ТЪРСЯ филм , сериал ............ Тема 7

• 102 632
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • through the wormhole
Ех, как се надявам някой, който се излежава като теб да ми помогне и за книгата, която търся в Литературния, ама ще стане много нахално от моя страна вече. Blush Ивинете за спама. Няма повече. Blush

# 466
  • София
Търся субтитри за House of cards Се3 еп 13  Hug

# 467
Здравейте ,търся филми подобни на "Черен лебед"   bouquet

# 468
  • София
Търся един филм:
В началото гл. героиня е на 17 и става свидетел на убийство, включват я в програма за защита на свидетелите и я пращат в Австралия, после в Англия, после във Франци, Испания, Италия, Аржентина, Германия,  защото тя постоянно се забъркваше в нещо където и да отиде, накрая я върнаха в САЩ, след около 6-7 години, започна работа в библиотека където се запозна с мъж няколко години по-голям от нея, мъжът се оказа син на човека с/у който тя е свидетелствала. Когато се запознава с родилите му мафиота я разпознава и притиска да свидетелства за него, но тя успява да се измъкне.  Този път я пращат в едно малко градче дето си мислят, че няма как да направи нещо, но и там успява, мъжът в който се влюби я намери и заедно с помощта на програмата заживяват в някакво усамотено ранчо в Тексас.

# 469
Здравейте, търся един филм..или сериал, не знам. Като цяло не помня нищо.. Но се сещам, че ставаше въпрос за близначки.. Близначки, които не се познават(големи момичета/жени) .. Сещам се за сцена където са в ресторант ? И влизат в тоалетната..там се виждат, но мислят, че се гледат в огледало, но накрая разбират, че не е огледало..  ooooh!

# 470
И двата филма, които търсите ми се струват много интересни Peace
Ако някой се сети за заглавията, непременно ще ги гледам.

# 471
  • София
Здравейте, търся един филм..или сериал, не знам. Като цяло не помня нищо.. Но се сещам, че ставаше въпрос за близначки.. Близначки, които не се познават(големи момичета/жени) .. Сещам се за сцена където са в ресторант ? И влизат в тоалетната..там се виждат, но мислят, че се гледат в огледало, но накрая разбират, че не е огледало..  ooooh!
http://www.imdb.com/title/tt0467421/ ?

# 472

Мне, не е този..Другите момичета бяха бели.. Blush

# 473
То този "мотив" с огледалото го има в почти всички филми и сериали, в които близначки се "намират"... Laughing

# 474
  • София
Здравейте, търся един филм..или сериал, не знам. Като цяло не помня нищо.. Но се сещам, че ставаше въпрос за близначки.. Близначки, които не се познават(големи момичета/жени) .. Сещам се за сцена където са в ресторант ? И влизат в тоалетната..там се виждат, но мислят, че се гледат в огледало, но накрая разбират, че не е огледало..  ooooh!

Мне, не е този..Другите момичета бяха бели.. Blush
Да не е някой от филмите на сестрите Олсен?
Другия вариант е да е Капан за родители

# 475
Сигурно е на сестрите Олсън някой филм.. Отказах се да търся, благодаря все пак.   Simple Smile  bouquet

# 476
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Макбет" появи ли се някъде вече?

# 477
Ама бързаш и ти! Laughing Премиерата му е чак на 2.10 в УК.
(все те мисля за Лу с този аватар)

# 478
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На изпаднало копие от Кан се надявам Blush
(а на Лу котешкия аватар е по-хубав Laughing)

# 479
  • в морето до колене
Кой Макбет, Джой? Фасбендеровския ли?
Много му е рано още.
Премиерата в UK е на 2 октомври... според Синефиш и в България тогава ще е премиерата. (Криста ме е изпреварила, докато търсех инфо за българската дата.  Simple Smile)
За САЩ даже няма дата още в IMDb. Харви още мисли, явно.

П.П. За жалост никога не съм виждала/чувала за нещо като "изпаднало копие от Кан"...  ooooh!

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 15:21 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт