Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се казва филмът, в който Антон Радичев играе бащата на момче, което иска да се жени?
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря филма "Този път завинаги" с български субтитри?
Как мога да гледам новия сериал на Showtime „The Affair“ със субтитри на български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се казва филмът, в който Антон Радичев играе бащата на момче, което иска да се жени?
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря филма "Този път завинаги" с български субтитри?
-
Как мога да гледам новия сериал на Showtime „The Affair“ със субтитри на български език?
-
Как мога да изтегля филма "Серена" (2014) с Дженифър Лорънс?
-
Каква е историята на филма "Високосна година"?
Ще съм страшно благодарна,ако някой знае откъде да си го сваля.

От много време търся един филм на който не помня името.Къде ли не търсих,как ли не се опитвах да го открия в гугъл,но...никакъв резултат.Гледала съм го много отдавна,но нито помня по коя телевизия,нито помня точно годината.Разказваше се за екип от медици(мисля че медицински сестри).Отиваха някъде със самолет да помагат(тук ми се губят моменти).Нещо се случи и самолета им катастрофира в някаква джунгла.Тогава нещата се обърнаха и самите сестри започнаха да водят борба за оцеляване като се опитваха да спасят ранените от екипажа хора.Цялото действие от филма се развиваше в някаква джунгла.Спомням си че в края дойде и помощта от хората в околността които им носеха храна и вода.В края ги откриха и един самолет ги отведе от там.Наистина не помня много от филма но е много възможно да е бил по действителен случай защото имам спомени че в края се казваше какво се е случило поотделно с всеки един от този екипаж.Много ще съм благодарна ако някой си спомни как се казва филма.Тогава много ми хареса,но още не познавахме компютрите и интернет
)
), а учителката беше руса, симпатична.Имаше и някаква драма с нейния мъж или бивш, който не се приема за такъв.