ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 8

• 64 326
  • 1 565
  •   1
Отговори
# 240
  • Тра-ла-ла
Ох, мамин златен Наско, при първия проблем се разциври. Какви са тези мъже?!  ooooh! Жените до последно се борят, викат, пазят територии, а нашият се фръцна като кифла  Laughing

# 241
И аз това се чудя - как е възможно да не са скочили още, като е ясно, че вота е манипулиран!!! Или може би защото им е забранено да коментират и успяват някак си да се сдържат.. друго обяснение нямам..

Те защото много показват. Всичко досега е от петък-четвъртък миналата седмица.

А миналия път когато скочиха ги обвиниха, че са развалили мисията. Сега пак ли да рискуват?

# 242
  • София
Какви глупости дрънка Минчев?!?!?!
Аман от такива!

# 243
Какви глупости дрънка Минчев?!?!?!
Аман от такива!

Погледите на Венета към него са велики [Не я харсвам, но тези погледи са строхотни  Laughing].

# 244
  • София
Дааа, Венета какво се пули  Joy Joy Joy

# 245
Тити реве = мъж
Наско реве = принцеса

newsm78

# 246
  • Тра-ла-ла
Тити реве = мъж
Наско реве = принцеса

newsm78
Aaa, не съм твърдяла, че Тити е голям мъжкар. Но определено има разлика между реването на единия и на другия. Единият го прави, защото е силно емоционален, реве от радост, реве от мъка. А другият се фръцка и се обижда. Това не го видях, но Венетка каза, че докато Наско е говорил на съквартирантите се е гледал в огледалото Mr. Green

Ооо, Маргарита Михева като защитник.....ще е интересно Peace

# 247
  • Ямбол
Сладка е Камелия. А съгражданката Михнева ще я защитава. интересен тандем.

# 248
  • Тра-ла-ла
Михнева срещу мамаша....златно  Joy

# 249
Тити реве = мъж
Наско реве = принцеса

newsm78
Aaa, не съм твърдяла, че Тити е голям мъжкар. Но определено има разлика между реването на единия и на другия. Единият го прави, защото е силно емоционален, реве от радост, реве от мъка. А другият се фръцка и се обижда. Това не го видях, но Венетка каза, че докато Наско е говорил на съквартирантите се е гледал в огледалото Mr. Green

Ооо, Маргарита Михева като защитник.....ще е интересно Peace

А каже ли Венета е закон.  Mr. Green

Михнева v/s Людмила в къщата -  и ще стане  трилър  Twisted Evil  

# 250
Обаче с едно не съм съгласна въобще - защо след като първо майката на Албена влезе с информция от вън сега пак излиза и после пак ще влезе. Това дава прекалено много актуална външна информция на играч като Албена, който знае как да я използва. Сигурна съм, че има кой друг да я зашитава.

# 251
  • Пловдив
Много се радвам на Михнева  Party

# 252
  • София
Боже, Людмила и срам....................

# 253
  • Варна
А Людмила как се озова в студиото??

# 254
Имах гости досега и чак сега пускам.Виждам, естествено, са спасили Данчето и Гигова...жалко щеше ми се малко и от Ели да видя.
Някаква форумна война се вихри, не разбирам какъв е проблемът да подкрепяме Албена, аз само уточнявам от коя страна на фронтовата линия съм  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт