Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 10

• 42 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Въобразяваш си, че помага. И според мен дори по-зле му действа.
Почти съм сигурна, че в един дългосрочен план спирането ще облекчи положението  Peace

Редактирам се, защото прочетох това  Mr. Green ами и да е вярно, ето решение - приемай никотин по друг начин, но без всички други боклуци  Simple Smile

# 721
  • Бургас
Да,за  съжаление.
Но докторът ми каза две,а аз ги увеличавам постоянно,ще ви чета и ще се опитам да ги намаля.

# 722
  • Бургас
При мен номера с намаляването не работи. Много пъти съм пробвала безуспешно. Както и съм сигурна, че една цигара да запаля съм отново в батака с двата крака.

# 723
  • Бургас
При мен номера с намаляването не работи. Много пъти съм пробвала безуспешно. Както и съм сигурна, че една цигара да запаля съм отново в батака с двата крака.
При мен работи номерът с увеличаването,а умирам от яд,че това са пари и че ако не ги издухвам на вятъра могат да са в полза на семейството ми. Преди ,като студентка пушех,малко след като завърших забременях и тогава си спомням,че хвърлих кутийката с цигари в коша и шест години не бях докосвала цигара.Но след множество заболявания и две тежки операции си казах,че няма какво да губя и започнах по една-две на ден,направо ми бяха неприятни,даже си мисля,че лекарите просто се чудят как да се оттърват от пациенти,които не се подобряват. За съжаление най-лошото на цигарите е,че започва да ти се иска по-голямо количество,не пуша повече от 10 на денонощие,но и това количество ми се вижда много.

# 724
  • Бургас
Разбирам те. Аз колкото пъти се мъчих да ги намалям започваше да ми се пуши още повече и само цигари ми бяха в ума. Постоянно мислех кога съм загасила последната и кога ще запаля следващата. А пушех по кутия на ден и нагоре. За себе си разбрах - спирам от раз и не помирисвам цигара повече. Иначе спасение няма.

# 725
Пуши ми се! Ама ужасно много! Направо не издържам! Но няма да запаля....днес усещам много силно вкуса на цигарите в устата си. Най-вероятно, защото ходих да тичам, с идеята да си изпразня дроба от тая гняс. Всъщност възможно ли е да го усещам толкова дълго все още в устата и дъха си?

# 726
  • Бургас
Пуши ми се! Ама ужасно много! Направо не издържам! Но няма да запаля....днес усещам много силно вкуса на цигарите в устата си. Най-вероятно, защото ходих да тичам, с идеята да си изпразня дроба от тая гняс. Всъщност възможно ли е да го усещам толкова дълго все още в устата и дъха си?
Възможно е,заради моето заболяване има храни,които не съм опитвала от години,а сънувам,че се храня с тях и имам чувството,че ги усещам...точно като теб.

# 727
Ялина, поздравления за двете дечица с малка разлика   bouquet Разбирам те, аз бях в същото положение преди години. Минаха обаче годините и един хубав ден реших край. Тази свобода се оказа затвор. Децата порастнаха и ми казват - Мамо, хайде да играем, да правим нещо заедно. А аз викам: Ей, сега само да изпуша една цигара. Цигарите бяха винаги най-важни и на първо място.... Болест е това.
Накрая си казах - достатъчно. Е, не че сега имам време за децата, но поне не е заради цигара.

Всеки опит има своята полза. Дори да не успееш сега, следващия път ще е успешен. Така че, желая ти силен дух, спокойствие и увереност  Peace

# 728
  • Варна
Моментът при мен за спиране на цигарите е назрял-щом всяка цигара вече я пуша с вина.  Grinning
Започвам да чета темата и да се настройвам. Първо бях определила да ги спирам от новата година, после-от есента. После-от 1.09, а сега ми се иска да е по-рано.
Единственото, в което съм сигурна е, че вече е крайно време-имам от известно време даже лек задух и лека болка в гърдите.

# 729
Стейси, успех!
Сигурна съм, че ако го поискаш ще успееш!

# 730
  • Бургас
Стейси, Ялина, добре дошли е темата и успех!   bouquet

# 731
  • Варна
Здравейте пак.  Simple Smile
Май днес е ден първи без цигари.  Crazy Поне досега удържах. Хич не е малко-станала съм в седем часа сутринта. Все още измервам в часове.  Grinning

# 732
Стейси, това е чудесно. Flutter
Часовете бързо ще преминат в дни, дните в месеци и месеците в години  Laughing

Мисли разумно , много скоро ще си горда с постиженията си!

# 733
  • Варна
Не издържах и запалих-веднага ми се зави свят.
Тези дни със сигурност ще започна отброяване без цигари.
Ставам редовна в темата-снощи заради вас взех импулсивното решение да е от днес.
Е, няма да е от днес, ама тези дни ще е, сигурна съм.  Hug
За първи път не пуших толкова часове, откакто съм пушач.

# 734
Това означава, че можеш и без. Следващия път няма да се поддадеш толкова лесно.

Общи условия

Активация на акаунт