Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 453
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
Като цяло считам Хенкел за най-слаби откъм аромати - нито праховете, нито омекотителите им са особено силни или трайни.

Guess Whoq, да ме прощаваш, но сигурно повредата е в твоето обоняние Laughing.
Аз съм в другата крайност-за моя зла участ.
 Много са ароматизирани.  Почитателка съм на прах Dixsan.
 Въобще омекотител не ползвам с него, а миризмата му се носи в целия гардероб. Любимя ми е лавандула.
И на мен ми е любимият! Сега съм със син Диксан/гръцки/, от новите компактни, е няма такава миризма! Много съм доволна от Диксана на Хенкел.

# 346
Много хубаво си душа даже. Като хрътка съм. Но ето, чаршафите, прани вчера с „дълготрайно свежия” Персил, не миришат на нищо. Нищо. Нито кърпите, нито което и да е друго. Е, малко пушек от комините на съседите се усеща, но съвсем лекичко.
Абе не е повредата в обонянието ми.

# 347
  • София
Има машини - перални и сушилни, които ликвидират всякаква миризма. С изключение на 1-2 препарата. Не знам как точно го постигат. При мен с LG пералня и AEG сушилня се усещат по-силно Ариел подс, Омо, омекотителят на Сано. Нищо друго. Официалният Персил - изобщо.
Хваленият тук като много ухаещ Ленор - едвам-едвам.
И ми липсва.
За сведение не пуша и обонянието ми е така силно, че често ме обвиняват домашните, че си измислям разни миризми.

# 348
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Какви са тези перални Ev_e newsm78. И аз искам такава.
Давам луди пари за препарати и хлор. Всеки ден по две перални въртя с дрехи на 6 готвача и една с кърпите им.
Тези перални с всякакви миризми ли се справят?

# 349
  • София
Давам луди пари за препарати и хлор. Всеки ден по две перални въртя с дрехи на 6 готвача и една с кърпите им.

Ето ти такава, яде миризми всякакви!
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … N-AQD970D-49-EU/B

# 350

Памчи, мисля че Ев има предвид , че не се усещат ароматите на праховете и омекотителите.. Peace

# 351
  • София

Памчи, мисля че Ев има предвид , че не се усещат ароматите на праховете и омекотителите.. Peace
Да! За други екстремни миризми - не знам дали ще се пребори  Wink

# 352
Цитат
Като цяло считам Хенкел за най-слаби откъм аромати - нито праховете, нито омекотителите им са особено силни или трайни.

Guess Whoq, да ме прощаваш, но сигурно повредата е в твоето обоняние Laughing.
Аз съм в другата крайност-за моя зла участ.
 Много са ароматизирани.  Почитателка съм на прах Dixsan.
 Въобще омекотител не ползвам с него, а миризмата му се носи в целия гардероб. Любимя ми е лавандула.
И на мен ми е любимият! Сега съм със син Диксан/гръцки/, от новите компактни, е няма такава миризма! Много съм доволна от Диксана на Хенкел.

и на мен са ми силни на Хенкел праховете. А избягвам силно ароматизирани Stop

# 353
Хайде стига бе! За мен най-слаби са на Хенкел, след това на P&G, а най-силно миришат на Юниливър (ОМО/Скип/Персил). С хенкелски прах не ми се е случвало никога дрехите да миришат, иначе са си ароматни.

# 354
  • оттам, откъдето започва България
Днес се случих в кухнята по време на плакнене на пералнята. Оказа се, че на програма 60 градуса  за 8 кг. пране /аз сложих почти 6 кг., защото повече не може да се натъпче/ пералнята ми плакне 7 пъти, като на 6-то плакнене взема омекотителя. То вярно, че програмата е доста дълга - 3 часа и 20 минути, но около час и половина плакна.  newsm78 В крайна сметка си има лек аромат на омекотител.

# 355
Хайде стига бе! За мен най-слаби са на Хенкел, след това на P&G, а най-силно миришат на Юниливър (ОМО/Скип/Персил). С хенкелски прах не ми се е случвало никога дрехите да миришат, иначе са си ароматни.
Гес, а аз се издуших. Преди малко гладих, хем след сушилнята - ухаят невероятно. Сложих и Сано розово -фантастика. Давайте насам дрехите си, аз ще ги пера, суша, гладя и изпращам!  Laughing
Всичко май е от пералните и сушилните.

# 356
Давайте насам дрехите си, аз ще ги пера, суша, гладя и изпращам!  Laughing
май ще влезнеш в приключение  hahaha

# 357
Гес, а аз се издуших. Преди малко гладих, хем след сушилнята - ухаят невероятно. Сложих и Сано розово -фантастика. Давайте насам дрехите си, аз ще ги пера, суша, гладя и изпращам!  Laughing
Всичко май е от пералните и сушилните.
Е, ама ти си сложила Сано, не се брои. То и при мен мирише.
А каква ти е пералнята? Извинявай, ако си писала.

# 358
  • Русе
Така, днес пробвах най-новия немски Персил, пресен-пресен.
Скрит текст:

На кутията пише, че е с дълготрайна свежест (Neu: länger anhaltende Frische), а във фейсбук страницата е пълно с оплаквания, че е много силна миризмата: една германка ползвала сушилня и цялата ѝ градина се вмирисвала с „неприятна миризма”; друга не можела да отмирише дрехите и след три допълнителни изплаквания.
Ами, не знам как им се получава силен аромат на тези хора, но аз мога да кажа, че такъв няма. Дори не слаб, никакъв. Пак съм излъгана. Crossing Arms Добре поне, че пере страхотно, но много харесвам аромата на Персил и ми щеше да е по-траен. Ако можех да генерирам изречения на немски, щях да ги питам немските персилчовци що лъжат така.
Моя е абсолютно същия, само, че е за 130 пранета. Донесоха ми го през август. Вече 3 месеца пера с него и аз мога да потвърдя, че няма аромат след изпиране, никакъв. То и преди да го сложа в пералнята не е кой знае колко силен. Тази вечер след като извадих дрехите от пералнята дори си миришеха на хлор, явно са третирали водата, щото до сега не ми се беше случвало.

Този прах явно е пригоден за немската вода, там мирише, тук не  Joy Това е идея да питам племенницата ми тя като пере мирише ли и прането Laughing

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 01:02 от viki_1974

# 359
Ох, успокоих се.

Ама виж им фейсбук страницата колко оплаквания има заради „силната” миризма.
Примерно:
Скрит текст:
Цитат
PERSIL COLOR "Jetzt mit noch länger anhaltenden Frischeduft" WARUM??? in aller herr gottesnamen,das stinkt als wenn ich Weichspüler benutze...wer hat diesen Geruch entwickelt? das riecht nicht nach Frische , das riecht nach "ich war zulange im Labor und musste irgendwas zusammenmischen"..seit 30jahren benutze ich Persil color...nun WERDE ICH GEZWUNGEN zu wechseln...zu sensitiv (wo nachdem der siegel vom deutschen allergiker bund drauf war AUCH parfüm hinzugefügt wurde) stinkt deren Leute wäsche immer? ich möchte das es frisch nach Wäsche riecht...und nicht nach künstlichen Zusätzen..und meine Kleiderschränke sind auch sauber und nicht muffig..ich brauche kein "noch länger extra frische duft"....ich bin enttäuscht von persil color....ps:wie wäre es mal mit Kirsch / Apfel / Aprikose / Mango oder ähnlichem? oder gibt das das chemielabor nicht her?
На тая даже дрехите ѝ миришели все едно, че е ползвала омекотител. newsm78 Тези хора на кой свят са?

Но питай племенницата си. И на мен ми е интересен отговорът.

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 01:35 от Guess Who

Общи условия

Активация на акаунт