Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
сега един единствен кикас.ла работи, ще видим докога. Той пък е с някакъв отвратителен лейаут, едва намирам нещо в него. Ужас.
Нямa нещо, кaчено в нетa, което дa не съм нaмерилa в кикaс. Търсиш в browse for torrents и нaмирaш. Simple Smile

# 301
  • UK
Мда, докато се отваря... Сигурно скоро и него ще затворят тук... Simple Smile Как да подредя торентите по последно качени? Показва ми ги разбъркано, трябва да напиша името и номера на епизода, за да ми намери каквото търся.

# 302
След като намериш през browse това, което търсиш и ти излезе списък с торенти, цъкаш на AGE и ти ги подрежда възходящо или низходящо.

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 11:16 от Криста

# 303
  • UK
Пробвах, но не стана... Може би тук сайта не работи съвсем както трябва... Нищо, поне има как да се намерят... В Замунда например спряха да качват Селфи, а аз искам да си го догледам.

# 304
  • София
Има 10 чакени епизода, толкова са и излязлите... вчера последно гледах да се мота някакво новокачено Selfie

# 305
  • UK
В Замунда ли? Онзи ден като ги търсих, уж не ги намерих. Ама не става дума само за това, другия месец почва Америкън Айдъл, от години не го качват. Свалях го от Пиратите, сега не знам дотогава ще има ли откъде.

# 306
  • София
В замунда, да. За идолите не знам, не гледам такива формати... сега чекнах и виждам 13 сезон от тях качен... има и  първи и 10-ти...

# 307
Пробвах, но не стана... Може би тук сайта не работи съвсем както трябва... Нищо, поне има как да се намерят... В Замунда например спряха да качват Селфи, а аз искам да си го догледам.

Aко опитваш директно на заглавната страница, не става. Пробвай да намериш нещо и тогава цъкай на AGE.

# 308
  • в морето до колене
Мърморанке, а онлайн да гледаш не те ли устройва?
Ето от този сайт, примерно, съм доста доволна напоследък - http://www.free-tv-video-online.me/internet/
Не всичко качват идеално бързо, но повечето неща, да.
Аз лично се надявам Айдъла да го гледам така. Предишните сезони са качвани - http://www.free-tv-video-online.me/internet/american_idol/

Иначе за торенти подкрепям Криста изцяло - КаТ ми е абсолютният фаворит. Макар че попрекаляват с рекламите напоследък и заради Адблока малко имам "буксуване" ... Но намирам почти всичко, което ми трябва. Библиотеките на повечето сериали са подредени прегледно. Торентите за повечето заглавия по качество на рилийзите също. Вече познавам по име няколко ъплоудъри, на чиито торенти имам абсолютно доверие и си тегля версиите, качени от тях. Изобщо - винаги съм го препоръчвала. И сега пак.  Simple Smile

Понеже така или иначе съм писала посладна - редактирам се, за да добавя топли-топли телевизионните номинации за Златен Глобус.

PRIMETIME TELEVISION NOMINEES

BEST TELEVISION SERIES - DRAMA
    "The Affair"
    "Downton Abbey"
    "Game of Thrones"
    "The Good Wife"
    "House of Cards"

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A TELEVISION SERIES - DRAMA
    Claire Danes ("Homeland")
    Viola Davis ("How to Get Away with Murder")
    Julianna Margulies ("The Good Wife")
    Ruth Wilson ("The Affair")
    Robin Wright ("House of Cards")

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A TELEVISION SERIES - DRAMA
    Clive Owen ("The Knick")
    Live Schreiber ("Ray Donovan")
    Kevin Spacey ("House of Cards")
    James Spader ("The Blacklist")
    Dominic West ("The Affair")

BEST TELEVISION SERIES - COMEDY OR MUSICAL
    "Girls"
    "Jane the Virgin"
    "Orange is the New Black"
    "Silicon Valley"
    "Transparent"

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A TELEVISION SERIES - COMEDY OR MUSICAL
    Lena Dunham ("Girls")
    Edie Falco ("Nurse Jackie")
    Julia Louis-Dreyfus ("Veep")
    Gina Rodriguez ("Jane the Virgin")
    Taylor Schilling ("Orange is the New Black")

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A TELEVISION SERIES - COMEDY OR MUSICAL
    Louis C.K. ("Louie")
    Don Cheadle ("House of Lies")
    Ricky Gervais ("Derek")
    William H. Macy ("Shameless")
    Jeffrey Tambor ("Transparent")

BEST MINI-SERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
    "Fargo"
    "The Missing"
    "The Normal Heart"
    "Olive Kitteridge"
    "True Detective"

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A MINI-SERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
    Maggie Gyllenhaal ("The Honorable Woman")
    Jessica Lange ("American Horror Story: Freak Show")
    Frances McDormand ("Olive Kitteridge")
    Frances O'Connor ("The Missing")
    Alison Tolman ("Fargo")

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A MINI-SERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
    Martin Freeman ("Fargo")
    Woody Harrelson ("True Detective")
    Matthew McConaughey ("True Detective")
    Mark Ruffalo ("The Normal Heart")
    Billy Bob Thornton ("Fargo")

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE IN A SERIES, MINI-SERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
    Uzo Aduba ("Orange is the New Black")
    Kathy Bates ("American Horror Story: Freak Show")
    Joanne Froggatt ("Downton Abbey")
    Allison Janney ("Mom")
    Michelle Monaghan ("True Detective")

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A SUPPORTING ROLE IN A SERIES, MINI-SERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
    Matt Bomer ("The Normal Heart")
    Alan Cumming ("The Good Wife")
    Colin Hanks ("Fargo")
    Bill Murray ("Olive Kitteridge")
    Jon Voight ("Ray Donovan")

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 15:59 от мячик

# 309
  • UK
Айдъла може да са го качили след края на сезона, но не го качваха по време на излъчването му, мисля. Всъщност за 13 сезон не знам дали съм проверявала, 11ти и 12ти не ги качваха и може и да не съм, а и Пиратите си работеха. Аз използвах watchseries за гледане на сериали без даунлоуд, но той, както и този, който си дала, са блокирани тук. Версията на КаТ, която аз мога да отварям, е доста крива една такава, възможно е да не е тази, която отваряте вие, както и Пиратите бяха различни - единия примерно подреждаше по дефолт торентите с най голям сийд най отгоре. Сигурна съм, че Пиратите ще се освестят, къде ще идат, да не им е за пръв път Simple Smile

# 310
Здравей,
Има разлика в замундите.
Опитай в DMCA-removal-from-Google, zamunda.ch, zamunda.se
Те нали се разделиха, та има разлика в съдържанието май...  Sunglasses

# 311
  • в морето до колене
И аз продължавам да си мисля за решение на проблема...
То и с КаТ е така. Има разни-ранообразни...
Мърморанке, аз не съм наясно с прокситата  Embarassed, ама това има ли нещо общо с тях, или и то няма да ти свърши работа - http://katproxy.com/

# 312
  • UK
И него са блокирали. Намерих си всички сериали от днес тук и там, но Грейспойнт го няма никъде. Кикас пък ми казва, че в момента не е достъпен, поне търсенето не е, понеже иначе си свалих някои неща от там, но не мога да потърся за Грейспойнт. А днес е финала.

# 313
Магнет?

Скрит текст:
magnet:?xt=urn:btih:1bda0ada34c3585857a77aa8312f1db7cb5b850f&dn=Gracepoint.S01E10.HDTV.x264-KILLERS

Ако не можеш да намериш нещо пиши в темата или на лични и ще ти пускам магнети, ако те устройва. Wink

# 314
  • UK
Мерси, свалих го вече, много тъпо с тези сайтове... Не мога непрекъснато да ви притеснявам с молба за линкове...

Общи условия

Активация на акаунт