Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
уф, преди малко изгледах петата серия от последния сезон на Нюзрума
шокиращ финал  Sad
сериала е адски силен, един от любимите ми. препоръчвам за тези, които не са го почвали. Simple Smile

# 286
Lost girl season 5 старт   Mr. Green

шокиращ финал  Sad
сериала е адски силен, един от любимите ми. препоръчвам за тези, които не са го почвали. Simple Smile

Да взема да го пробвам вече и аз, че то друго не ми остана  newsm78

# 287
  • София
някакви мнения за The Librarians?  newsm78
мисля да го пробвам ама се колебая, малко лековат ми се вижда, не знам.
в имдб започва с 8.0, което като за начало на нов сериал не е много добре, защото като цяло сериалите там много им завишават оценките, а и тепърва ще пада. не че от това се влияя, но когато става въпрос за точно такъв тип жанр си е важно.
в замунда повечето мнения са отрицателни.

# 288
  • София
Предполагам повечето от нас ще изчакат субтитри Wink За това няма и отзиви много...
ще се гледат първите 2 серии... пък натам ще видим...

# 289
  • в морето до колене
Героят на Ноа ми изглежда забавен. Ноа също се справя добре според мен с образа. (А досега май не съм го гледала в нещо такова - с комична "жилка".) Ама той го е играл вече, така че го прави видимо леко, забавлявайки се.
Останалите са ми пълнеж. Мацката ми е дървена...
Така че за мен всичко засега се държи на раменете на Ноа. И не знам, дали той же удържи.
На първо четена - толкова.

А някой гледал ли е филмите?

# 290

А някой гледал ли е филмите?

Гледала съм само първия филм като Индиана Джоунс е и сериала по трейлър ми прилича на смесица пак между него и Ловец на реликви, но това не ми пречи да изчакам субтитрите и да му дам шанс  Peace

# 291
  • София
Гледала съм филмите, много ми харесват такъв тип приключенски, за реликви и т.н. А Ноа го харесвам още повече, не знаех, че и тука участва, мислех, че друг е в главната роля. Още не съм гледала, тези дни ще е.

# 292
  • КиТ
Кои са филмите?

# 293
# 294
# 295
  • КиТ
А това ли,гледах го в замунда,ще видя кога ще ги изгледам  Crazy Crazy Thinking

# 296
  • Пловдив
шокиращ финал  Sad
Може ли на лични какъв е финала? Сега съм започнала последния сезон и докато стигна до края ще се побъркам Simple Smile

# 297
  • UK
Оплаквам се, че напоследък ми е ужасно трудно да намирам откъде да тегля. Българските торенти качват половината неща с безумно закъснение, а някои не ги качват изобщо, Пиратите тук поне са ужасно трудни за намиране, работеха 1-2 проксита, но последните няколко седмици ги умориха, сега един единствен кикас.ла работи, ще видим докога. Той пък е с някакъв отвратителен лейаут, едва намирам нещо в него. Ужас.

# 298
  • Ямбол
Ей го новият Пайрът, за който го ползва - http://thepiratebay.cr/

# 299
  • UK
Тук не се отваря. БГПрокси отваря единствено Замунда напоследък, даже в watchseries не мога да вляза.

Общи условия

Активация на акаунт