Темата е за жени опитващи за бебе от 2 или повече години

• 4 815
  • 17
  •   1
Отговори
  • Монтана
Здравейте мили дами! Надявам се темата да е полезна за много от нас. Нека в нея споделим опита си и се поткрепим една друга...... Hug Hug Hug

# 1
По-полезен  за "жени опитващи за бебе от 2 и повече години" ще е подфорума Проблемно забременяване  Peace

# 2
Здравейте.Можеби не пиша на правилното място,ако е така моля да ме извините.Възможно ли е да съм забременяла,дойде ми на17 свърши на20 на26 имах контакт с мъжа ми,а от вчера постоянно спя имам главоболие,апетит чувствам се много изморена и отпаднала  Shocked Rolling Eyes.

# 3
Здравейте.Можеби не пиша на правилното място,ако е така моля да ме извините.Възможно ли е да съм забременяла,дойде ми на17 свърши на20 на26 имах контакт с мъжа ми,а от вчера постоянно спя имам главоболие,апетит чувствам се много изморена и отпаднала  Shocked Rolling Eyes.

Пълен абсурд! Няма как да имаш каквито и да било симптоми на бременност 3 дни след акта. Може и да си  бременна, но това не може да се каже от датите, трябва да се знае колко дни ти е цикъла, както и горе-долу кога ти е овулацията Peace

# 4
Идва ми на28ден върви ми 3дни.овулацията не знам кога ми е,но така забременях първият път веднага след като ми свърши затова имам някаква надежда.

# 5
Идва ми на28ден върви ми 3дни.овулацията не знам кога ми е,но така забременях първият път веднага след като ми свърши затова имам някаква надежда.

Има вероятност и да забременееш, ама ако е търсен резултат би трябвало и тия дни да опитвате. Ако няма смущения в цикъла овулацията ти е около 14-тия ден, което се пада утре Peace

# 6
Мерси за отговора.

# 7
  • Монтана
  Изброените симптоми може да са и от о.

# 8
Здравейте, започвам да следя активно темите тук, защото моите опити да забременея се оказаха неуспеши и със съпруга ми явно ще трябва да започнем изследвания и сега се опитвам да натрупам оит и да се ориентирам.

# 9
От колко време опитвате?

# 10
от повече от година, но тъй като не сме опитвали непрекъснато не знам дали трябва така да го броя. мъжа ми много пътуваше по работа, така че практически сериозните опити са последните 6 месеца.

обмислям да сменя и генеколога си, защото сегашната ми докторка нещо не ми вдъхва доверие в този случай с нейните безкрайни успокоение, как нищо притеснително нямало било.

# 11
Не се шашкай тогава предполагам,че си и млада времето е пред теб,а пък и лекаря щом казва,че всичко е наред няма място за притеснение.

# 12
от повече от година, но тъй като не сме опитвали непрекъснато не знам дали трябва така да го броя. мъжа ми много пътуваше по работа, така че практически сериозните опити са последните 6 месеца.

обмислям да сменя и генеколога си, защото сегашната ми докторка нещо не ми вдъхва доверие в този случай с нейните безкрайни успокоение, как нищо притеснително нямало било.

И ние бяхме така, надеждата за следващият месец ни крепеше, но уви... вече повече от година опитваме и нищо! Излезе, че съпруга ми има слабо подвижни сперматозоиди и сега се лекува с андрозитол и спимен, дано да има резултати от лечението. Стискам палци на всички, които с нетърпение чакат 2- те чертички   bouquet

# 13
Здравейте,казвам се Деси и с мъжа ми опитваме вече 2 години и половина...почти 3.На 25 години съм,но имам премахната една фалопиева тръба (в операция от спукан апендисит,та перитонит,та и тръбата).С новата година имам нова надежда,от късмета ми се падна бебе,а и ми закъснява 4 дена Simple Smile Засега чакам и гледам да не се пренавивам,но след два дни ще взема тест,ако върви все така.Стискам палци за всички вас-търпението ви да се възнагради с най-сладката награда! Praynig

# 14
Дай Боже всеки му тази радост и ние се надяваме на резултати, но след като пак ми дойде се отчайвам отново  Cry

Общи условия

Активация на акаунт