Крем за около очи - VI тема

• 120 969
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
  • Sofia
Aз в момента съм с този:

Засега - доволна!  Peace

# 48
  • Седмото небе
Аз съм с този в момента:
http://www.iherb.com/Home-Health-Goji-Berry-Eye-Cream-1-oz-28-g/ … ;sr=null&ic=1
Хубав е - приятна консистенция, овлажнява добре, попива бързо, не ми люти на очите, а и съставките са добри.

Има много добри отзиви за един двуфазен крем гел за очи с лифтинг ефект на Avon и се чудя дали да не го пробвам

горния в ляво
Не му се чуди изобщо Peace Лично за мен това към момента е най-ефективното,което съм пробвала
Скрит текст:
а съм минала през повечето дрогерийни и медицински марки,а по-''високия'' клас също нищо почти не ме е впечатлявало особенно
и виждам реален ефект bowuu
Ползвам го най-често вечер
Скрит текст:
понеже гел-частта малко ми лепка,но не е непоносимо
,а сутрин се освежавам/че е отлична основа за грим/с Нивея околоочен охлаждащ рол-он,подарък от мила дружка донесен от Германия.И двата продукта са супер икономични,така че Моите продукти поне засега съм ги открила,но ще ви чета с удоволствие  bouquet

# 49
В момента използвам основно този двуфазен крем на Avon и Capture Sculpt 10 yeux - Dior. И поне единият от двата Simple Smile работи страхотно, защото от известно време нямам почти никакви торбички под очите. А по принцип си имам доста, и то още от съвсем млада. За горните клепачи обаче нито единият, нито другият имат особен ефект, но аз и не очаквам такъв - ясно е, че за там само скалпелът ще помогне Simple Smile.

# 50
Аз съм с този в момента:
http://www.iherb.com/Home-Health-Goji-Berry-Eye-Cream-1-oz-28-g/ … ;sr=null&ic=1
Хубав е - приятна консистенция, овлажнява добре, попива бързо, не ми люти на очите, а и съставките са добри.

Има много добри отзиви за един двуфазен крем гел за очи с лифтинг ефект на Avon и се чудя дали да не го пробвам

горния в ляво
Не му се чуди изобщо Peace Лично за мен това към момента е най-ефективното,което съм пробвала
Скрит текст:
а съм минала през повечето дрогерийни и медицински марки,а по-''високия'' клас също нищо почти не ме е впечатлявало особенно
и виждам реален ефект bowuu
Ползвам го най-често вечер
Скрит текст:
понеже гел-частта малко ми лепка,но не е непоносимо
,а сутрин се освежавам/че е отлична основа за грим/с Нивея околоочен охлаждащ рол-он,подарък от мила дружка донесен от Германия.И двата продукта са супер икономични,така че Моите продукти поне засега съм ги открила,но ще ви чета с удоволствие  bouquet
Момичета, как е името на крема на Ейвън, че не се вижда добре за кой става въпрос? Подходящ ли е за млада кожа, под 30год? Simple Smile

# 51
  • Седмото небе
Anew clinical eye lift pro-upper eye gel/under eye cream или Dual eye cream. И само за протокола да отбележа,че съм на 29 и го ползвам максимално Blush старателно от юли месец 2014,като успешно боря с него първи бръчки и сериозни тъмни кръгове. Но си трябва постоянство като за всичко друго,а и установих че е супер важно как/с какво почистваме очите Whistling А иначе преди него съм била доволна от един друг техен двоен продукт,които спряха. Той пък беше 24 часов-дневен и отделен нощен. Извинявам се за отклонението,но ме налегна козметична носталгия... Embarassed   bouquet

# 52
  • Бургас
Anew clinical eye lift pro-upper eye gel/under eye cream или Dual eye cream. И само за протокола да отбележа,че съм на 29 и го ползвам максимално Blush старателно от юли месец 2014,като успешно боря с него първи бръчки и сериозни тъмни кръгове. Но си трябва постоянство като за всичко друго,а и установих че е супер важно как/с какво почистваме очите Whistling А иначе преди него съм била доволна от един друг техен двоен продукт,които спряха. Той пък беше 24 часов-дневен и отделен нощен. Извинявам се за отклонението,но ме налегна козметична носталгия... Embarassed   bouquet

А успява ли да тушира тъмните кръгове?

# 53
  • Седмото небе
Поне при мен много успешно,но наистина точно тушира Peace Наясно сме,че пълно махане няма за съжаление #2gunfire Tired А смекчаване на гадните малки линийки има също удивително добро. И така+подходящия лек,но покривен коректор(който обаче все още издирвам.... Mr. Green) нещата ще са значително по-поносими може би Sunglasses Wink

# 54
Ирина, може ли да ми споделиш с какво почистваш очите си? Не мога да намеря продукт, от който да съм доволна. Tired

# 55
  • Седмото небе
Поне за в момента редувам червената миц.вода на Биодерма или кремообразния продукт на Нивея(там си налучках правилния начин за махане на напластената спирала   Wink Party )-това специално за очите .Но честно да си кажа едва ли точно в тази категория ще намеря Моят продукт някога Close  Crossing Arms Имало е и има много добри,но Единствения е все още мираж...И много внимавам после като си мия лицето-понеже съм с мазна/понякога проблемна кожа и ползвам по изсушаващи изм.продукти Wink

# 56
  • София
В момента ползвам този: chanel sublimage. Доволна съм, но не ми решава подпухването сутрин.

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 21:46 от Angela Go

# 57
  • София
В момента редувам два оклоочни крема - Balea Q10, който взех след като много харесах кремчето им с Урея, но направих грешка. Не попива добре, плътен е, но същевременно не хидратира толкова добре оклоочната зона. Няма да го довърша със сигурност.

Скрит текст:

Другият крем, с който съм в момента, е любимият ми Estee Lauder Advanced Night Repair, хвалила съм го из другите теми.

Напоследък изпорбвах и три околоочни крема на SVR от мостри - това определено не е моята марка.

Лу,
Околоочния на Estee Lauder Advanced Night Repair за каква възраст е подходящ ?
На бивша колежка над 40 г.са й казали, че не е за нея, а за по-възрастна кожа.
Аз сега съм с тестер и ми харесва, но тя като ми каза така и взех да се чудя.

# 58
  • Belgium
apolonia, явно зависи на каква консултантка попадне човек  Laughing

На мен винаги ми твърдят, че цялата серия Advanced Night Repair е подходяща за всякаква възраст. Е, ако си на 20 например, определено не ти е нужна. Според мен лично над 30 години няма никакъв проблем да се ползва стига да действа добре на кожата ти.

# 59
Момичета, някоя от вас ползвала ли е този рол он за очи http://www.zoya.bg/%D0%A0%D0%BE%D0%BB-%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0- … made-Naturals-m86 ?

Общи условия

Активация на акаунт