ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 8

• 64 325
  • 1 565
  •   1
Отговори
# 405
Мисълта ми беше, че не можеш да слагаш всички под общ знаменател. Искаш да ми кажеш, че феновете на Албена са тъпи и ограничени и нямат завършен даже и 8ми клас? Аз така те разбирам..

# 406
Големият положителен вот за Тачо и Евгения може да се дължи на агитките от "Надежда", "Люлин", привържениците на "Славия" и т.н. - нали братът й ги изреди Laughing

Съжалявам, но след кадрите с разговора /анализа/ между Вулеви, се убедих напълно, че стратегията си е стратегия, /признавам, успешна от психологична гледна точка/, но зад стратегията, играта, има скрита много злоба, някаква неудовлетвореност от живота, отмъстителност /не конкретно към "жертвите" им, а по принцип/. А, и нали Людмила каза нещо подобно, че и в живота са такива newsm78

# 407
  • София
На мен пък снощи ми направи впечатление, че никой не отрази каруцарския език на Кали, никой. За дом съвета това нормално поведение ли е  newsm78

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 10:03 от Shatzi

# 408
  • Варна
Мисълта ми беше, че не можеш да слагаш всички под общ знаменател. Искаш да ми кажеш, че феновете на Албена са тъпи и ограничени и нямат завършен даже и 8ми клас? Аз така те разбирам..
Нищо подобно. Не отричам интелекта на Албена. Обвинявам феновете й, че издигат Злото в култ, в упадъчен морал! Албена е зло ... и вътре и вън! Тя май не знае, че това е игра....

# 409
  • Испания
Камелия е при Гала. Много е хубава.  Simple Smile

# 410
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
на Кеми не и беше мястото в къщата, мисля, че някак не се чувстваше добре. По-добре, че излезе. Те накрая може и да си избодат очите вътре, които останат де  Mr. Green

# 411
Камелия е при Гала. Много е хубава.  Simple Smile

Доста силно казано "хубава".  Crossing Arms

# 412
# 413
  • София
Много добре изглежда Камелия  Peace
И никой не смее да я настъпи, поне за сега. Нито Гала, нито Патрашкова.

# 414
Какво толкова се е случило, че като влязох в темата видях 99+ непрочетени отговора  Crazy освен, че Ками Тодорова си тръгна снощи?
Впрочем, майката на Албена ще се връща ли вътре?

# 415
  • Sofia
Много добре изглежда Камелия  Peace
И никой не смее да я настъпи, поне за сега. Нито Гала, нито Патрашкова.
Антон я настъпи Whistling

# 416
  • София
Като гледам колко хора симпатизират на Вулева, не се учудвам, че Бат' Сали е в парламента. Жалка история.

# 417
Като гледам колко хора симпатизират на Вулева, не се учудвам, че Бат' Сали е в парламента. Жалка история.

Това е супер нелепо сравнение.

# 418

Joy Joy Joy

Понякога много ме кефят умозаключенията в този форум /и не само/!
Нерде Ямбол, нерде Стамбул!  hahaha

# 419
  • sofia
Тоя Антон е много тъпо парче...
Цитат
На мен пък снощи ми направи впечатление, че никой не отрази каруцарския език на Кали, никой.
Моля, моля, аз го отразих. Може би вече никого не учудва и впечатлява. Тя просто си е долнопробна кръчмарска певица, с претенции!
По повод Кали и нейната "чистофайност", от много сигурен източник знам, че в колата и винаги е кочина. Не знам тогава що за чистница е?!?

Общи условия

Активация на акаунт