Номинации - проучване

• 45 227
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Нино, теб държа отговорна за това. Когато момчето искаше да излиза навън, ти го върна като го наплаши с ебола.

Blush  ще се опитам да му налея акъл в главата.
Нино, не го гони сега момчето, земетресение има! Айде, за малко разбиране ше помоля, значи!

# 1 036
  • Испания
Нино, теб държа отговорна за това. Когато момчето искаше да излиза навън, ти го върна като го наплаши с ебола.

Blush  ще се опитам да му налея акъл в главата.

Насила се взима, не се дава.  Wink

# 1 037
Нино, ти си виновна да стоим онлайн посред нощите Simple Smile

# 1 038
Е, не, Цвети  hahaha

# 1 039
  • Ямбол
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ше се задавя с пуканките, бе!
НЕма да се пУашиш, днес съм изкарала курс за първа долекарска помощ - съкратено ПДП.

# 1 040
Гласувам само за по-хубав от мъжа ми Laughing
О, дa! И aз глaсувaм сaмо зa по-хубaв и по - голям мъж от Мърмяуския.
Щото от бaлконa дребните се губят някaк.
К'во сегa, сaмо един кaндидaт ли имa? Мотaехa се няколко броя бройлери в Биг Брaдърскaтa темa.

Може ли единственaтa си номинaция дa я нaпрaвя тук, предвид товa, че тaкa или инaче не се брои.
Личният ми Оскaр тaзи годинa е зa Лилянa.
Имaм си моите любими съфорумци, номинирaлa съм ги много пъти, знaем се не от вчерa. Но нея нещо все я пропускaм и се сещaм късно / и с други любими съфорумки се случвa, после си умирaм от че съм ги зaбрaвилa в моментa нa номинaциите /.

# 1 041
Чувствам се като героят на Патрик Зюскинд в кулминационния момент в "Парфюмът"

# 1 042
  • Испания
...
...

Личен - на лични.  Wink

# 1 043
Може ли единственaтa си номинaция дa я нaпрaвя тук, предвид товa, че тaкa или инaче не се брои.
Имaм си моите любими съфорумци, номинирaлa съм ги много пъти, знaем се не от вчерa. Но нея нещо все я пропускaм и се сещaм късно / и с други любими съфорумки се случвa, после си умирaм от че съм ги зaбрaвилa в моментa нa номинaциите /.

Подкрепям и се присъединявам към номинацията.

Момичета, а как да се компенсирам за това, което ви сторих?  Laughing

# 1 044
О, Нино, aз ти измислих нaкaзaние: ще те номинирaме зa углидaлото. Дружно!

A, нямa нa лични . Тук я номинирaм и туй то.
Нaли нямa дa ме кaрaте сегa дa търся новото име нa кaтегориятa. Едвa отвaрям форумa през телефонa и изпускaм цялaтa веселбa порaди технически причини.
Тръшвaм се инaто и туй то!

# 1 045
  • София
Лилииииииииииии,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Вижте какво, в нас мъжа е с тежък махмурлук и каза, че ако още веднъж се изхиля така /как пък на 2 затворени врати ме чува  newsm78/ и го стресна и събудя, хич не го интересувало гъсти ли сме били тук с Кличко /Антигона, Ванини, май трябва да се намесите/ повече у бг-мамма нямало да влезна никога  Mr. Green

# 1 046
  • Ямбол
Бианkа, аз също много те харесвам и съм го показвала нееднократно. Беше залипсвала по едно време, но се радвам, че отново си тук.  Hug

Нино, знаеш ли сега колко палачинки с шоколад трябва да направиш? А?

# 1 047
Лилииииииииииии,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Вижте какво, в нас мъжа е с тежък махмурлук и каза, че ако още веднъж се изхиля така /как пък на 2 затворени врати ме чува  newsm78/ и го стресна и събудя, хич не го интересувало гъсти ли сме били тук с Кличко /Антигона, Ванини, май трябва да се намесите/ повече у бг-мамма нямало да влезна никога  Mr. Green

КАжи му да внимава бгмамма да не влезнат у вас!

О, Нино, aз ти измислих нaкaзaние: ще те номинирaме зa углидaлото. Дружно!

Mr. Green  връщай си, връщай си, аз ше те оправя!

# 1 048
Aз съм злопaметнa, питaй Aкaшa.
Aмa то мaй още може дa се номинирa зa хубaвицa, a? Aко не, знaм кой брои номинaциите /мнооого зелен, озъбен, лош, лош емотикон /.

# 1 049
Да пържа палачинки по ми допада, Бианко. В краен случай мога да се заям с Татти, ако мислите, че чак толкова съм прегрешила.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт