ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 093
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
На първо четене го има и в Замунда, и в Арена (в Зелка нещо не мога за де логна от служебния компютър...), но трябва да се търси с оригиналното заглавие - Chasing Life
И съответно не съм проверявала как стоят нещата със субтитри и дублажи.  Peace
Благодаря   bouquet

# 631
Здравейте, търся един стар филм, който гледах преди време по телевизията случайно...
Това, което помня е, че имаше някакъв огромен замък, принц, който беше малко по-стар и лош, бедно момиче, което трябваше да му се подчинява, а той се влюби в нея, но остана лош.. помя само, че имаше и някакъв помощник, че от замъка някакво бедно дете беше откраднало една питка или нещо такова и го беше занесло в селото за да могат да ядат бедните май или нещо такова а онова бедно подчинено момиче се опитваше да помогне на селото с храна и т.н, помня също, че принцът имаше хубава градина, която май веднъж показа на момичето, че веднъж пусна момичето за няколко дни, за да се върне при родителите си и че имаше още някаква гадна в замъка, която искаше да задържи принца за себе си и му повтаряше, че момичето няма да се върне, но тя накрая се връщаше и мисля че после пак се беше пробвала да избяга, но принцът я догони и и каза, че е негова, нещо такова беше...

# 632
# 633
# 634
  bouquet Много благодаея Babydoll

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 20:43 от IvaSZ

# 635
привет., търся един филм с един учен който хобито му е да снима очи , после снима едно момиче от някакво парти и после той не може да я намери , намира я след това но я сполетява нещастие в асансьора, филма е 2013,14 или 15 нов е сравнително , на езика ми е ама ...

# 636
# 637
# 638
Дали се намират някъде бг субтитри за този филм - http://www.imdb.com/title/tt0151582/?ref_=rvi_tt

# 639
Здравейте, търся един филм на който не знам името, гледах част от него някъде към 2009 или 2010,може би е било по тв7 или по една телевизия ,която май я няма вече GTV.  Разказва се за един може би е бил манекен или модел(мъж), който се запознава с една жена в някаква галерия или прием за коктейли(с вид на галерия) и си пада по нея, но се оказва, че тя е омъжена, мъжа и идва при тях  и манекена/модела се запознава с мъжа и, като в последствие се оказва, че  съпруга на жената е импотентен и въпросния манекен започва да спи със жената(като мъжа и мисля, че се съгласява ) и тръгва да пътува с тях и помня, че точно когато филма идва до момента, в който модела ще пътува заедно с тях за около година(като целта е доколкото помня да задоволява жената ), във филма се каза следното :"Той(модела) прекара следващата година като долнокачествено жиголо ,пътувайки с тях из цялата страна". И накрая , вече към края на филма помня сцена, в която са той и жената ,която му казва, че обича мъжа си, но искала да е с него,а през това време мъжа и е до тях, и мисля, че или е упоен, или е пиян или нещо подобно, но така или иначе той ги чува.  
 Доста  изпуснах от този филм, защото излизах и влизах в стаята и не помня даже имена на героите,само откъслечни сцени.
 Някой може ли да даде жокер от кой филм може да е това.Мерси.

# 640
  • Варна/Лондон
Скрит текст:
Търся филм, който съм гледала на видеокасета поне преди 20 години. Много добре се сещам, че тогава заглавието му беше преведено като Състезателите, но след много търсене и ровене, под това заглавие не го намерих. Разказваше се за една групичка рокери, които спряха в едно градче, шерифът искаше да ги изгони и им правеше мизерии, а накрая ако не се лъжа дъщеря му тръгна с тях, май с главатаря им се хвана. Наясно съм, че шансът да го намеря по това описание е нищожен, но толкова помня.
Другия филм, който много бих искала отново да намеря пак съм гледала на видео, горе-долу пак преди толкоз години. Разказваше се за 4 приятелки, които отидоха лятото за седмица на море и естествено там започна запознанство с разни младежи и романтики. Само се сещам, че главната героиня беше руса със сини очи - типичната американка от филм - и се казваше Джени, а единия младеж влюбен в нея й беше композирал песен, която й изпя на някакъв концерт.
Aу, как ме подсети за него, много го гледахме като тийнеджъри!Естествено не помя заглавието, но ми се въртеше нещо като ''Къде са момичетата/момчетата''-и май го намерих:Where the Boys Are.Simple Smile Има го и в тубата, не съм търсила по торентите.

# 641
  • Варна
Джеронимо, нямам думи! Толкова исках да го гледам, а толкова мразя да ми се върти нещо наум и да не мога да се сетя как беше точно. хем е дразнещо, хем подлудяващо. Искрено благодаря!!! Отивам да търся.

# 642
Спешно търся един от новите филми със субтитри, но не го намирам по торентите нещо. Дали ще може да ми помогнете. Филма е The Man From U.N.C.L.E (Мъжът от u.n.c.l.e). Ще съм ви много благодарна.

# 643
  • в морето до колене
Той май още върви по кината в България
Може и да го няма в нашите тракери и със субтитри...
Не че съм проверявала. Просто предполагам.  Peace

# 644
Търся този филм http://www.imdb.com/title/tt0106469/ с български субтитри. Мъжът ми го е гледал на видеокасета преди 20- тина години и много иска да го гледа пак. Помагайте да го зарадвам с приятна вечер пред телевизора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт