Обувки за 8 месечно

• 1 409
  • 14
  •   1
Отговори
  • София

Дъщеря ми е на 8 месеца. Имаме декоративни мекинки обувки, тип терлици за излизане на вън в студено време. Но! тя не иска да седи постоянно в количката, а иска да се катери, стъпва, стои права по пейките, на земята. Иска да ходи. В къщи си се разхожда по мебелите, но на вън на земята как да я пусна без обувки.

Обикалях да гледам буйките за прохождане. Тя има малък крак, но дебеличък. Влиза в обувки 22ри номер и е като бръмбар с налъми.Да не говорим, че тия буйкки за прохождане, които намерих, не стават за мокро време.

Приемам всякакви съвети  Crazy

# 1
Здравей, аз му купих на моя син, който е на 8м. обувки с гумена подметка 21номер. Малко му е рудно свикването да стъпва на тях, но все пак като почне да се улисва в игра и забравя за тях. В интерес на истината обувчиците му ги купих от Карфур, с колички сини-много сладки. Пък и като го гледам, колко бързо расте, след 2-3 седмици най-вероятно ще са му малки. Така че давай смело с обувките и имай на предвид че като са малко по тежки в началото ще й бъде малко трудно да свикне-но пък идва зима. време им е! Simple Smile

# 2
На дъщерята по това време й купихме първите обувки, на Чипо №18, те са си с цялостна подметка само тази снимка намерих на нещо подобно http://img17.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/40212273_9_585x461.jpg има ги в детските магазини.

# 3
  • София
И ние бяхме изправени пред същото преди месец. И нашия малечко се мъчи да ходи и решихме, че ще вземем хубави обувки за прохождане. Купихме тези на Elephanten, изцяло естествена кожа, специално за прохождане. Получих добри отзиви за марката и за това се спрях на тях. http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-momcheta/home-momcheta- … e-momcheta-obuvki
За момиченца имаха много сладки модели и обувки и ботушки.  Peace

# 4
  • София
ако витошка ви е на удобно място - може да разгледаш в джунийърс уей.
Може да разгледаш и https://www.richtershoes.bg/bg/pages/payment.html плюс им е, че имат опция "Преглед", "Тест" и "Избор" при поръчка.

# 5
  • Варна
Аз ти препоръчвам и тези: https://www.zeazoo.com/shop/

# 6
  • София
благодаря момичета, ще прегледам всичко  Hug  bouquet

# 7
  • София
ако витошка ви е на удобно място - може да разгледаш в джунийърс уей.
Може да разгледаш и https://www.richtershoes.bg/bg/pages/payment.html плюс им е, че имат опция "Преглед", "Тест" и "Избор" при поръчка.

Angel_Dust, къде на Витошка е точно? Не съм обръщала внимание, а скоро ходих

# 8
  • София
номер 30, обаче как да го обясня... някога имаше дънкин доналдс на витошка ако се сещаш, общо взето беше срещу него... на левият тротоар, като тръгнеш от НДК към съдебната...то е едно малко магазинче има 2-3 стъпала... поне лятото го мярках, че още си съществува, но  там му пазарувах като беше по-мъничък и отдавна не съм влизала.

# 9
  • София
номер 30, обаче как да го обясня... някога имаше дънкин доналдс на витошка ако се сещаш, общо взето беше срещу него... на левият тротоар, като тръгнеш от НДК към съдебната...то е едно малко магазинче има 2-3 стъпала... поне лятото го мярках, че още си съществува, но  там му пазарувах като беше по-мъничък и отдавна не съм влизала.

сетих се, ще погледна следващия път Simple Smile пак благодаря

# 10
  • София
То най-добре с детето направо да мери, щом е и с широко краче. На част от обувките им се вадят стелките и е по-удобно да  видиш точно как стоят нещата, особено с дължината и задължително трябва като мери да е права и стъпила на земята.
То всъщност не знам с това време може би сте си за ботушки някакви, не толкова ботички.
(иначе на дечко от там взех първите обувки, беше на 9месеца и носеше 18 номер, 22 ми се струва огромно за твоето дете, но пък кой знае)

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 11:27 от Angel_Dust

# 11
  • София
22 е огромно наистина, но другите й стискат на глезените, защото е пухкава и има гънки дори там  Embarassed затова съм в чуденка   newsm78 ooooh!

# 12
22 е огромно наистина, но другите й стискат на глезените, защото е пухкава и има гънки дори там  Embarassed затова съм в чуденка   newsm78 ooooh!
Моята дъщеря пък има тънички крака и като търсехме К и К бяха точно за деца с пухкави крачета и ни бяха големи. Виж техните модели.

# 13
  • София
Моята дъщеря пък има тънички крака и като търсехме К и К бяха точно за деца с пухкави крачета и ни бяха големи. Виж техните модели.
гледахме ги, мерихме ги, но не си допаднахме. А ММ ги отхвърли, защото ципа минава отдолу на подметката и не стават за мокро време.

# 14
  • София
Кк имат и обувки не само буйки. Но аз принципно не ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт