Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 328
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 065
  • В Космоса
Мър,  Hug

YanaDG, така е.  Grinning Пък с на баща ѝ костУма тъй се хилихме в несвяст и двамата като луди, а той даже не знае за какво, защото не се вижда. hahaha Mr. Green

Нино, чакам с нетърпение! Hug

# 1 066
  • Луната ни пази
Здравейте и от мен! След четири дълги дни още не съм се измъкнала от цифрите и квадратчетата.
Видях страхотни снимки във фейса от празника, усетих и много настроение тук. Както споделих по- рано обаче, не това е моя празник. Влизам да честитя Денят на будителите на всички вас и най- вече на моите мили колеги, списващи в темата! Честит празник на всички колеги, заели се с тежката мисия да покажат пътя към знанието, да възпитават поколенията, да се грижат за бъдещето на страната ни! Желая ви много упоритост в тази тежка мисия, воля, да продължавате напред, хъс за работа и доза удоволетворение в края на този тежък път! Дерзайте и следвайте пътя с отворени души и любящи сърца! Пък нека ни наричат луди!

# 1 067
Толкова лакомства купих, а не дойдоха деца. На нашата улица са по големи и се събрали на купон.
Мими в карайна сметка беше една прекрасна циганка, както си трЕбва с черен зъб, гривни, гердани:)
Трябваше и Жаки да е, но не пожела и изяде половината пастели за лице;)
Харесвам Таис много, открита и пряма, ще ми липсва.

# 1 068
  • Ямбол
Честит празник и от мен.
Празнично ми е този път.

# 1 069
Честит празник и от мен. Проверих, за деня на Будителите, Сиела имат 50% намаление.

# 1 070
  • Ямбол
Те хубаво имат, ама аз не си харесвам нито една тяхна книга.

Поздрав от мен: https://www.youtube.com/watch?v=gZjBn78c-mI

# 1 071
  • Euskal Herria
Честит Ден на будителите! Пожелавам на всички ни да съхраним българското, нашите традиции и култура! На всички колеги пожелавам здраве, стабилна нервна система и сили, защото да си учител си е призвание!  bouquet

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 00:49 от YanaDG

# 1 072
Искам да кажа, че темата е страхотна Peace Имах резерви, все пак Лиляна е водеща фигура Wink

# 1 073
  • Euskal Herria
Леле, обява във фейсбук страница:
Здравейте търся си приятелка за съвместен живот!!! Добри условия!!!

Joy Ама пусто, не е обявил условията си, пък и изискванията към кандидатките.

# 1 074
Чакайте да ви разкажа един еврейски виц.

Един човек се оплаквал на негов приятел. Моше, имам много проблеми, Аврам ми иска пари, хладилника се счупи, на детето трябва да му плащам уроците... Слушал го неговият приятел и му казал: О, ама това не са проблеми, това са разходи! Mr. Green

# 1 075
  • Ямбол
Искам да кажа, че темата е страхотна Peace Имах резерви, все пак Лиляна е водеща фигура Wink
Аз искам да ти кажа - добре дошла, чувствай се свободна да говориш за всичко, дори и за мен.

# 1 076
Честит празник! С уважение към тези, които ни завръщат, водят, към тези, които не се отказват да пазят духовността.
поздрав http://www.youtube.com/watch?v=OklgjTNlAok

# 1 077
Вчера детето хареса костюма. накупих лакомства, но само една група деца дойдоха. А, и три кифли Simple Smile от училището на синът ми.
Днес чистих цяла сутрин двора и басейна, време е да отварям сезона.

# 1 078
  • Пловдив
Добро утро и Честит Празник!  bg

Акаша,имам някъв бегъл спомен,че се поопитах да се вмъкна тогава,ама...не ми се получи Wink Та сега наново.

Днес се очертава топличко и ще излизаме с детето,че имам една камара неща да свърша.
Трябваше и да чистя,ама се отлага-нали е Задушница и тоя път ще спазвам.
ММ е на работа и довечера след като го вземем сме при свеки Peace

Приятен уикенд! Peace

п.п.Down Under...четох те и ми се прииска и при нас още да е топличко Crossing Arms Да не си някъде из Австралия?

# 1 079
  • София
Редактирам се, защото си отговорих на въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт