Крем за около очи - VI тема

• 121 119
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, можели да ми препоръчате коректор за под очите, който да хидратира и да не подчертава фините линии. Имам леки тъмни кръгове и подпухнали очи поради недоспиване . Ще съм ви много благодарна.Simple Smile

# 106
  • Бургас
Здравейте, можели да ми препоръчате коректор за под очите, който да хидратира и да не подчертава фините линии. Имам леки тъмни кръгове и подпухнали очи поради недоспиване . Ще съм ви много благодарна.Simple Smile

Пробвай Max Factor Luminizer eye corrector. Има добро покритие за средно изразени тъмни кръгове, като консистенция е нещо като мус, не изсушава. Като цена мисля, че е 13лв, но пък e 15 мл и е доста икономичен.

# 107
  • Варна
miss july, а забелязват ли се в него светлоотразяващи частички, получава ли се ефект на озаряване на погледа?

# 108
Момичета, откъде мога да си купя козметиката на Lumene , по-специално коректорът им за очи?

# 109
  • Бургас
miss july, а забелязват ли се в него светлоотразяващи частички, получава ли се ефект на озаряване на погледа?

Въобще не съм забелязала да има светлоотразяващи частици. Озарява погледа, но по естествен начин. Съвета ми е да минеш покрай някой козметичен магазин и да го пробваш на място.

# 110
  • Варна
Благодаря, най-разумно е наистина  bouquet

# 111
Въобще не съм забелязала да има светлоотразяващи частици. Озарява погледа, но по естествен начин. Съвета ми е да минеш покрай някой козметичен магазин и да го пробваш на място.

и аз не видях частички в моя

# 112

Пробвай Max Factor Luminizer eye corrector. Има добро покритие за средно изразени тъмни кръгове, като консистенция е нещо като мус, не изсушава. Като цена мисля, че е 13лв, но пък e 15 мл и е доста икономичен.
Благодаря ти много , ще го пробвам в магазина .Simple Smile

# 113
Момичета, откъде мога да си купя козметиката на Lumene , по-специално коректорът им за очи?
Марката я продават в аптеките Peace

# 114
Boreva, за това ли става дума?
http://www.skinstore.com/p-1471-pevonia-c-evolutive-eye-gel.aspx#pTabs
Ти лично използвала ли си гелчето, за колко време имаше видими резултати?
А някой с идея за фантастичен коректор, като болна съм с тези кръгове Cry
Имам на Артдеко, добър е, но сякаш някак попива в кожата и лъсват пак Confused

Да, това е. Ползвала съм го. Има съвсем лека текстура и леко стяга кожата около очите. Поне моите тъмни кръгове се избистриха, но не напълно. Задължително слагам и коректор, но определено има ефект. Но, като се има пред вид, че все пак говорим за козметика, ефектът идва при редовна употреба. Аз, обаче, полагам и доста други грижи, така че и това има значение.

# 115
Много съм доволна от последния крем за около очи, който си купих:
Biokarité - Soin Contour des Yeux

Изненадващо, но много по-добре ми се отразява от кремовете на Ланком, Шисейдо, Кларанс и пр., които съм ползвала, а струва само 8.50 в дрогерии "Лили".  Shocked
Пише, че е био продукт; съдържа арганово масло и масло от карите, екстракти от папрат, елда; алое вера. По-принцип не се разбирам добре с био/натуралната козметика, но явно за околоочния контур, който е по-сух, ефектът е добър.

# 116
Много съм доволна от последния крем за около очи, който си купих:
Biokarité - Soin Contour des Yeux

Изненадващо, но много по-добре ми се отразява от кремовете на Ланком, Шисейдо, Кларанс и пр., които съм ползвала, а струва само 8.50 в дрогерии "Лили".  Shocked
Пише, че е био продукт; съдържа арганово масло и масло от карите, екстракти от папрат, елда; алое вера. По-принцип не се разбирам добре с био/натуралната козметика, но явно за околоочния контур, който е по-сух, ефектът е добър.
А какъв му е ефекта?

# 117
В момента нямам околоочен крем. Последно ползвах на Алверде един, но така и не го изхабих.
Дадоха ми мостра на околоочния крем REvive и ми се стори хубав. Имате ли мнение за него?
На 33 съм, нямам бръчки( то от тази мазна кожа и пъпки не мога да се сдобия с бръчки) Не знам дали си въобразявам, но някакси погледа ми е различен от както ползвам мострата.
Ползвала съм Скинкод преди Алвердето.

# 118
  • SF
Аз също търся добър коректор за околоочния контур, който да не се вижда, а да придава озаряващ вид на погледа.
Под "да не се вижда" има предвид едни, които се насъбират в гънките.

# 119
В момента нямам околоочен крем. Последно ползвах на Алверде един, но така и не го изхабих.
Дадоха ми мостра на околоочния крем REvive и ми се стори хубав. Имате ли мнение за него?
На 33 съм, нямам бръчки( то от тази мазна кожа и пъпки не мога да се сдобия с бръчки) Не знам дали си въобразявам, но някакси погледа ми е различен от както ползвам мострата.
Ползвала съм Скинкод преди Алвердето.
Kрема е много хубав, но миризмата му ме убива просто  Sick ако не те притеснява, то ефекта си заслужава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт