Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 375
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз пък тази реплика "не ми се живее" или нещо от сорта съм я чувала много пъти от приятелки, които са в някаква емоционална криза и никога не съм приемала, че след нея задължително става нещо страшно. Дори и не ми хрумна това , даже ви се чудех защо цял ден се притеснявате толкова много за Дари.
Иначе съм Водолей Laughing

# 1 246
  • Бургас
Мирама,зъбките цели ли са?
Много стресиращо е било,преживявала съм го. Sad

Дари,много неприятно е това с къщата,но важно е хората да са живи и здрави.Както казват евреите "Всичко останало са разходи,не проблеми." Heart Eyes

# 1 247
Ха! Валъри  Simple Smile

Мирама, съгласна!

Бебето се събуди и сега се започва одисеята. Каката да я прибера, да си донапише още малко, има от пропуснатото, да се приготвя за утре и кандърдисване и ох! Мразя неделя вечер  Crossing Arms

Между другото Кристина сутринта "издруса" нещо такова, като че да не и бил готин животът. Над тетрадките беше  Mr. Green

Ми, викам - ей там е покривът, после няма Кристина, няма нищо. И тя възмутено ми вика - абе, ти добре ли си!
- Да, казвам й, нали не било живот това твоето, ти как може да говориш подобни глупости?
- Мамо, това е поезия  Joy

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 17:36 от NinoTino

# 1 248
slavka70, цели са да....явно в тях си е натиснал устната и от това беше кръвта.
С баща му бяхме зад него и двамата....но той просто се метна на земята пред нас.

NinoTino и аз днес като натиснах каката, за 30мин. бяхме написали 5стр. домашно по математика. Сега следва приготвяне за училище. Simple Smile

# 1 249
Да, и аз трябва да я натисна понякога, даже май винаги. Затова на занималня е добре, там изпълнява за 30 мин. всичко. У нас като седне сама и по 300 пъти става, прави едновременно 100 неща, говори, чеше се, пие, яде, пее, телевизия си пуска  ooooh!

# 1 250
  • някъде ... тук ...
...И като е по-голямо домашното, седи и се тръшка, и не пише. Сякаш то само ще се свърши  ooooh!
И дребният третокласник е същия вкъщи. На занималнята всичко пише бързо.

# 1 251
  • Euskal Herria
Пустите му домашни... с щерката не разбрах, че училище има. Ама пък брат й добре се погрижи - наново минах цялото обучение  Joy
Такъв порой се изсипа при нас. Интересно, когато вали - няма проблем със сателита, но когато е мъгливо - хич и да не чакаме сигнал  Simple Smile
Момичета, да ви е лека вечерта!

# 1 252
  • In my tropical dream
Ей тая мойта туткавост ми изяжда главата за пореден път!
Планираме малка ваканция края на февруари -март, одобриха ми отпуската преди две седмици, и аз - патката, вместо да купя веднага билетите, седя и блея баирите. Вчера ги взех де, но на по-високи цени, а апартаментчето, в което щяхме да отсядаме, е заето  Sad Толкова беше сладко, с прекрасна слънчева тераска, с всичко необходимо и на добра цена. И него не бях резервирала, щото нали, първо да купя билетите и сега се прецаках отвсякъде   Close Не че няма други, ама това си беше идеално за парите си. Сега трябва с нещо да правя компромис. Ааааа, много ме е яд, ви казвам, и поне да имаше на кого другиго, а то - на мен си.  Хората планират, ей, не си играят! Явно 4 месеца напред не са достатъчно за нещо, което си заслужава, дори и в най-смотания сезон.

# 1 253
  • София
Не мога да ви изчета, а само два дни ме нямаше.
Ние се завърнахме от РД на свекървата - всичко мина гладко, без издънки.
Сядаме да пишем домашни с дъщеря ми. И да се оплача, че в помагалата, по които учат в градината, има невероятно олигофренски задачи. По-гадната ще я прехвърля на мъжа ми, че нямам нерви да се разправям.

# 1 254
  • Euskal Herria
Не мога да ви изчета, а само два дни ме нямаше.
Ние се завърнахме от РД на свекървата - всичко мина гладко, без издънки.
Сядаме да пишем домашни с дъщеря ми. И да се оплача, че в помагалата, по които учат в градината, има невероятно олигофренски задачи. По-гадната ще я прехвърля на мъжа ми, че нямам нерви да се разправям.
Домашни в градината?
Хм, явно съм с грешни разбирания.

# 1 255
И аз.  Confused
Скоро спорих със състудентките си от ФНПП. Имам една бивша, която сега учителница на 4-та група. Скъсва ги от напъни да блесне пред началните в града им.

# 1 256
Да, да....а после в 1ви клас половината деца умират от скука...

Сега ми попадна една покана за обучения другия месец. Краен срок, утре. Simple Smile
Сега трябва да пиша за мотивацията си да участвам...

# 1 257
  • София
И да се оплача, че в помагалата, по които учат в градината, има невероятно олигофренски задачи.
Абсолютно съм съгласна. Учителката на децата се стреми максимално малко неща да дава за домашно, но това, с което не се смогва, остава за вкъщи. Вчера цял следобед малкия е учил с баба си, че мен също ме хващат нервите, а сутринта-със сестра си. Отървах се тази събота и неделя. YanaDG, ако знаеш колко са малоумни тези първа и втора подготвителна група. Мирама е права, че децата в 1-ви клас просто безумно скучаят.
Сега голямата си пише домашните, на нея помагам, това не ми се размина, но и там има такива недомислици.
Тонка, вие по кои помагала сте? На Просвета ли?

# 1 258
  • София
Нацелили сме шестица от тото-то с тия домашни в градината. При това подпукаха децата още от минала година, тоест от 3-та група. Всеки петък ни се връчва книгата за домашни.
Сега само ви казвам едното задание. Дадени са лисица и петле. Под тях има бяло поле, разделено на четири квадрати и се иска следното: Разкажи в рисунки какво се е случило с петлето. Помогнал ли му е някой? Успяла ли е да го хване хитрата Лисана или то я е надхитрило?
Детето се тръшка, че няма да успее да нарисува проскубания петел и лисицата, а аз мисля, че една тенджера с петльова кълка е достатъчна като отговор.  Thinking

Цвети, по Изкуства сме.

# 1 259
  • София
Аз пък тази реплика "не ми се живее" или нещо от сорта съм я чувала много пъти от приятелки, които са в някаква емоционална криза и никога не съм приемала, че след нея задължително става нещо страшно. Дори и не ми хрумна това , даже ви се чудех защо цял ден се притеснявате толкова много за Дари.
Иначе съм Водолей Laughing

Лично аз смятам, че има огромна разлика между "Не ми се живее" и "Нагълтах се с хапчета, лягам да умирам!".... не знам що така ми се струва.
Това само като вметка.
Иначе, имам 2 седмици да измисля подаръци за РД за съпруга ми и за сестра ми. Голяма съм смотла с измислянето на подаръци, хем обичам да подарявам, хем докато реша какво да подаря.... абе все едно ги раждам тия подаръци значи, толкова време ги мъча.
Моят големия син, в петък взел че си "забравил" папката по английски в училище.... И реши че е отървал домашното. Да, ама пък майка му познава другите майки и на хелоуинското парти спонтанно се спомена и английския и домашните, които имали.... та не му се получи хубаво.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт