Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 45 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Разпиляна във въображението
Някой гледа ли Orange Is The New Black? Точно изгледах двата сезона и нямам търпение за третия! Запълни ми празната позиция на леко комедиен сериал, който да не е ситком. Има си и драматични моменти, като цяло сред новите ми любими е!

И аз го гледам и съм в очакване на следващия. Peace

# 406
Имам забележки към #OITNB,
но го намирам за много положително явление в тв индустрията.

Сверете си часовника с 10-те най-"пиратствани" сериала глобално
http://www.cinemablend.com/m/television/Top-10-Most-Pirated-TV-S … s-2014-69158.html

# 407
Някой гледал ли е Black Mirror?

# 408
Да, забележки и аз имам, като на моменти ненужно многото секс сцени. Обаче страхотно ми харесва актьорската игра на всички, само Пайпър на моменти прекалява с чупките в устата. Но супер сериал, не знам кога започва трети сезон, но дано е скоро.

И тъй като съм на вълна Netflix сериали започнах след Orange Is The New Black директно House Of Cards, още не го бях гледала и също много ми харесва, въпреки че е коренно различен. Още съм изгледала само 5-6 епизода, малко ми прилича на Scandal, но за възрастни, по-реалистичен  Laughing

# 409
  • Вестерос
Имам забележки към #OITNB,
но го намирам за много положително явление в тв индустрията.

Сверете си часовника с 10-те най-"пиратствани" сериала глобално
http://www.cinemablend.com/m/television/Top-10-Most-Pirated-TV-S … s-2014-69158.html

ехаа 7 от 10 е при мен.

# 410
  • На топло
Някой знае ли дали The Fall ще има 3-ти сезон, сега гледах 6 серия и останах така   Shocked или ще има отворен край  Close страхотна игра правят всички актьори  Shocked
След този сериал очаквам  филма 50 нюанса с нетърпение, въпреки че книгата беше отчайваща.

# 411
Не е ясно дали ще има трети сезон на The Fall.

Нюансите пък какво общо(освен актьорът) имат, че ги чакаш с нетърпение? Grinning

# 412
Скийтър,
секс-сцените са му най-малкия проблем на сериала, но ако така ги приемаш, съдейки от спойлерите за 3-ти сезон, направо можеш да го пропуснеш.  Joy

В първи сезон монтажът беше безобразен, също така повечето второстепенни образи бяха пълни карикатури. Добре, че втори сезон орязаха Пайпър, та да видим, че и другите момичета могат да играят, също и това, че докараха по-качествени режисьори си пролича веднага Peace

# 413
Не е ясно дали ще има трети сезон на The Fall.

Нюансите пък какво общо(освен актьорът) имат, че ги чакаш с нетърпение? Grinning

Може би иска да каже, че чака с нетърпение Jamie Dornan Heart Eyes

# 414
Бумър - и на мен ми направи впечатление, че вторият сезон наблегна на другите героини, дори един от най-интересните епизоди беше като не показаха Пайпър изобщо. На мен всички останали героини са ми по-интересни от нея.

Колкото до секс сцените - има няколко, по време на които даже ми стана смешно, толкова преувеличават. Но като цяло напоследък няма ли големи дози голо в сериалите направо не може, но като има поне да е на място и като хората. Но правилно де, това е най-малкият проблем.

# 415
Някой знае ли дали The Fall ще има 3-ти сезон, сега гледах 6 серия и останах така   Shocked или ще има отворен край  Close страхотна игра правят всички актьори  Shocked
След този сериал очаквам  филма 50 нюанса с нетърпение, въпреки че книгата беше отчайваща.

Субтитри за 4,5 и 6 откъде изтегли ?

# 416
Гледах пилотката на Gomorrah.
Интересна ми беше, ма не хванах някои неща. Ако някой друг го е гледал, да пише, че да ми ги разясни.  Laughing
Стана ми много интересен сериала и вече чакам с нетърпение всеки следващ епизод.
Мерси, че го препоръча Hug  bouquet
Доста добър сериал за мафията. И аз не успявам да разбера някой неща, на моменти малко трудно го следя, но ми е интересен. Сюжетът, актьорите, диалозите - всичко е на ниво и много реалистично.

# 417
  • На топло

[/quote]
Субтитри за 4,5 и 6 откъде изтегли ?
[/quote]
Не мога да помогна, гледам ги на английски.
Да! Джейми е абсолютна изненанда, може да спаси глупавата книжка на екрана. интересно ми е да го видя как ще играе съвсем друг образ. Жалко, че ще бъде метнат в софт еротика, отиват му брутални сцени  Crossing Arms

# 418
2-ри сезон на Penny Dreadful през късна пролет (http://scifi.bg/novini/2014/12/trejlar-za-vtori-sezon-na-penny-dreadful/)

Изгледах The Nine Lives of Chloe King (http://www.imdb.com/title/tt0499400/) жалко, че няма да има 2-ри сезон и нещо ударих на камък с намирането на книгите  Crossing Arms

Попаднах случайно на Hemlock Grove (http://www.imdb.com/title/tt2309295/) изгледах 2 епизода и ми се струва някаква психария, която за сега ми допада  Peace

# 419
  • София
BBC ще правят сериал по криминалетата на Дж. К. Роулинг, ''Корморан Страйк''  Sunglasses
Първия сезон ще е базиран на първата книга на Робърт Галбрейт (псевдоним на Роулинг), ''Зовът на кукувицата''  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт