Лидл ::51::

• 77 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Сега се сетих. Взимала съм веднъж, н май беше една в синя опаковка пак до бакпулвера и т.н. в този сектор. Беше много гадна и с вкус на вкиснато. Ще пробвам и тази. Дано е хубава като се овкуси Peace
В нашия магазин от известно време има само на Йоткер , къде се загуби този на Кастело ...

# 391
Да ти кажа бях миналата седмица и имаше, купих си 3-4 да си имам, но не съм ходила сега Thinking

# 392
  • Русе
Само един отзив намерих за точилото, наистина ли не става. Че го искам за подарък за коледа.

# 393
  • Русе
Сега се сетих. Взимала съм веднъж, н май беше една в синя опаковка пак до бакпулвера и т.н. в този сектор. Беше много гадна и с вкус на вкиснато. Ще пробвам и тази. Дано е хубава като се овкуси Peace
В нашия магазин от известно време има само на Йоткер , къде се загуби този на Кастело ...
Оня ден в Ловеч видях, че освен, че няма бакпулвер, вече и ванилова захар на Кастело няма. Бяха останали 5 пакетчета(купих си ги) и бяха сложени отпред в кутията на ваниловата захар на Д-р Йоткер. Пудинга Кастело също е на изчерпване  newsm78

# 394
  • Под Слънцето
Сутринта отърчавам за тавите. Но що ми се струва,че едната е с по-полегат ръб?  Или само на мен ми се привижда...  Joy

# 395
  • Русе
Забравих да попитам дали някой е купувал лупа и му е излишна.  В петък на разпродажбата в Русе купих една за момчетата, но ми трябва още една, а не можах да изровя друга.

# 396
В уреда за мъфини дали ще мога да пека кифли4ки за дъщеря ми? Ако отида тази ве4ер ще мога ли да купя, вместо утре?

# 397
Добро утро.Бях в Лидл още при отварянето му и познайте къде бяха хората-при апреските.Всички бяха много хубави,аз с доста ровене намерих 40 номер от дамските.Отвътре са с пухкава подплата,много са топли,красиви,отвън са с велурче,взех от кафявите.Аз се нареждам за зимни детски якета,трябва ми дълго и дебело за зимата,размер 122.Вчера гледах,че хората разглеждаха кафяви детски якета,но не изглеждаха дебели.

# 398
  • София
Те в лидл дебели зимни якета никога не пускат Wink
Някой ако види тавичките - да споделя Simple Smile

# 399
Купих си пяна за фурна, но още не съм я пробвала.
Отзиви за нея имате ли ? И може ли да се ползва за стъклокерамичен котлон, че на опаковката нищо не пише, освен че се пръска вътре във фурната.

# 400
Май само моделите са хубави,ще се ходи из ВУ магазините за яке...Детето има само едно по-дълго яке,колкото да изкара зимата,но аз искам да купя още едно,хем да стои резервно,хемда го носи другата година.Аз също се оглеждам за яке,искам нещо дамско различно от типа канадка,но пак да е спортно,такова нещо пускали ли са в Лидл предишни години?Благодаря

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 08:51 от gitadam

# 401
Мъжа ми е за  ботуши ,детски на лупина 26 номер ,но каза че цената е на 26.99  newsm78 . Дали е взел това ,което трябва.

# 402
Детските апрески са на различна цена,Лупилу са 24 лв,а Папертс са 27лв.Лупилу са до 29 номер,а другите от 30 до 35.

Същите цени ги имаше и в магазина,освен да е объркал номера,защото детските при нас бяха на едно и също място.

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 09:02 от gitadam

# 403
И аз това видях в каталога,но той твърди друго.Както и да е,ще видя довечера .

# 404
  • София
Може пък да е взел други ботушки, нали преди някоя друга седмица пак имаше малки ботуши.

Общи условия

Активация на акаунт