Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 48 560
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Добре, че скриха оная статистика кой колко време е прекарал във форума, щото...... #Crazy
Я си цъкни на профила и погледни " общи статистики".  Grinning
Преди имаше на заглавната страница, топ потребители по този показател. Laughing

# 601
При последното ми ходене на фризьор много се смях на момичето. Един отишъл да се боядисва, но не знае какъв точно цвят за сметка на това да е бързо, защото ... (моя милост), следващата пациентка отишла да се подстригва, но не знае точно как. В тази професия има нужда да се плащат вредни. И на барманите също така. Все някой нещо им дудне и им споделя.
mystic woman, колко часа седмично общувате с детето?

# 602
Преди имаше на заглавната страница, топ потребители по този показател. Laughing
Таблото на отличниците съм го пропуснала.  Grinning
Вероятно защото не влизам през началната страница.

# 603
Искам да попитам- За какво се използват сушените реси на лозите?

# 604
  • Пловдив

mystic woman, колко часа седмично общувате с детето?
Какво имаш предвид?Статистика ли има някаква дето съм пропуснала...? Laughing
Сериозно-понякога часове,понякога минути...различно е.Всеки има дни в които не му се говори.Но...си ни е традиция като се приберем и да си споделим кой какво през деня.

Ако имаш съвет за конкретната ситуация-давай!

# 605
Искам да кажа, че в обедната почивка ходих да търся ботуши за детето. То хубаво цените съм ги приела, ама за миниатюрният му крак имаше само един модел - сиво, червено и синьо! И малко розово да бяха сложили за разкош!

# 606
Не, не е заради статистика, Мистик. Направиха ми впечатление многото усмивки в поста ти и най-крайната мярка с отнемането на джаджите му. Масово родителите наказват децата с отнемане на телефони и таблети. И ми стана тъжно.  Peace

# 607
Искам да кажа, че имам фрапираща нужда от масаж, релакс, козметични процедури и една шопинг терапия. И едно кино. Просто всичко в мен крещи - аре малко се стегни, всичко отмина, накифли се!

# 608
Славка, никът ми е поулярното име на Австралия, нищо, че един потребител ме обяви за перверзна Simple Smile.
 Даун Ундър наричат другата страна на земята, където всичко е наопъки Simple Smile.
Мога много да ви разказвам за разликите с Mother Land. Отдавна тук не са само poms, но пак е весело (помс са -prisoners of mother England).
Aз, като се регнах бях с ник Гуги.

# 609
  • Пловдив
Не, не е заради статистика, Мистик. Направиха ми впечатление многото усмивки в поста ти и най-крайната мярка с отнемането на джаджите му. Масово родителите наказват децата с отнемане на телефони и таблети. И ми стана тъжно.  Peace
И аз затова ти поисках съвет...ако имаш такъв.Как да постъпя,за да разбере...?Далеч съм от мисълта да съм садистична и лоша майка отнемаща благинките,но...в случая се налага.В момента това за него е "най-скъпото"  Rolling Eyes

# 610
Мистик,и ние така се наказваме.Върши работа като поседи малко без лаптоп и ТВ  Grinning

# 611
  • София
Аз съм брутален садист тогава. Не само наказвам, ами и ги карам сами да си определят наказанието по справедливост според това колко считат, че са сгафили. Обикновено наистина са справедливи - за голям гаф са стигали до седмица без компютър. Понякога се лишават от десерт, друг път от джобни. Важното е, че като сами са си съдници, морално наказанието се понася по-лесно.
Мистик, не съм прочела какво е свършил твоят симпатяга, за да дам мнение какво би било адекватното наказание.

# 612
Ха, Белинда, хареса ми подхода ти.
Искам да пусна една тема, но не съм го правила до сега. Чудя се още.

# 613
За какво се чудиш, пускай. Или ще излезе нещо, или не.

# 614
За какво се чудиш, пускай. Или ще излезе нещо, или не.

Нино, сигурно е съвпадение, че точно ти ме окуражаваш. Темата ми е провокирана от един твой разказ. От както го прочетох, не ми излиза от акъла. Та за това се чудя дали да я пускам.

Общи условия

Активация на акаунт