile). Но виж първо ако вземат да го спрат, няма защо изобщо да го почваш.

# 233
  • Пловдив
Константин до тук са 3-4 серии, ако го спрат - няма за какво да се започва Simple Smile

# 234
  • UK
Май месец излизат окончателните програми на телевизиите, така че дотогава ще има неизвестни. Иначе малко по малко ги обявяват, но винаги имат по няколко големи имена оставени за обявяването на следващата програмна схема.

# 235
  • Разпиляна във въображението
Много ми хареса тенденцията в СПН  последните епизоди да се вънат към звученето на първите сезони, дано им се получи и не залитнат пак в някакви апокалиптични мелодрами...Simple Smile

Наистина ли? О, даноооо. newsm20  Ще взема да го пусна сезона най-накрая Wink

# 236
И на мен ми допада Forever засега, дано не залитнат към 'крими случаи на килограм' в амнайсе сезона  Thinking Интересното е - как и защо е такъв какъвто е...

Дано 2000-годишният го/ни светне  Simple Smile

Скрит текст:
Май е той е Джак Изкормвача  Thinking

# 237

Скрит текст:

не мисля  newsm78 Още в същата серия се доказа, че не е той. Не само със самия случай, а и Хенри се сети, че е невъзможно  Wink

# 238
  • Пловдив

Скрит текст:
не мисля  newsm78 Още в същата серия се доказа, че не е той. Не само със самия случай, а и Хенри се сети, че е невъзможно  Wink
Не, доказа се, че съвременния случай е на имитатор, заради раната на ръката, а не че Джак Изкормвача не е гласа от телефона.

# 239
  • София
Някой гледа ли Списъкът с клиенти ?? Чудя се ще има ли сезон 3 ?!?!

Не, спрян е
Знаете ли защо?

Общи условия

Активация на акаунт