Крем за около очи - VI тема

• 121 017
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • София
apolonia, явно зависи на каква консултантка попадне човек  Laughing

На мен винаги ми твърдят, че цялата серия Advanced Night Repair е подходяща за всякаква възраст. Е, ако си на 20 например, определено не ти е нужна. Според мен лично над 30 години няма никакъв проблем да се ползва стига да действа добре на кожата ти.

Благодаря Лу за бързия отговор  Sunglasses
Сега се записах за темата, че се чудя какво да купувам и да почета малко какво сте писали Wink

# 61
В предишната тема аз писах за Кларинс.

За това кремче говорех:
http://czen.strawberrynet.com/skincare/clarins/new-eye-contour-b … ial/12992/#DETAIL
Мерси. А кремчето освен с фини линии бори ли се и с подпухналост?
Аз имах този балсам.Като консистенция беше добре,но ефект не видях.Не ми изглади бръчиците,нито ме спаси от леката подпухналост.Ползвала съм доста кремове за околоочен коснтур досега.В момента имам 2:
http://www.vitacost.com/anne-marie-borlind-eye-wrinkle-cream
http://usa.weleda.com/our-products/shop/wild-rose-smoothing-eye-cream.aspx
Първия е много гъст,харесва ми.Добре подхранва.В началото ме дразнеше че по-бавно попива,но сега му се радвам.С него линиите ми се смекчиха.Понеже е супер гъст,добре подхранва сухата ми околоочна зона.Веледата е хубав,но не изглажда бръчки.

Но най-любим ми е този:
http://www.vichy.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D … ACTIV/p10268.aspx
Лека,но подхранваща консистенция.Идеален за чувствителни очи.Ползва се за околоочен контур и за миглите.С него наистина миглите ми избуяха!!!Няма такова чудо.освен това нямах подпухване от него.А как се хлъзга по кожата...Влюбена съм в този серум,но понеже обичам да разнообразявам,сега съм с другите 2...Но свърша ли ги,пак ще си взема серума!Има мострички по аптеките,първо пробвайте Peace

# 62
За тези, които харесват финландската марка Lumene - в аптеки Ремедиум околоочният крем Arctic Aqua ce дава като подарък към дневния крем от същата серия. Цената е 14-15 лв за комплекта.
Дневния крем бива тониран (светъл и среден) и нетониран. И двата вида се предлагат в комплект с крема за очи.
Не съм ползвала нищо досега на Lumene, но има доста добри отзиви за марката, а цената е доста добра за продукти от такъв клас.
Класът е по-висок от Нивеа, Л'Ореал и др. подобни...

П.П. Май не е крем, а гел за очи.
Продуктите на Lumene са без парабени

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 12:34 от krem-karamel

# 63
  • София-Младост
За тези, които харесват финландската марка Lumene - в аптеки Ремедиум околоочният крем Arctic Aqua ce дава като подарък към дневния крем от същата серия. Цената е 14-15 лв за комплекта.
Дневния крем бива тониран (светъл и среден) и нетониран. И двата вида се предлагат в комплект с крема за очи.
Не съм ползвала нищо досега на Lumene, но има доста добри отзиви за марката, а цената е доста добра за продукти от такъв клас.
Класът е по-висок от Нивеа, Л'Ореал и др. подобни...

П.П. Май не е крем, а гел за очи.
Продуктите на Lumene са без парабени

Скрит текст:

Е точно бях там, но не видях такъв комплект...а загледах околоочният им, защото търся нещо с охлаждащ ефект. Явно трябва да се пита.  А и крем за лице ми трябва...поне да ги пробвам.   bouquet

# 64
Аз също харесвам Lumene. Ползвала съм Lumene Excellent Future и наистина е хубаво кремче на добра цена yes

# 65
  • В къЩи.
От известно време се събуждам с подпухнали очи...много неприятно,имайки в предвид,че никога не съм имала проблеми в тази зона.До сега търсех само хидратация.

На 35г съм и ползвам втора опаковка на около очния на Алверде, но явно трябва да сменя.

Моля препоръчайте ми околоочно кремче до 20-25лв с което да не се събуждам подпухнала сутрин, а ако е и антиейдж, ще е супер. Hug

bubka, серума на Виши ще се справи ли с подпухванто( да некажа наченките на торбички) ?

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 22:24 от *Л-и-я*

# 66
Здравейте,дали някой има отзив от личен опит с Bioten за околоочния контур? Днес си го купих и се надявам на добър резултат Simple Smile

# 67
Здравейте, и аз търсих перфектния околоочен крем и се спрях на NUXE Contour Des Yeux Prodigieux Anti-Fatigue Moisturizing Eye Cream, защото имам леко подпухване под очите и реших че е подходящ, когато отидох в аптеката жената там беше много любезна и ми даде дори 2 броя тестери от него, а всеки е по 2мл. Определено стигат за доста намазвания. Започнах да го ползвам и наистина е чудесен, поне на мен ми приляга перфектно и върши чудесна работа в зоната, която е подпухнала. Бях решила още след второто, третото нанасяне, че това е моя крем и щях да ходя да го купувам, но естествено когато всичко е много готино не може да остане така. Понеже имам някаква алергия, която се изразява с сериозен сърбеж в очите, естествено и тук се случи, а тъкмо се зарадвах че няма проблем.  Cry Предполагам че се дължи на аромата, все още не мога да изолирам причинителите, а лекарите само ми лекуват симптомите. Крема си е ароматизиран, много приятно ароматизиран, мирише на олиото за тяло и много ме е яд. Тъкмо намерих нещо което наистина да работи при мен. Предполагам, че доста други от вас ще са приятно изненадани от него. Wink

# 68
bubka, серума на Виши ще се справи ли с подпухванто( да некажа наченките на торбички) ?
Аз си имам този проблем с подпухването.Ако ползвам неподходящите кремове,веднага се подувам.Но от този на Виши,лично аз нямах никакво подпухване.Освен това е невероятно щадящ за чувствителни очи като моите.Дори от крема за чувствителни очи на Lumene имах ужасен сърбеж и дразнене,също така от някой био кремове и какви ли още не.От този-не.Но потърси поне 2 мострички за проба и сама прецени Peace

# 69
Момичета, може ли снимка на крема на Шанел, за който говорите?

# 70
  • В къЩи.
Аз си имам този проблем с подпухването.Ако ползвам неподходящите кремове,веднага се подувам.Но от този на Виши,лично аз нямах никакво подпухване.Освен това е невероятно щадящ за чувствителни очи като моите.Дори от крема за чувствителни очи на Lumene имах ужасен сърбеж и дразнене,също така от някой био кремове и какви ли още не.От този-не.Но потърси поне 2 мострички за проба и сама прецени Peace

bouquet

# 71
# 72
Здравейте момичета, някой ползвал ли е този крем на Е.Л. и какво впечатление има за него.Търся крем против бръчки, а ако има и действие против тъмни кръгове ще е супер. Hug
БЛАГОДАРЯ!

# 73
аз миналата година , не е лош но нито тъмни кръгове ,нито с бръчки се справя то не знам и кой би се справил освен скалпела де  Mr. Green

# 74
Благодаря!Ще потърся и други, след като този не е от ефекта"Уау". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт