ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 679
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 11:48 от Markrit

# 331
Здравейте Simple Smile Търся един филм, в който се разказва за млад писател, който дължи голяма сума пари на лихвари. Те го заплашват, че ако не им ги върне в дадения срок, ще го убият. Затова той наема стенограф, на който да диктува, за да станат по-бързо нещата. Стенографът обаче се оказва красива млада жена, в която той се влюбва. Не са ми много ясни спомените, но се надявам някой да се сети кой е филма Simple Smile

# 332
Здравейте Simple Smile Търся един филм, в който се разказва за млад писател, който дължи голяма сума пари на лихвари. Те го заплашват, че ако не им ги върне в дадения срок, ще го убият. Затова той наема стенограф, на който да диктува, за да станат по-бързо нещата. Стенографът обаче се оказва красива млада жена, в която той се влюбва. Не са ми много ясни спомените, но се надявам някой да се сети кой е филма Simple Smile
В главната роля Джеръми Айрънс,а мацката не беше ли Уинона Райдър  newsm78

# 333
По-скоро не. За мъжката роля в главата по-скоро ми се върти актьор от типа Джъд Лоу, един сладникъв беше Simple Smile

# 334
Alex & Emma - http://www.imdb.com/title/tt0318283/?ref_=nm_flmg_act_32

# 335
Да, той е. Много благодаря Simple Smile

# 336
филмът Lap dance има ли го с бг суб някъде  newsm78

# 337
Marlene on the wall Благодаря ти   bouquet Ще използвам идващите почивни дни да прегледам преложенията ти и ще пиша ,че имах малко по-натоварено ежедневие последно време Simple Smile
Приемам още предложения,тъкмо ще се спретнем филмов маратон с мм  Peace

# 338
  • София
Здравейте!Когато гледах на кино бозата "50 Нюанса сиво",преди филма имаше реклама на друг филм,но не запомних как се казва.Ставаше на въпрос за мъж спортист,който го пленяват в някаква война(мисля,че японци го пленяват).Режисьор била Анджелина Джоли(но едва ли е само тя режисьорка).Та...търся заглавието на този филм...

# 339
Тя е режисьор, да.
Несломен е филмът.

# 340
  • Бургас
Здравейте,
Търся стар филм (от 80-те) от който си спомням единствено, че мъж се завърна в родната си къща, където живееха родителите му и всяка вечер чуваше плач на момиче някъде зад стените. В крайна сметка, по мой спомен, разби една стена и се оказа, че там е зазидана жива една девойка  newsm78 Идеи за заглавие?

# 341
Тя е режисьор, да.
Несломен е филмът.
newsm10 Освен това ,филмът е много хубав,по истинска история е.

# 342
Търся Игрите на глада,последната част.В Замунда го няма.  newsm78 newsm78

# 343
# 344
Един въпрос от мен: мъжът ми издирва сравнително стар филм (може би от началото на 70-те), според него в главната роля е Уди Алън!. Та, мъж и жена, току що сключили брак имат някаква къща край града, вила, в която тече ремонт. Един ден отиват да проверят как вървят нещата с ремонта, жената решава да изневери на мъжа си с един от работиниците, после сякаш се разколебава и се стига до ситуация, в която работниците я изнасилват. По нататък филмът показва как мъжът и жената са се барикадирали в къщата и се опитват да избягат от работниците, които пък май искат да ги убият.

Общи условия

Активация на акаунт