Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 10

• 40 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Йоли,принцесата е много права-цигарите просто зомбират човек и той е склонен и семейството си да зареже,но не и тях....преди време винаги казвах ,че от всичко се отказвам ,само не и от цигарите,просто можех да ве ям,да се лишавам от всичко останало,но да имам за цигари.Повярвай това е нещо наистина страшно,а сигурно е още по страшно за любим човек,който гледа отстрани и иска да помогне.Може би е хубаво за известно време да спрете разговорите за пушенето,и да го оставиш да си мисли че всичко е отминало....и ако можеш да го накараш да прочете книгата на Алън Кар....ей така остави му я на шкафчето и кажи ,че повече няма да говориш за цигари,но ако наистина държи на теб поне да прочете книгата,че нищо друго не искаш от него,само това,да прочете книгата.
Все си мисля,че ако не се откаже веднага ,поне ще се замисли,което също е добро начало,а ти също можеш да я прочетеш има интересни неща и за хората ,които се опитват да повлияят по един или друг начин.
Наистина ти желая успех и те подкрепяме! Hug

# 256
  • От Луната
Краси, ще го направя, само това не съм опитала. Той иска да ги откаже има опити и то няколко успешни, но все се предава или се поддава на натиска от приятели, колеги, дето не знаят какво е здравословното му положение. За не говоренето, опитвах, 6 месеца дума не казах и той се успокои - "хайде жената ги прие - най-накрая". Бях обещала и не говорех за това, но вместо подобрение стана по-зле - появиха се пепелници и чашки навсякъде, неизмити, вмирисани, накиснати от дъжда, оставени вътре на первази - гадост и смрад. Беше ми обещал че като забременея до 3ти месец ще ги откаже, но уви, застигна ни друго и това обещание остана без смисъл.
Книгата ще я купя и ще го помоля да я прочете, ако и това не помогне, ще му спретна един бой и ще се оправим  #2gunfire Mr. Green Crazy

# 257
  • Пловдив
y00li имам чувството, че при вас е нещо като игра нанерви- той се е заинатил като магаре на лед, ти пък също си непримирима от своя страна. Така няма да се получи. Казвам го отличен опит-мъж ми никога не е пушил и колкоьто и да ми е опявал-файда нямаше. Самомотивацията е най важна. В смисъл ината, но с обратен знак
Момичета, стискайте ми палци- от утре на работа......дано ми издържи ангела....

# 258
  • От Луната
Мама Мария, ами нещо такова е, телец какво да го правя - ината му е по-голям и от страха.
Дойде си, стискайте ми палци, ще говоря за книгата и Табекс Simple Smile

# 259
Здравейте, момичета, Честита нова година на всички вас, желая ви много здраве и късмет през новата 2015 год. и успех на всички, които са решили да спрат цигарите. 2014 год. беше доста шантава за мен и се надявам новата да е доста по -добра от нея, но пък беше свързана и с едно от най - смислените неща, които съм правила в живота си - благодарение на вас и тази тема спрях цигарите. Не пуша вече от 7 месеца и 3 дни /кога мина това време - изобщо не разбрах Simple Smile/. В тази връзка, Gerri_p, ще ме добавиш ли към списъка на първата страница? Аз нямам кой знае какво ново да споделя, но продължавам да не пуша, по празниците имах един - два момента в който ми се допуши, ама ми мина бързо, пък и приятелите и роднините - пушачи ме вардят и не ми дават да запаля Simple Smile)).  Успешна нова година ви желая на всички и дано повече хора да успеят да се преборят с тази гадна наркомания.

# 260
  • От Луната
Обеща да я прочете, ще я прочета и аз ... никога не е излишна една книга в повече. За Табекс отказа, а и сега и без това пием доста хапове, та ще се борим по класическия начин. Дано помогне, та да не нахлуват пак черни мисли в главата ми   Twisted Evil
Благодаря ви, помогнахте ми много.  Hug
Желая ви успех и ще ви наглеждам от време на време  Crazy

# 261
  • Бургас
Честита Нова година, момчета!
Добре дошли на новите попълнения и успех на всички!
Много сте писали, не можах да ви изчета.

y00li, съжалявам за това през което минавате. Но за съжаление, ако съпруга ти сам не пожелае да ги откаже, на сила се съмнявам да стане. Дано си даде сметка колко му пречат и пожелае да ги махне от живота си. Успех! Hug

# 262
Честита и успешна нова година на всички в темичката  Hug Желая успех на всеки в неговата си борба и дано има много нови непушачи през тази година  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 11:38 от gerri_p

# 263
Стискайте палци днес, първи работен ден, само цигари са ми в главата от сутринта, както ги бях забравила, навикът се обажда. Оцелея ли днес ще е сууууупер. Много искам да се похваля с две седмици, което е скоро.

# 264
Приемате ли нови членове в клуба Sunglasses?
С моя мъж от месец говорим , че ще ги отказваме на НГ.Пием Табекс и по схема днес изпушихме последните си цигари.Останаха ми 5- 6 цигари и тържествено връчих кутията на майка ми.Чувствам се добре, не ми се пуши (засега).

# 265
Оцелея ли днес ще е сууууупер. Много искам да се похваля с две седмици, което е скоро.

Ще се справиш разбира се.
 Peace

# 266
  • Пловдив
Аз отцелях  Mr. Green и съм много горда със себе си. Установих, че имам някакъв чисто психологически навик : имам още половин час докато стане време да взема детето от училище , мога да запаля. Отивам до някъди с колата, дай да запаля, че в къщи не може... И така. Но си удържах ръчичките. След което реших да си купя някакъв лак за нокти, та да се наградя един вид -излезнях с пълна торба препарати и козметика и без лак  ooooh!. Днес ми беше ден 13.

# 267
mama mariana , звучиш супер.
Аз съм споделяла и друг път, но пак да кажа.
Още в началото взех стратегията да си правя подаръци.
Това продължава и до днес, мнооого съм доволна!
Последно си купих колело, ще си подаря учебен курс за 300 лв и след това ще е нов принтер.

# 268
И аз оцелях! Ама не съм се наградила, смятам да изчакам първия месец, може би тогава ще се взема на сериозно, ще си повярвам, че съм постигнала нещо. Ден 12-ти.

# 269
  • Бургас
Браво момичета! Това са си малки победи в голямата битка. Grinning И все по-лесно и хубаво ще става за напред.
Аз предния път много се награждавах, постоянно си правех подаръци.  Mr. Green Трябваше ми някакъв стимул.
Сега е по-различно, нищо не съм си купила още. Нямам такава необходимост. Спирането на цигарите ми е най-големия подарък и се чувствам прекрасно.
zlplst, приемаме разбира се. Добре дошла и успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт