Крем за около очи - VI тема

• 121 073
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Споделям за околоочния на Хелена Рубинщайн -
Скрит текст:
- не, не и пак не. Резултат - нулев, пресушава, не попива добре. Ужасна консистенция.

# 76
  • София
Да споделя за крема на Шанел - много приятна текстура, прави кожата около очите мека, богат крем, стои така цял ден, но не лъщи. Леко заличи при мен фините линии. НО не се справи с подпухването сутрин, което имам и смятам, че при мен води до появата на досадните фини линии - като надута ми е цялата зона около очите и това разпъване на кожата всекидневно и спадане, при мен води до бръчки. Определено заличава фините линии.

# 77
Записвам се, понеже и аз си търся такъв крем. В момента ползвам на Lavera, но не виждам никакъв ефект от него.

Точно в събота си купих на Lavera околоочен крем, тоник за лице и тоалетно мляко. От тоника и млякото съм доволна, крема станах да пробвам, след като прочетох поста ти  Laughing.
Отговор засега не мога да дам.

# 78
Как е кремчето на Estee Lauder - Time zone ?
Дали дразни очите?

# 79
От седмица съм с този крем за околоочен контур:
http://apteka.framar.bg/30025189/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D0%BB … D1%82%D1%83%D1%80
Много хубава,мека,гъста консистенция.Омекотява и въобще не дразни супер чувствителните ми очи!Много е хубав.Ще видя как е в дългосрочен план и ще споделя дали заличава нещо.Засега,само за седмица имам чувството че линиите ми са малко по-смекчени.Като се усмихна не се набръчквам толкова.Аз го слагам 2 пъти дневно Peace  Този и серума за който бях писала вече:
http://www.vichy.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D … ACTIV/p10268.aspx за мен са най-добрите,особено за чувствителни очи.Сравнявам с което съм имала на Клиник,Кларинс,Есте Лаудер,Биотерм,Декльор,Веледа и по-среден клас козметика   Peace

# 80
Здравейте! От всички кремове за околоочен контур, които съм ползвала до сега съм най-доволна от тези на Pevonia. Все пак е професионална козметика. В момента ползвам крамовете от хайверената им серия. Околоочният ми пасна перфектно. Лека и много приятна консистенция, без да ми дразни, хидратира идеално.

# 81
Да се оплача от това кремче на Caudalie: http://www.bellachique.be/wp-content/uploads/2013/03/caudalie-vi … os-eyecream-2.jpg. Дразни ми очите и като го нанеса ми прави ужасни зачервявания, стигащи до под скулите и немахащи се около половин час.

# 82
Аз да попитам някоя от вас да е ползвала на тази марка Велд продукти
http://www.cocooncenter.co.uk/veld-s-eye-anti-wrinkle-15ml/17611.html
сега загледах околоочния , но в БГ не съм ги срещала ,а без проба newsm78

# 83
В момента ползвам крем на ланком. Ето този:
Това е най-доброто, което съм ползвала до момента. Богат, плътен крем. Разнася се много леко, хидратира и подхранва сухия ми контур идеално. Оставя усещане за стегната кожа. Много съм доволна. Икономичен е, ще ми изкара поне 5-6 месеца.

Ползвам и този серум на Ести:
При мен след нанасяне се усеща малко парене и лек дискомфорт. Ползвам една опаковка вече близо година. Изключително икономичен, но без никакъв ефект (при мен). Определено няма да повторя.

Здравейте, от седмица и аз ползвам този серум и усещането  е отвратително, парене около очите, още по-голяма подпухналост (а точно за това го взех). Има ли и други дами, които не са доволни и в същност мога ли да получа съвет какъв около очен продукт да си закупя при положение, че явно правя реакция от доста от тях?

# 84
Да, този серум и аз съм го ползвала и аз не бях доволна.

# 85
Да, този серум и аз съм го ползвала и аз не бях доволна.

+1
Ефект, клонящ към нулата, т.е. след 10 мин. все едно не съм слагала нищо.

# 86
И  аз съм ползвала въпросния  серум  на ЕЛ  кожата ми е чувствителна  , суха към нормална  , след второто нанасяне   прецених, че не е за мен и  го подарих ..

# 87
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета на дева ползвал ли е някой хубав ли е /

# 88
  • София
Отскоро, по препоръка на консултантка започнах да ползвам крем на Живанши - Givenchy Doctor White Absolute White Eye Care. Досега бях купувала само парфюми на марката и това ми е първи техен крем.
Кремчето е за тъмни кръгове под очите и фини бръчици. Оказа се добра покупка - кремчето е леко, лесно се разнася, не оставя лепкава следа и не ми дразни очите. Ползвам го отскоро, но ми се струва, че наистина като че ли вече ми поизбледняха тъмните кръгове  Simple Smile или поне много ми се иска да е така. 
Хареса ми и това, че има накрайник и с натискане на дъното излиза кремчето. Че тези бурканчета, в които трябва да се бърка хич не са ми по вкуса.
За това става въпрос

# 89
  • Щастлива мама на 3 слънца
Отскоро, по препоръка на консултантка започнах да ползвам крем на Живанши - Givenchy Doctor White Absolute White Eye Care. Досега бях купувала само парфюми на марката и това ми е първи техен крем.
Кремчето е за тъмни кръгове под очите и фини бръчици. Оказа се добра покупка - кремчето е леко, лесно се разнася, не оставя лепкава следа и не ми дразни очите. Ползвам го отскоро, но ми се струва, че наистина като че ли вече ми поизбледняха тъмните кръгове  Simple Smile или поне много ми се иска да е така. 
Хареса ми и това, че има накрайник и с натискане на дъното излиза кремчето. Че тези бурканчета, в които трябва да се бърка хич не са ми по вкуса.
За това става въпрос

Цена

Общи условия

Активация на акаунт