С какво ви дразнят свекървите- 38

• 67 807
  • 889
  •   1
Отговори
# 30
  • Tам през Атлантическия океан

В този ред на мисли, когато младото семейство се настани в апартамент на родителите на единия и вложи сериозна сума за ремонт и обзавеждане, това пак е "нещо самостоятелно", зашото 10-20 хиляди и нагоре не растат по дърветата. Те са самостоятелно избачкани.
Та варианти на самостоятелното много.

Така е , но авторката на поста казва че този апартамент после ще се дели  Wink по равно по закон .
Дали ще и е приятно тъй като тя е вложила нещо а другият примерно не  Rolling Eyes

Защо мислите се карат и не си говорят , братя , сестри и т.н. Малко ли са такива примери.

# 31
О, толкова много са примерите на братя и сестри, които ще си издерат очите за имоти, че свят да ти се завие! Ако в случая с авторката има разбирателство между роднините и може да им има доверие, че ще са коректни в уговорките си, ОК.

# 32
О, тази работа с "то се знае на кого ще е", е толкова смешна, че...

И апартаментът на баба ми и дядо ми "се знаеше" от край време, че е за майка ми, което не попречи на сестра и да си вземе своята част след смъртта им (въпреки че баба ми и дядо ми и бяха купили жилище).

Още по-брутален пример с родителите на моя приятелка. Баща и изплаща на брат си неговата част от семейния апартамент, без документ, без нищо, щото нали - брат му е. Почива дядото, на чието име е жилището, открива се наследството и братът заявява, че не е виждал никакви пари. Не помня подробности, но в крайна сметка се сдоби с целия имот, а бащата на приятелката ми пи една студена вода.

# 33
  • Варна
Запис...
Макар че темата отдавна се обърна на спамо-чат и откровенно затъпя с тези имотно- вещеви въпроси....  ooooh!

# 34
Запис...
Макар че темата отдавна се обърна на спамо-чат и откровенно затъпя с тези имотно- вещеви въпроси....  ooooh!

Спокойно, идват празници, а по време на тях концентрацията на простотии рязко се увеличава. Laughing

# 35
Запис...
Тихо, да не подхванат пак темата за имената.  Whistling

# 36
  • Варна
Да, то ако не са имоти, ще са имена...  ooooh!

# 37
  • при късмета
Popule, като предположих, че не си купувала имот сама, както се опитваше да намекнеш, а си наследила или придобила по друг начин, не си призна.

Знам какво е да се гледа възрастен човек, писах вече. Гледахме баба (свекървата) 15 години след развода на майка със сина й. И баща ми беше жив и една от сестрите му. На името на баба беше само вилата. Не сме си правили устата нито аз нито сестра ми, да вземем вилата за това. Не сме го и направили, а си я изгледахме с помощта и на майка. След смъртта на баба, тази която предложи на наше име да се прехвърли вилата беше леля.

Така, че знам какво е да се гледа възрастен човек и не съм се облагодетелствала за грижите за него. През ум даже не ми е минавало докато беше жива.

# 38
  • София
Popule, като предположих, че не си купувала имот сама, както се опитваше да намекнеш, а си наследила или придобила по друг начин, не си призна.

Ама ти смяташ, че аз само този имот ли имам? Недей така ме подценява, ма ко.  Wink
А при теб самата как стои този въпрос? Разкажи сега, недей да скромничиш. С удоволствие ще те прочета, както си пия питието пред камината...и си нямам друга работа в момента. Flutter

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 22:33 от Popule

# 39
  • при късмета
Нали не мислиш, че живея на вилата?
 На теб за пореден път хващам разминаване в твърденията ти. Аз не казвам веднъж така, веднъж иначе. Като ще твърдиш нещо, поне не изопачавай, защото със следващия си пост, сама се опровергаваш

# 40
  • София
Нали не мислиш, че живея на вилата?
 На теб за пореден път хващам разминаване в твърденията ти. Аз не казвам веднъж така, веднъж иначе. Като ще твърдиш нещо, поне не изопачавай, защото със следващия си пост, сама се опровергаваш

Не зная къде живееш. Затова те питам, да разкажеш.

# 41
  • Tам през Атлантическия океан

Ама ти смяташ, че аз само този имот ли имам? Недей така ме подценява, ма ко.  Wink

Нормално , нали имаш два брака  Wink

# 42
  • София

Нормално , нали имаш два брака  Wink

Два брака, а само едни родители...обаче свекъри дал Господ. Laughing

# 43
Записвам се и аз в темата. Определено ми е много забавно да чета, признавам си. Аз май за сега няма с какво да се оплача. Simple Smile

# 44
  • София
Оф, сега имотите ли ще си мерите?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт