Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
BBC ще правят сериал по криминалетата на Дж. К. Роулинг, ''Корморан Страйк''  Sunglasses
Първия сезон ще е базиран на първата книга на Робърт Галбрейт (псевдоним на Роулинг), ''Зовът на кукувицата''  Simple Smile

Ооо, супер. Много харесвам книгите и за Корморан  Heart Eyes.

# 421
  • Ямбол
Гледах пилотката на Gomorrah.
Интересна ми беше, ма не хванах някои неща. Ако някой друг го е гледал, да пише, че да ми ги разясни.  Laughing
Стана ми много интересен сериала и вече чакам с нетърпение всеки следващ епизод.
Мерси, че го препоръча Hug  bouquet
Доста добър сериал за мафията. И аз не успявам да разбера някой неща, на моменти малко трудно го следя, но ми е интересен. Сюжетът, актьорите, диалозите - всичко е на ниво и много реалистично.

Радвам се, че ти хареса.  Hug Аз съм назад с епизодите, но ще наваксам тези дни.

Начи, реших да догледам "Маркото", и не сгреших - много съм доволна! Simple Smile Някакво инфо около втори сезон има ли?

Все още мъча Six feet under...Хич не ми върви.  Confused

# 422
  • Пловдив
Все още мъча Six feet under...Хич не ми върви.  Confused

Аз пък тези дни изгледах втория му сезон и почнах трети. Преди 2-3 г. бях изгледала първи сезон и го спрях, но сега явно съм в подходящо състояние на духа точно за такъв тип сериал...

# 423

Все още мъча Six feet under...Хич не ми върви.  Confused

И на мен не ми потръгна нещо.
Започнах Нюзрум, по препоръка от темата, първи епизод страшно ми хареса, направо не усетих как мина час и десет минути, дано и нататък да продължи така.

Гомора го препоръчах на мой познат, заради вашите отзиви. Той е очарован, аз още не съм го почнала.

# 424
  • Разпиляна във въображението
Аз започнах Z Nation Thinking

# 425

Аз го оставих на 2-ри епизод по средата  Whistling определено не съм за такъв тип сериали и филми нито Живите мъртви, нито Z Nation  Peace

А снощи пробвах 2 епизода на American Horror story е и той не е от моите   Crossing Arms

# 426
Тъй като гледам Живите мъртви реших да видя този Grinning

# 427
Тъй като гледам Живите мъртви реших да видя този Grinning

Е значи определено си е от твоите  Mr. Green ... Enjoy  Peace

# 428
  • Вестерос
Малко като пародия на Живите ми изглеждаше трейлъра и се отказах да го гледам  Embarassed

# 429
  • София
Някой знае ли дали The Fall ще има 3-ти сезон, сега гледах 6 серия и останах така   Shocked или ще има отворен край  Close страхотна игра правят всички актьори  Shocked
След този сериал очаквам  филма 50 нюанса с нетърпение, въпреки че книгата беше отчайваща.

Гледай Once upon a time - там играе в първи сезон.

# 430
Някой знае ли дали The Fall ще има 3-ти сезон, сега гледах 6 серия и останах така   Shocked или ще има отворен край  Close страхотна игра правят всички актьори  Shocked
След този сериал очаквам  филма 50 нюанса с нетърпение, въпреки че книгата беше отчайваща.

Гледай Once upon a time - там играе в първи сезон.

където е ПРЕКРАСЕН...

# 431
  • КиТ
Съгласна,не трябваше да го махат толкова бързо  Crossing Arms

# 432
моля, кажете The.Newsroom става ли по-интересен след 1 серия,  чета,че са добри отзивите, но аз все на 1 с. цикля

# 433
Съгласна,не трябваше да го махат толкова бързо  Crossing Arms
Като го махнаха още никой не очакваше, че сериала ще оцелее толкова дълго.

# 434
  • UK
Последния епизод на Селфи излезе днес. Много ме е яд на АБС, толкова сладък сериал...

Общи условия

Активация на акаунт