Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 785
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Много изчерпателно списъче на руски за новите зимни сериали
http://show.afisha.ru/rating/winter_newcomers_2015

Мерси!
Набелязах си няколко.

# 271
  • Пловдив
О, чистак-бърсак нови. Огледах ги, и аз си харесах два. Благодаря Simple Smile

# 272
Моите сериали нещо намляха и днес се пробвах да гледам The flash и Forever. За съжаление и двата не ми харесаха. The Flash има силен първи епизод, но ми прилича много на Arrow, който също не е мой тип сериал.На Forever гледах само първи епизод, но ми се струва че е ще бъде по-скоро криминален, така ли е? Тиранинът какъв е?

# 273
Започнах Hell on Wheels. Пилотката ми хареса.

# 274
  • на изток от рая
Мисля, че Перегрин (на 13 стр.) препоръча два сериала. Единият е английски криминалотрилър за полицейски отряд, който разследва убийства. Много ми хареса. Какво чакате- теглете!  Laughing

# 275
Моите сериали нещо намляха и днес се пробвах да гледам The flash и Forever. За съжаление и двата не ми харесаха. The Flash има силен първи епизод, но ми прилича много на Arrow, който също не е мой тип сериал.На Forever гледах само първи епизод, но ми се струва че е ще бъде по-скоро криминален, така ли е? Тиранинът какъв е?
Правилно си ги определила  Peace даже The Flash и Arrow последните им епизоди са общи  Naughty
Forever определено е криминален нещо като Bones  Mr. Green

Бумър благодаря за списъчето   bouquet определено ще се възползвам даже единият започва другата седмица The Libririans  Stop

# 276
  • София

чиста драма за мен. Не е никак лош. Simple Smile
иначе Светкавицата и Завинаги ми харесват на мен и си ги следя.

# 277
http://www.imdb.com/title/tt2734804/?ref_=fn_al_tt_1 - не съм забелязала да се коментира в темата ,адвокатски е.Не е нищо особено ,но става .В Арена го има първи сезон.

За този също не съм виждала коментари http://www.imdb.com/title/tt2968404/?ref_=nv_sr_1
, а доста ми хареса .

# 278
http://www.imdb.com/title/tt2734804/?ref_=fn_al_tt_1 - не съм забелязала да се коментира в темата ,адвокатски е.Не е нищо особено ,но става .В Арена го има първи сезон.

Самоцитирам се .... Никой не ме отрази тогава   Peace
....
Изгледах и RECKLESS хареса ми жалко, че няма да има 2-ри сезон, а адвокатката Джейми разцепваше с тоалети и обувки  Peace

# 279

чиста драма за мен. Не е никак лош. Simple Smile
иначе Светкавицата и Завинаги ми харесват на мен и си ги следя.

Въпрос на вкус Simple Smile Има много такива сериали за герои, които спасяват града, ако главния герой беше жена щях да го гледам като например Dark Angel с Джесика Алба, или пък ако имаше и жена главен герой както в Beauty and the Beast. Май търся и женски елемент Simple Smile
В Gotham няма нищо женско, но ми харесва как е заснет целия филм, кадрите, които са като извадени от комикс са много яки.
Тиранинът ще го пробвам. Криминални не обичам, не знам защо.

# 280
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Този започнах снощи, на първо четене е сладък- женски, леко бозав, но приятен.

Адвокатският за Чарлстън ме заинтригува, ще го потърся. Харесвам Юга Heart Eyes

# 281

Самоцитирам се .... Никой не ме отрази тогава   Peace
....
Изгледах и RECKLESS хареса ми жалко, че няма да има 2-ри сезон, а адвокатката Джейми разцепваше с тоалети и обувки  Peace
Мда тоалетите и обувките наистина са жестоки  Grinning

# 282
  • КиТ
Този започнах снощи, на първо четене е сладък- женски, леко бозав, но приятен.

Тъкмо исках нещо такова,но прочетох,че:
Цитат
Сериалът е спрян след 4та серия.
Вярно ли е  Tired

# 283
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вярно ли Shocked? Аз гледах в Имдб, че пети епизод е предвиден за 4-ти декември, ама не проверих дали е излязъл. Жалко!

# 284
  • КиТ
И аз се зачудих,толкова бързо спиране,ама после прочетох и това и ми стана тъпо ooooh!
Цитат
Здравейте...Оказва се, че поради недостатъчен интерес, ABC са отказали сериала. Останалите заснети серии ще бъдат излъчени в Нова Зеландия по TVNZ.
Тъжно, беше приятничък.

Нещо такова романтично иначе да сте срещали,таман се зарадвах на това,ама то няма смисъл  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт