ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 8

• 64 326
  • 1 565
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И ако изкарат Албена какво ще гледате, на Тачо дебелащините ли? Интересно, че никоя от вас не се възмущава от него, а само от Албена и майка и, които всъщност са забавни и свежи. Явно простотията се приема безропотно, докато интелигентните хора с ярка индивидуалност дразнят.
Може би, защото тачовците около нас са ежедневие....

# 226
  • Пловдив
И ако изкарат Албена какво ще гледате, на Тачо дебелащините ли? Интересно, че никоя от вас не се възмущава от него, а само от Албена и майка и, които всъщност са забавни и свежи. Явно простотията се приема безропотно, докато интелигентните хора с ярка индивидуалност дразнят.

Предпочитам прости хора вместо интелигентните като тях двете  Sick

# 227
Олелеее Тачо и Захажаева затворени, ето това вече е истинско изпитание!

# 228

Ако това са ни интелигентните хора с ярка индивидуалност тежко ни и горко ни.
Какво ще гледам ли? Ще си намеря. Явно съм мазохистка, но не съвсем защото гледам два пъти седмично - номинациите и излизането.

От хората в къщата това са интелигентните хора с ярка индивидуалност. Кой друг отговаря на тези определения според теб?

Десислава, аз пък не мога да понасям простите хора, защото с тях ми е скучно. Предпочитам забавен и оригинален дразнител за приятел, отколкото праволинейна мрънкаща, но праведна домакиня.

# 229
  • Испания
Високо-интелектуална тема за разговор предложи Захажаева.  ooooh!

# 230
  • София

Предпочитам прости хора вместо интелигентните като тях двете  Sick

Това не биваше да си го признаваш......... Joy Joy

# 231
Тези в къщата ще са адските малоумници, ако и сега не се сетят, че има саботаж в мисията!  ooooh!

Харесва ми самоиронията на Вулева! "Избрах майка ми за да защитя съквартирантите от нея"!

# 232
Високо интелектуална тема за разговор предложи Захажаева.  ooooh!

ми с Тачо за какво да си говори - за Пушкин, или за Путин?  Wink
Който пие по 5 литра бира не ден - това му е темата  Mr. Green  

# 233
  • Манчестър
Албена започна много да ми харесва...

# 234
  • Испания
Кучето - в леглото. Чистница!

# 235
  • София
.......

От хората в къщата това са интелигентните хора с ярка индивидуалност. Кой друг отговаря на тези определения според теб?
......

Честно казано нито един.
Нарциси с болезнено его.

# 236
Тези в къщата ще са адските малоумници, ако и сега не се сетят, че има саботаж в мисията!  ooooh!

Харесва ми самоиронията на Вулева! "Избрах майка ми за да защитя съквартирантите от нея"!

И аз това се чудя - как е възможно да не са скочили още, като е ясно, че вота е манипулиран!!! Или може би защото им е забранено да коментират и успяват някак си да се сдържат.. друго обяснение нямам..

# 237
Съжалявам ,че  намерих сега темата…За анкетата  100% стоя зад Албена.Най-умната и най-точната участничка във Випа...

# 238

Кали е чистница, а те са умни и забавни. Едни си живеят живота весело и приятно, други им чистят, правилно са разпределени ролите. Кой каквото си може.

# 239
  • Ямбол
Какъв е проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт