ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 085
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
В Замунда го има, а субтитри в субс саб, но не знам ще паснат ли.

# 646
Не намирам субовете, може ли линк? Благодаря за помощта  bouquet

# 647
  • through the wormhole
Субтитрите не са за този филм. Peace За друг са от 1998, но с подобно заглавие.

# 648
Ех, много жалко Confused

# 649
Напротив, има и за него. Като се отвори файла се вижда, че името е същото, филмът от 1993 г, описан е сюжета и актьорите.
Да, има и филм от 1998 г, но има субс и за филма от 1993 г.
Не знам дали може да се пускат линкове към сайтове със субтитри, нали за торентите вече не може, затова не съм ги пуснала.
JACKLIN* , писах ти на ЛС.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 07:32 от Merelenda

# 650
Здравейте ! Търся един филм, мислех, че се казва Брилянтин, но явно не е така, защото така не го намерих. Става въпрос за младо момиче ( забравих името на актрисата ) с дълга, руса, начупена коса. Обича да танцува. В началото я дават в един пуст бар с още една жена, младото момиче напусна а жената ( май ) и даде пари. Момичето замина в големия град и си намери работа в един нощен клуб. Дори просто започна да сервира без да са я наели, а след това я наеха. Имаше танциорки, след като тя се доказа, че може да танцува започна като танциорка там. Помня, че някои искаше да строи сграда и искаха да съборят клуба, но в крайна сметка го платиха. Мацката пък до колкото помня се хвана с бармата. Първо живееше в тях защото и обраха апартамента и малко по малко се влюбиха.

# 651
  • through the wormhole
"Грозна като смъртта"
http://www.imdb.com/title/tt0200550/

Merelenda, явно при мен Чък Норис се е разчистил, защото само за неговия филм има. Laughing Peace

# 652
Свалих ги аз субтитрите и ги пратих. Ако се напише в гугъл името на филма + бг субс и излиза линк директно към субс.саб.

Относно филма, за който Меган пита, мисля че става въпрос за "Бурлеска" с Кристина Агилера. Скоро го даваха по ТВ.
http://www.imdb.com/title/tt1126591/

# 653
Свалих ги аз субтитрите и ги пратих. Ако се напише в гугъл името на филма + бг субс и излиза линк директно към субс.саб.

Относно филма, за който Меган пита, мисля че става въпрос за "Бурлеска" с Кристина Агилера. Скоро го даваха по ТВ.
http://www.imdb.com/title/tt1126591/

Да, точно той е. Благодаря !

# 654
Знаете ли някой интересен сериал на НЕМСКИ език? Simple Smile

# 655
  • В царството на игрите:)
Здравейте ! Търся един филм, мислех, че се казва Брилянтин, но явно не е така, защото така не го намерих. Става въпрос за младо момиче ( забравих името на актрисата ) с дълга, руса, начупена коса. Обича да танцува. В началото я дават в един пуст бар с още една жена, младото момиче напусна а жената ( май ) и даде пари. Момичето замина в големия град и си намери работа в един нощен клуб. Дори просто започна да сервира без да са я наели, а след това я наеха. Имаше танциорки, след като тя се доказа, че може да танцува започна като танциорка там. Помня, че някои искаше да строи сграда и искаха да съборят клуба, но в крайна сметка го платиха. Мацката пък до колкото помня се хвана с бармата. Първо живееше в тях защото и обраха апартамента и малко по малко се влюбиха.
Мен пък това описание страшно ми напомня на "Бурлеска" - http://www.imdb.com/title/tt1126591/?ref_=nv_sr_1 с Кристина Агилера и Шер

# 656
Здравейте търся един филм,но не мога да го намеря с бг аудио,Диви и красиви се казва филма.  bouquet

# 657
Здравейте търся един филм,но не мога да го намеря с бг аудио,Диви и красиви се казва филма.  bouquet
В Замунда НЕТ - Crazy/Beautiful  добавен на 16.02.2009 пише че е с БГ Аудио от Нова ТВ.

# 658
Здравейте търся един филм,но не мога да го намеря с бг аудио,Диви и красиви се казва филма.  bouquet
В Замунда НЕТ - Crazy/Beautiful  добавен на 16.02.2009 пише че е с БГ Аудио от Нова ТВ.
Благодаря много   bouquet

# 659
Благодаря много   bouquet
Днес от 15 часа ще го дават по Нова ТВ, а след полунощ ще го повторят  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт