Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 10

• 42 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ами то в случая търсиш нещо, което да те отърси, отпусне, за да не изгърмиш...Ако получа инфакт в този живот ще е в такъв момент определено  Sad Усещам как се напрягам до върховна степен. И затова търся нещо, което да ми помогне да се разсея и отпусна...ама няма шанс ...толкова години...намирах само цигарите. Интересно какво правят другите непушачите в такива моменти. Ето това се опитвам да открия вече 2 години...

Дишай и издишвай дълбоко, при мен помагаше.
Или си намери нещо друго, което конкретно при теб действа.
Има толкова много хора, които не пушат, не само цигарите са вариант  Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 16:16 от Не се сърди, човече

# 646
Аз си пийвам.... Embarassed, обаче скандалът трябва да е вечерта  Joy Веднага ме отпуска, не си и помислям за цигара, то малко "от трън, та на глог",но...нямам друго решение. Ако е през деня треснята- излизам и вървя, вървя. Сега особено времето е превъзходно, има толкова цветя...както казах, за мен природата е като балсам за душата Simple Smile

# 647
  • София
Днес е Световният ден без тютюнопушене.

Честито на всички!

Аз направих два месеца и съм горда със себе си. Тази вечер ще се почерпя по този повод.  Crazy

# 648
  • Бургас
Аз направих два месеца и съм горда със себе си.

Така и трябва, поздравления!  Hug

# 649
Малко ви позабравих тук   bouquet

При мен вече всякакви мисли за цигари трябва да отидат в кошчето за боклук  Peace
С ММ работим за бебче, но за съжаление при нас нещата не се получават по мед и масло и ще е със съдействието на репродуктивната медицина. Та от един непушач в нашата двойка, след скандал от нашия доктор Баев (обичам го вече), сме двама  Joy Всичко, обаче, е за добро  Hug

# 650
Браво на семейство Петрови. Ние от двама пушачи по същата причина станахме двама непушачи, резултатът се вижда в подписа. Успех и кураж!

# 651
Браво на семейство Петрови. Ние от двама пушачи по същата причина станахме двама непушачи, резултатът се вижда в подписа. Успех и кураж!
Благодаря от сърце   bouquet Hug
Дано и на нас скоро ни се случи  Praynig

# 652
  • Пловдив
Аз се навивам да подновя опита. Звучи като "подължавано престъпление"  Joy   Просто си задавам въпроса защо го правя и не намирам отговор.....в смисъл няма логика в пушенето - не ми се пуши,  вкуса ми е гаден....но още не искам нищо да казвам. Не съм палила от пекък, значи днес е ден трети.

# 653
  • Бургас
mama mariana и аз имам един неуспешен опит, не ми се получиха нещата от първия път. Laughing Но важното е, че желанието да спра не изчезна, а само се засилваше с всяка изпушена цигара. И ето - повече от 6 месеца не съм палила. На моменти не ми се вярва, а на моменти имам чувството, че никога не съм пушила.

# 654
Не ми се броят неуспешните опити.

# 655
Момичета, отдавна не съм писала, но ви чета от време на време Simple Smile Искам да се похваля, че минаха малко повече от 6 месеца откакто не пуша  newsm44 След няколко неуспешни опита, де, и никак не ми беше лесно, но стана. Малко съм се нашишкала, но мисля това да го оправя скоро  newsm39

# 656
Момичета, отдавна не съм писала, но ви чета от време на време Simple Smile Искам да се похваля, че минаха малко повече от 6 месеца откакто не пуша  newsm44 След няколко неуспешни опита, де, и никак не ми беше лесно, но стана. Малко съм се нашишкала, но мисля това да го оправя скоро  newsm39

newsm10

# 657
  • Бургас
Малина, поздравления!  Hug
Колко килограма качи? Гледам, че заедно вървим с месеците. Аз съм +3 кг. за сега. И да не ги сваля не ми пречи, но гледам да не трупам повече уж.

# 658
Аз качих около 8 кг и си ми личат, и тежат, и пречат... Ама не е болка за умиране, де. Ще мине и това Simple Smile Мисля, че с тях ще ми е по-лесно отколкото с цигарите.

# 659
Аз си останах май на горе-долу 2 кг плюс, но не съм се мерила от векове. В момента се побирам в дънки, които от години не можех да обуя, дори докато пушех..цялата еуфория май е първите месеци до година и после всичко тръгва на обратно...с килограмите де...

Общи условия

Активация на акаунт