ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 078
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • под звездите
Здравейте, тия дни започнах да гледам Къща от карти и в един от епизодите се появи актьор, който ми се стори доста познат, но не се сещам как се казваше. Мисля, че играеше в един по-стар филм(1990-2005), който даваха преди доста време по БНТ. Сюжетът е - агент на ФБР бива убит в малко градче, а негов колега е назначен да разследва случая. Може би не точно от ФБР, а данъчен агент, който в последствие се натъкна на големи злоупотреби с данъци или укриване на голяма сума пари от местната мафия. Заплашваха го със същата участ, като колегата му, но той беше твърдо убеден да ги разобличи.
Някой сеща ли се как се казва филмът или поне актьора, ако изобщо той играеше във филма? Laughing

# 661
Актьорът е Derek Cecil, за филма не зная.

# 662
  • под звездите
Актьорът е Derek Cecil, за филма не зная.
Благодаря!   bouquet

# 663
Здравейте, търся филм, който гледах преди време, но не се сещам за заглавието.
Две семейства, много близки....в един момент в къщите останаха само майките със синовете си.
След една вечеря и количество изпит алкохол...случайно, или не...единият син преспа с майката на другият.
После приятеля му научи и реши да му го "върне" със същото. Така се заформиха връзки м-у тях.
Нататък няма да продължавам.

Ако някой се сеща за заглавието, моля да го напише.

# 664
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето този е филмът
http://www.imdb.com/title/tt2103267/?ref_=nm_flmg_act_17

# 665
Здравейте!Някой знае ли къде ги има преведени сериите от втори сезон на Les revenants?

# 666
Здравейте, аз търся филм или сериал, но по-скоро сериал. Днес гледах малко, но така и не разбрах името..и имената на героите не запомних..   Tired
Скрит текст:
Та, значи, това, което помня е две малки деца си говорят, идва жена към тях и ги пита какво си говорят. Децата питат къде е майка им и жената обяснява. Чува се детски плач, жената отива да провери, а през това време двете деца бягат. Когато жената се връща и вижда, че ги няма, излиза да ги търси. Навън е адски студ(Категат). Жената вижда двете деца върху леда и им вика да спрат, но те не спират. Ледът се пропуква и децата падат във водата. Жената бяга към тях, хвърля се във водата и спасява и двете деца, но тя остава във водата и умира. Друго, което помня от гледаното е: Много хора събрани и слушат речта на брат и сестра, но накрая сестрата отравя брат си и се самопровъзгласява за кралица..   bouquet   

# 667
"Викинги" е сериалът  Heart Eyes

# 668
"Викинги" е сериалът  Heart Eyes

Благодаря ти много, наистина е той.  Heart Eyes bouquet

# 669
Здравейте! От доста време търся един филм отпреди години. Върти ми се нещо като заглавие ".... с врага", но не е с Джулия Робъртс "Да спиш с врага". Доколкото си спомням съпругът беше в инвалидна количка и ревнуваше жена си и мисля я малтретираше... Неща такова, давали са го по ТВ, а сега не се сещам кой е филмът. Мислех, че актрисата е Ясмин Блийд, но прегледах филмографията й и нищо не открих.

# 670
Вчера загледах реклама на нов филм,който или е излязъл скоро по кината,или предстои да излезе.Не можах да изгледам цялата реклама,ставаше въпрос за нещо от рода на "Първата вълна-убийства,Втората вълна- унищожение, Третата вълна..."стигна до Шестата Crazy...Мернах тази актриса http://www.imdb.com/name/nm1631269/ Трябвало да спаси братчето си...май нещо извънземни имаше...
Някой да знае за кой филм става въпрос? Rolling Eyes

# 671
  • в морето до колене
Вчера загледах реклама на нов филм,който или е излязъл скоро по кината,или предстои да излезе.
Бубче, във филмографията на актрисата, която си намерила, се вижда кой е филма.
Но ето и информация за него от български сайт - Петата вълна- с потвърждение, че премиерната дата за България ще е същата като за целия свят - 15 януари 2016 година.

# 672
Уж гледах,ама май не съм видяла,ами само с гледането съм си останала. Crazy
Много ти благодаря! Hug

# 673
Здравейте хора! Регистрирах се специално за да попитам.. за заглавието на един филм ;д
Та тъй като от вече час го търся без видим напредък реших да пиша тук!

Значи филма го гледах преди година или може би 2..

Та разправя се за един дето го затварят в една стая за 10 години ако не се лъжа хранят го всеки ден. Има телевизор в стаята му и винаги дават екшън филми. Така той започва да тренира и се научава да се бие след това мисля, че успява да избяга и започва да ги избива похитителите. Моля помогнете ако можете. ^^

# 674

Предполагам, че става дума за американския римейк на азиатския Oldboy - Oldboy (2013):

http://www.imdb.com/title/tt1321511/

Общи условия

Активация на акаунт