Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 10

• 40 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Така е, Poliiii, в началото е по-лесно, но за всеки си идва най-подходящото време като нагласа. И аз днес да се похваля, че стават точно два месеца от последната ми цигара!  Party Макар че не се включих по-рано в темата, защото исках да изчакам да мине малко време, всички вие, които пишете, много ми помогнахте, за което едно голямо БЛАГОДАРЯ !   bouquet 

# 391
  • Пловдив
Браво Бела, и ти си вдъхновение. Аз така крих от околните когато ги отказах, дори на мъж си не казах. Искаше ми се аз за себе си да съм сигурно, че го искам, че е мой избор и не го правя, за да угодя на някого. След някой и друг ден и аз ще се похваля с месец втори!

# 392
  • Бургас
Поздравления момичета! Hug

# 393
Поздравления на всички ви!
Мен малко ми олекна на душата и днес не мисля за цигари Simple Smile
Лошото е, че кризите си се случват и след 2 години непушене.
Хубав уикенд без цигарен ден на всички!

# 394
Момичета, не напълняхте ли   newsm78

# 395
  • Пловдив
Аз понапълнях, особено първите седмици - 3-4.та някъде се усетих, че съм се "надула". Сега почнах да се поограничавам, та да си влезат пак нещата в пътя. Можеби окола 2-3 кг.разлика има, но това пък никак не ме притеснява. Трябва да  се гледат дългосрочните ползи от спирането, а краткосрочните - тъй като ги спрях, от време на време си позволявам по няколй и друг подарък, и си казвам, че ми е заслужен.
Колкото пъти влезна в асансьор след пушач, или пък видя мръзнещи и димящи, всеки път съм доволна, че вече нямам този навик.

# 396
  • Бургас
Този път не напълнях. Но с предишния опит качих 7 кг. за 5 месеца. ooooh!
2-3 кг. са си съвсем реда на нещата да се качат.  Simple Smile

# 397
Аз засега не съм, но имах преди години опит при който бях трупнала няколко килца, около 4-5 да са били, но тъй като съм ниска си проличаха. Така че е различно при всеки опит, а между хората разликите са още по-големи. Едни качват, други не. Nefertarri, това хич да не те плаши, с малко контрол върху храната едва ли ще качиш повече от 2-3 кг. Ползите си заслужават, аз даже сега съм доста по-уверена в себе си и някак даже ентусиазирана за всичко и ако трябва да спазвам диета, мисля че сега, без да пуша ще ми е по-лесно! Успех   bouquet

# 398
И аз качих и се усеща много, но при мен бяха много резки промени по едно и също време, така че не знам на кое от всичко се дължи това качване. Вярвам, че със спорт ще се вкарат нещата в норма. Тези новопридобити сили трябва да се вкарат в употреба!

П.С. Сега пък отказвам и кафето, пак докторски изисквания, направиха ме по-светия от папата тия хора.

# 399

Ахм..аз преживях една уикенда...факт е обаче, че са суууупер краткотрайни и много редки. Просто човек трябва в тази 1 минута да не посегне към цигарата.

# 400

Ахм..аз преживях една уикенда...факт е обаче, че са суууупер краткотрайни и много редки. Просто човек трябва в тази 1 минута да не посегне към цигарата.

Много точно казано, мен тази една минута ме проваляше всички предишни пъти, само че доста по в началото. Надявам се един ден да мога да се похваля с 2 години непушене и да разбера какво е чувството...

# 401
  • Бургас
Мен също тези дни ме споходи желание за цигара.  Confused Не бих го нарекла криза, защото няма нищо общо с кризите от предния път, когато чак ми се ревеше.
Просто изпитах желание да запаля и ми стана много странно, тъй като се случва за първи път, а минаха почти 3 месеца вече. Rolling Eyes

# 402
Уви, напълняхме...

# 403
Уви, напълняхме...
За жалосттт да Crazy
Но пък ми е по-добре без пустите цигари!Някак си ми е по-спокойно!

# 404
Привет и от мен , момичета !
Отново, за кой ли път ....
След толкова опити,надъхвания,нахъсвания и опити, ето,че аз отново упорито си пафкам .
И малко преди да прекрача към новия си опит да спра тези пусти цигари - ми беше поставена диагноза ХАШИМОТО,от което съм леко стресната и мисля,че е крайно време поне това да ме накара да се взема в ръце и да помисля за себе си.
Не,че е спирало да ми се вие свят и да ми става лошо....но като един виден никотиноман все се правех,че не забелязвам и,че това едва ли би могло да бъде от цигарите.
Осъзнавам,че със спирането на цигарите ще подобря много качеството си на живот и здравето. Но колкото повече се замислям за края - толкова повече пуша. Голям стрес ми е .
Влизам тук с надеждата да се мотивирам и надъхам достатъчно и този път краят с цигарите да е наистина край. Много се радвам,че ви има и обещавам да ви следя !На всички,които са се справили вече,пожелавам никога повече да не поглеждат към цигарите и да ни дадат малко вяра,оптимизъм и съвети как и ние да успеем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт