ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 778
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте търся един италиански филм, за който разбрах в един форум. Фикс идея ми стана, като прочетох описанието на филма. Значи разправя се за един богаташ, който многократно мамен от жените, губи вярата си в любовта и развива омраза към жените. Един ден пуска обява във вестник, че търси помощник и на обявата се отзовава едно момиче, което е отхвърлено от позицията, защото е жена. Но понеже на нея им трябвали пари, за да спаси бизнеса си, тя се връща при него преоблечена като мъж и получава работата. Но с времето се влюбва в шефа си и той се оказва привлечен от нея, което започва да го обърква, защото си мисли, че в крайна сметка се влюбва в мъж. Някой знае ли го? Благодаря предварително. Simple Smile

# 301
Аз лично много харесвам сериала Трима братя три сестри (Pasion de Gavilanes)

# 302
 Здравейте! На 17 март от 22 часа по Диема даваха филма Свобода за свобода. Но не можах да го гледам целия и сега реших да го изтегля, но не можах да го намеря.

Съветничка на президента е отвлечена и хвърлена в затвора. Ако искат да я спасят, военните трябва да изпратят обучени и подготвени за тайна мисия жени.
Така на група затворнички с доживотни присъди е даден уникален шанс.
Ако мисията им успее, излизат на свобода, само че вероятността да се върнат живи е нищожна.
Полковник от армията получава задачата да избере шестте най-недоволни измежду тях и да ги превърне в елитен боен отряд.

Нито в арена, нито в замунда, в ютуб опитвах, но не  можах да го намеря.

# 303
имаше един филм,който от отдавна се мъча да се сетя как се казваше.
В него се разправяше за връзка между бял и негърка. друго не се сещам от филма.
Дано някой се сети. Smile

# 304

За този се сещам, но пък филмите с подобна тематика не са един-два. Още някаква насока би помогнала.

# 305
  • Германия
Момичета, може ли някъде да се изгледат он-лайн всички сезони на Антимафия? В руските сайтове намирам само два сезона.

# 306

За този се сещам, но пък филмите с подобна тематика не са един-два. Още

не е тоя
не се сещам други подробности от филма

# 307
  • в морето до колене
имаше един филм...
В него се разправяше за връзка между бял и негърка...
... филмите с подобна тематика не са един-два. Още някаква насока би помогнала.
Чак ми стана забавно. Давайте идеи, момичета - ще направим библиотека от филми "с подобна тематика".
Ето го моето предложение - не знам, дали е този, дето го търси Niksunq, но за мен е една от приятните и забавни илюстрации на "обратната дискриминация".  Sunglasses

# 308
Аз се сетих за Познай кой ще дойде на вечеря но там е чернокож с бяла, имаше и един с Кристен Бел, Наоми Уотс и Самюел Джексън в Майка и дете. Абе, има, не е като да няма  Laughing.

Niksunq, този или този?

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 18:57 от `FSS`

# 309
  • в морето до колене
Фани, казусът не е "тъмнокож с бяла", така че не ни насочвай мисленето в тази посока...  Simple Smile
Забавното за мен в случая е, че по казуса "бял с чернокожа" има много повече примери. Исторически е по-приемлив някак този казус.

Макар че напоследък се появяват и примери като моя и твоя втория - неприемането на такава връзка от страна на общността/семейството на момичето. Един вид - "остави го този, що не си вземеш едно хубаво наше момчеWink

# 310
Фани, казусът не е "тъмнокож с бяла", така че не ни насочвай мисленето в тази посока...  Simple Smile
Забавното за мен в случая е, че по казуса "бял с чернокожа" има много повече примери. Исторически е по-приемлив някак този казус.

Макар че напоследък се появяват и примери като моя и твоя втория - неприемането на такава връзка от страна на общността/семейството на момичето. Един вид - "остави го този, що не си вземеш едно хубаво наше момче[/i]"  Wink

Да, аз също съм го забелязала.

# 311
Аз се сетих за Познай кой ще дойде на вечеря но там е чернокож с бяла, имаше и един с Кристен Бел, Наоми Уотс и Самюел Джексън в Майка и дете. Абе, има, не е като да няма  Laughing.

Niksunq, този или този?

много ти благодаря
точно Guess Who беше  Simple Smile

# 312

"Корина, Корина" с Упи Голдбърг. Само за него се сещам, с подобен сюжет.

# 313
Хайде и аз да питам,пък може да имам късмет Simple Smile
Търся един много шантав филм от типа ужаси - комедия.Става дума за машини ,които ядът хора  Grinning Бях го намерила много отдавна в класация за "Най-смешни филми на ужасите" ,но не мога и не мога да открия кой беше.Спомням си една сцена,в която треньора на детски отбор по бейзбол отива да си вземе напитка от вендинг машина и тя го изяжда  Laughing
Много ще се радвам някой да се сеща за филма Simple Smile

# 314

Общи условия

Активация на акаунт