Прощавали ли сте изневяра?

• 61 270
  • 824
  •   2
Отговори
# 45
А вие заживяхте ли отделно от свекърите си все пак? Значи льольото не може да се осмели да се изнесе на квартира със семейството си, тръгнал да изневерява  ooooh!

# 46
Да прощавала съм и не съжалявам за това.Никой не е застрахован ,че няма да му се случи.На мен ми се случи,простих и продължих напред.Имам свестен мъж и не мисля ,че заради една изневяра трябва да го зарежа.Когато виждаш ,че е било само секс и човекът осъзнава грешката си,не виждам защо да не простиш.Никой не е безгрешен.

А изневярата еднократна ли е била или си е било паралелна връзка???
Защото ако е само секс за 1-2 пъти,може би се прощава по-лесно,но при паралелна връзка,едва ли толкова лесно би простила  newsm78

# 47
Аз съм прощавала изневяра. Не беше лесно, но сложих нещата на везните и предпочетох варианта да продължа с този човек. Не съжалявам  за избора си. Не ограничих и свободата му. Продължава да флиртува, когато реши. Нямам идея дали се стига до секс, не ме и интересува, честно казано, защото няма значение. За мен е важно отношението му към мен, детето, дома ни.

СЪГЛАСНА!

# 48
Аз съм прощавала изневяра. Не беше лесно, но сложих нещата на везните и предпочетох варианта да продължа с този човек. Не съжалявам  за избора си. Не ограничих и свободата му. Продължава да флиртува, когато реши. Нямам идея дали се стига до секс, не ме и интересува, честно казано, защото няма значение. За мен е важно отношението му към мен, детето, дома ни.
И на мен ми хареса това мнение. В крайна сметка какво е важното, много жени са посрадали повече от чуството за отмъщение отколкото от това че им е наранена гордоста, всъщност гордоста е по глям порок ако се замсли човек. Всъщност това е всичко !

# 49
  • Blondeville
Не става въпрос за гордост, а за доверие и уважение.

# 50
  • Blondeville
Не става въпрос за гордост, а за доверие и уважение.
КЪДЕ ТУК Е накърнено доверието и уважението ми кажи ?

Изневярата Е акт на егоизъм, показва липса на уважение към половинката, разрушава доверието. Така мисля аз, такъв партньор съм си избрала. Ако изневярата не е проблем и за двамата във връзката, ОК. Аз обаче не бих простила отново - в една връзка простих и съжалявам. Може и да съм крайна, но това е моето мнение. За мен изневярата е поставяне на нагона пред уважението към половинката.

В случая на авторката, той и е иневерил малко след сватбата и малко преди да се роди детето им. Кое тук показва стабилен мъж, на когото си струва да простиш?

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 15:30 от blondie_anna

# 51
  • Драгоман
   Аз като цяло съм ревнива натура, побърква ме само мисълта да ми изневерят! Никога не ми се е случвало да разбера до сега, че някой някога ми е изневерил! Ако ми се случи, малка е вероятността да простя и да остана! Но ако простя, винаги ще виси съмнение над нас, няма да има доверие! Защото дореие се гради цял живот, а се срива за секунди и повече не се връща! И най-вероятно ще си отмъстя също с изневяра! Или по-скоро ще потърся друг човек за себе си, с когото ще бъда по-щастлива и ще започна на чисто!  Thinking

# 52
Аз пък имам друг въпрос на колко години е мъжът ти и родителите му, видях, че ти си на 21? Аз съм малко по-голяма от теб. Много ми е интересно, защото моите родители не са такива, по-скоро свекърва ти ми напомня на бабите ми, които са на по 70. И е тогава е било нормално да се подчиняваш на възрастните и винаги да ги слушаш без значение ти какво мислиш.
Аз не знам дали бих простила, просто разбираш как би реагирал чак след като ти се случи. И никой не може да ти вземе детето, не им се връзвай. В почти всички случаи детето остава с майка си.
Желая ти късмет и кураж да се справиш със ситуацията. И дано на мъжът ти му дойде акълът родителите му да спрат да го командват, независимо дали останеш с него или не.

# 53
Сам,сама съм,няма на кого да разчитам и единствено финансовата стабилност ме задържа да не му изхвърля багажа.Не знам още колко ще издържа и това не е живот.

Така , обърни нещата, използвай го  Mr. Green гледай себе си и детето , изстини към него иначе ще ти е не възможно да продължиш така , ще се съсипеш психичеки че и физически  Crazy

Вземи пример от него , бъди Егоист.

Хвани си любовник. Харчи парите на мъжа ти, не икономисвай, не спестявай от неговите (но ако получаваш майчинство или имаш друг доход - задължително го скатавй скришом от него). Трапосвай му детето, а ти излизай с приятелки, с новия (който ще намериш). Не го зарязвай, а го ползвай - за спонсор, детегледачка, ако трябва и готвачка и миячка. Живей си живота и то с негова помощ.

# 54
  • Бургас
Прощавала съм. Не съм била семейна обаче тогава, не сме имали деца, бяхме млади ... и заблудени  Laughing
Дни преди да родя ми е трудно дори да си помисля как бих простила... ще ми остане горчив вкус и нищо няма да е същото за мен.
Макар че все пак - има значение вкъщи всичко наред ли ви е, ти как се отнасяш към мъжа ти, какви са причините, които са го подтикнали към това... също дали е еднократно и вече забравено от него или е системно действие, в което се влагат и чувства... /не съм чела цялата тема, сори ако вече е коментирано/.

# 55
Не казвам,че ми е било лесно.Напротив изживях го тежко,но мисля,че взех правилното решение.Изминаха седем години от тогава и мога да кажа ,че този неприятен момент даже ни помогна да разберем държим ли един на друг.
Както ми каза една много мъдра жена;Вземаш завоя и продължаваш напред!;Това е истината.Семейство не се гради за един ден и не се разрушава за една грешка.

Много правилно, когато разчиташ на своята половинка и нямаш други причини за да се разделите, защо да не простиш?

# 56
След всички изчетени съвети, се питам, ако жената беше изневерила, дали мъжът й щеше да й прости? Аз лично не бих била щастлива в такава връзка. Всеки път, когато закъснее ще се питам дали пък не е с друга? Е не мога да живея такъв живот.
Добре, че нямам такива проблеми. С ММ сме се разбрали още преди  години. И двамата сме моногамни, стигаме си и нямаме нужда от трети лица.

# 57
Ами не съм прощавала и честно да си призная няма да го направя... Не бих могла да съм с човек, за когото да преспи 1 2 3 4.. пъти с някоя жена е по-важно от мен и семейството ни. В крайна сметка при свършен факт е ненужно да се гадаят причините , но и оправданието е като г*за - всеки си го има и всеки си го носи...  Naughty За мен това е недопустима и непростима постъпка.

# 58
  • Бургас
Писала съм в темата за свекървите със подробен снимков материал на "бунището" на свеки,в което трябваше да живея година и половина.Точно те ме окуражиха за,което много им благодаря   bouquet

О, Боже, помня го това - хладилника, печката  Sick Докато жена ти се чуди как да не пипне хепатит от мръсната къща на майка ти, ти се развяваш навън с някаква мастия. Егати безочливия задник.

Заплашваше ме,че детето ще остане със него.Изхвърлиха ме като мръсна куче,върнах се със полиция и когато им стана ясно,че детето тръгва с мен изведнъж станах най-голямата му любов и излезе с мен на квартира.

Да, определено изневярата е най-малкия ти проблем. Даже ти е направил услуга като ти е изневерил, че кой знае още колко щеше да го търпиш. За мен горната случка е много по-обидна и грозна от изневярата. Стъпвай си на краката и изчезвай от тоя урод. Най-малкото го дължиш на детето си.

# 59
  • Tам през Атлантическия океан

СЪГЛАСНА!

Бе , то хубаво написано  Rolling Eyes

ама авторката на поста дали се пази  Rolling Eyes т.е. ако продължават интимният живот и за пазенето ли му се е доверила  Rolling Eyes  Не я ли ентересува собственото здраве  Rolling Eyes поне .
Предполагам е взела мерки поне за това  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт