Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Някой гледа ли Списъкът с клиенти ?? Чудя се ще има ли сезон 3 ?!?!

Не, спрян е
Знаете ли защо?

Поради нисък рейтинг най-вероятно.

# 241
  • UK
Местя си мнението тук, за да не ми излиза другата тема в Нови Отговори: Сериалът е спрян, защото Дженифър се тръшнала да прави новото си гадже главен герой и настоявала бебето в сериала да е негово, а идеята е била друга. Не са се разбрали и затова го спряха. Според мен е адски глупаво от нейна страна, но и сериала беше страшно глупав и честно казано ми е писнало от сериалите на ДжЛХ, където всички трябва да припадаме по това колко перфектна е тя, и живота й, и този на героините й, и изобщо не я искам и в Престъпни намерения, понеже и там си е същата и отдавна ми омръзна.

# 242
The Missing
http://www.imdb.com/title/tt3877200/?ref_=ttep_ep_tt

Гледах първите 2 епизода от този и не мога да реша дали ще продължавам, Prisoners много зле ми се отрази. Само мога да кажа, че се завързва страшна интрига... актьорската игра е на високо ниво.
Този сериал май ще ме умори от ужас, но не и преди да ме вкара в дълбока депресия. Мисля да изчакам и следколедно да си го причиня.
Ще се радвам на отзив, ако някой го е следил до момента.

# 243
  • КиТ
Този малко ми навява спомен за ето този:
http://www.imdb.com/title/tt1828246/?ref_=fn_al_tt_6
,който го спряха бързо ,бързо,като се има в предвид,че и Шон участва  Whistling

Та не знам,по-добре изчакай да видиш дали ще има въобще след това 2 сезон  Peace

# 244
тазгодишния The Missing е отбелязан като минисериал. Може и да излезе нещо от него  Wink

# 245
  • София
Излезе The Mentalist S07E01, който май трябваше да се появи в понеделник  newsm78

# 246
  • в морето до колене
Това е от канадците. При тях е малко по-рано.

# 247
Канадци, ирландци все да са живи и здрави Simple Smile

# 248
Излезе The Mentalist S07E01, който май трябваше да се появи в понеделник  newsm78
Hug Hug

# 249
  • UK
Ще ми липсва този сериал...

Аз започнах да гледам Law&Order SVU отначало и така ме дразни на моменти, че не е истина - страшно много се е променила телевизията за тези 15 години, много са ни разглезили. Да не говорим колко неща са се променили извън телевизията, вчера гледах един епизод, в който използваха думата "retarded" сигурно 200 пъти, за човек, който в момента би бил диагностициран с Асбъргър'с. Пълен ужас, ако днес излезе такъв епизод, не само че сериалът ще бъде прекратен на секундата, ами и екипа му никога повече няма да може да си намери работа в телевизия.

# 250
Започнах да гледам Обир, може би сте го обсъждали, но аз сега попадам на него. Препоръчвам за любителите на френски продукции.

# 251
Гледам MOM много забавно сериалче  Joy
Изгледах и RECKLESS хареса ми жалко, че няма да има 2-ри сезон, а адвокатката Джейми разцепваше с тоалети и обувки  Peace

# 252
Тази седмица не излязоха Reign, Nashville и Revenge. Всичко спря на осми епизод  Rolling Eyes

# 253
  • София
Reign си продължава следващата седмица... иначе нормално  някоя друга седмица да пропускат сериалите Simple Smile не са спряли. Другите не ги следя и не знам каква пауза ще правят.

# 254
  • КиТ
Тая седмица нали беше деня на благодарността в щатско,нормално половината сериали да ги няма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт