ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 794
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, търся един филм от доста време, но изобщо не мога да се сетя как се казва и не успявам да го намеря по никакъв начин. Филмът е американски, в началото се говори за някакво пророчество за раждането на дете. Мисля, че после една наркоманка ражда момиче, което вижда някакви демони. Има една сцена с един гълъб, който е умрял и тя го съживява докато си играе в една детска градинка. Имаше и една сцена на ръба на небостъргач, доколкото помня детето се разхождаше по него. Много ще съм благодарна ако някой се сети за името.

# 286
  • На изток от Рая
Yakamoz, да не е този http://www.cinefish.bg/Blagoslovi-deteto-Bless-the-Child-id5760.html  newsm78

# 287
Да! Точно този е. Мерси много, супер си. От доста време исках да го гледам пак!   bouquet

# 288
Здравейте мацки,първо поздравления Love,тук за каквото и да съм попитала всичко откривате,благодаря bouquet
Търся един филм,дето се разказва за четирима младежи,май две двойки бяха и празнуваха нещо и пътуваха подпийнали,стана ужасна катастрофа ,май тир направо отнесе тавана на колата,при което един загина ,или май едната двойка загина newsm78.А тези които останаха живи,момичето ходи с изкуствен крак,а момчето има проблеми с паметта.Та филма започваше май така за трудният му живот,с такива проблеми с паметта,всичко записваше на едно тефтерче,нон стоп го мъкнеше,и после срещна приятел ,който пак беше с някакви проблеми като него(само дето не помня какви),и после се разкриваше как се е стигнало до проблемите с паметта на момчето.Това помня.
Предварително благодаря,ако го откриете с тези объркани пояснения   Blush Simple Smile

# 289
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето този е, Скарлет Peace
http://www.imdb.com/title/tt0427470/?ref_=nm_flmg_act_29

# 290
Страхотни сте smile3501 newsm10  love001,казах го  и се повтарям Laughing
Точно този е,аз съм го гледала .но отдавна и такова силно впечатление ми е направил,че искам пак да си го гледам.За трудната съдба,за това как един миг променя един цял живот,филма има дълбок смисъл.БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes

# 291
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За нищо Hug Джоузеф ми е люббим актьор и въобще не ми беше трудно да се сетя за филма.

# 292
  • Sofia
По моята чуденка, няма ли предположения.  newsm78
Ровя из замундата от вчера насам, дано попадна на филма, но без успех за сега.  Sad

ooooh! , за още един да питам...
Пак романтика... младежът страдаше от някаква рядка болест - като преспеше нощем не помнеше предния ден. Работеше в бужутерски магазин при близки хора, а беше някакъв голям учен изследовател, нещо с астрономията...

Ее, добре че поднових питането си и... Бинго! Намерих го.  Grinning

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 17:45 от Morena

# 293
Днес гледах един трейлър на филм.Ютюба ми се прецака и се наложи да изключа таблета.Не си пазя историята и нямам идея как да намеря филма. Sad #Cussing out
Разказваше се за млада двойка отишла в Италия (май на почивка),момичето пита едно момче за да я упъти.Той й отговаря на италиански,а след това проговаря на английски.Тя се учудва и казва нещо от сорта на ''Сега на английски ли проговори?'' ,а той ''Ти си мислеше,че съм от Италия ли?''. Grinning След това тя представя мъжа си на момчето.Тя и момчето се влюбват... Simple SmileБеше сравнително нов-със сигурност след 2007,но сякаш е около 2010-2011 ,може би.
*Филма е на английски език,вероятно е американски.

Моля ви,ако някой знае как се казва ,да ми каже! Cry Съсипах се да го търся навсякъде-история в Ютюб,на таблета,в интернет-с цитати,описания...но не и не!

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 18:01 от cooxixx

# 294
  • Ямбол
cooxixx, да не е този филмът? - http://www.imdb.com/title/tt0892318/

# 295
  • Sofia
Този пък ми хареса на мен, набелязах го, благодаря!  Grinning

# 296
Не,не е.Но мерси ,че все пак си направи труда да го потърсиш. Simple Smile
Един детайл - по едно време момичето го пита ''Ти да не ме следиш?''

Едит: след тричасово непрекъснато търсене и ровичкане,намерих филма. Grinning Докато разглеждах клипчета в Ютюб,ми излезе трейлъра на този,за интересуващите се,казва се ''And while we were here''.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 18:17 от cooxixx

# 297
  • На тепето...
Момичета лятото гледах един филм, но естествено забравих името.
Една млада двойка щеше да се жени, но свещеника им поставяше някакви изпитания. Не трябваше да правят секс, по някое време жената трябваше да шофира със завързани очи... Общо взето това си спомням, ще съм много благодарна ако някой се сети как се казва филма.

# 298
# 299

Общи условия

Активация на акаунт