Крем за около очи - VI тема

• 121 049
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Младост
Здравейте,
в интернет има много и най-различни кремове за торбички под очите и наистина не знам на кой да се спра.
Моля препоръчайте околоочен крем против торбички и подпухналост на долния клепач, който сте пробвали и наистина има ефект при вас за подпухнали очи(не бръчки), също така и кои  сте пробвали и нямат никакъв ефект за да мога да избера.
Благодаря ви bouquet
Аз купих един от iherb, но категорично няма никакъв ефект. На мен за съжаление също ми се появиха торчики под очите и до сега с нищо не мога да преборя Sad Когато съм недоспала сутрин правя следното: слагам една супена лъжица в хладилника и няколко пъти опирам под окото, след това връщам да се охлади и отново. Усещам се малко по-свежа след това.

# 661
  • SF
Може и утайката от сутрешното кафе да използвате. Има някакво изтеглящо действие, ако задържате вода.
Моите "торбички" пък с времето хлътват. Стават ми едни ямки там. Преди години нямаше такова нещо.... newsm78

# 662
  • София
Момичета, някоя от вас да е ползвала този околоочен на Неострата?:
http://drugstore.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D … ye-cream-plus-513
И отзиви.... Flutter

# 663
Моите "торбички" пък с времето хлътват. Стават ми едни ямки там. Преди години нямаше такова нещо.... newsm78

Есме, абсолютно същото се случва и при мен последно време. Аз чак се притесних дали нямам някакво заболяване, но май си е от годините. На 39 съм вече.

Аз да ви похваля едно кремче, дано го има и в Бг. В Германия го има във всички дрогерии.

Крем с екстракт от перли и светлоотразяващи пигменти, органичен кофеин и ХК.
Супер много съм доволна. Намажа ли се, сенките действително изчезват. Peace Явно е от пигмента. От няколко дни го ползвам, но за сега съм много впечатлена. Имам сенки под очите, откакто се помня. Що кремове, що чудо се е ползвало. Нищо до сега не е дало резултат. С годините стават още по-зле(както и Есме е забелязала). Е ефект, като от този крем за първи път срещам. А е само 10 евро. Ще го ползвам докрай, да видя дали и другите съставки ще си кажат думата. Peace
Ето повече за него
http://www.lavera.de/produkte/p/illuminating-eye-cream-perlen-ex … bio-koffein-1535/

# 664
  • София
Evana сам този намирам в България, може твоят още да не е стигнал до тук.
https://zelenbio.com/product/2126/podhranvasht-okoloochen-gel-s-diva-roza.html

# 665
Аз пък този, който си показала въобще не го намирам в сайта на Лавера  Thinking Интересно, че в оригиналният сайт изобщо няма такъв крем. Дали не е стара партида? Разгледах сайта, ми много от нещата също ги няма.
Освен да пишеш запитване до сайта за крема с перли, дали могат да доставят.
В ДМ няма ли я тази марка? Тук я има.

# 666
Крем за околоочен контур секстракт от градински охлюв на Victoria Beauty.Много доволна!  newsm10 newsm10

# 667
  • София
Благодаря evana, ще проверя в DM.

# 668
  • SF
Крем за околоочен контур секстракт от градински охлюв на Victoria Beauty.Много доволна!  newsm10 newsm10

Разкажи повече. От къде го купи? Това е евтин продукт. Какво прави с контура ти? Какъв е ефектът от него.
Тази марка се продава в Джъмбо. Има ли я и в други магазини?

# 669
И в ДМ ги има.

# 670
  • SF
Мисля, че ги има и в Римедиум, освен, ако не ги бъркам с други продукти, които се правят от слуз от охлюви.
Толкова са евтини, че нищо не пречи да се купи една опаковка и ако не прави нищо при мене, да я подаря, на който я поиска.
Мене ме е яд, когато давам много пари за нещо, на което само името, опаковката и рекламата му са ефектни.

# 671
и в Кауфланд имана Виктория бюти

# 672
Victoria beauty snail дали ги има в Лили?

# 673
Victoria beauty ще са намалени с 25 % през целия февруари в Ремедиум

# 674
Здравейте момичета  Simple Smile
изчетох почти всички теми и страници , но все още не мога да разбера кой крем е най - подходящ за мен. На 23 години съм с огромни тъмни кръгове , приличайки на панда Laughing . Ще ви бъда мноого благодарна ако ми помогнете малко  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт