Номинации - проучване

• 45 522
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 140
"...ако не беше да "ровя"..." ... Тая с търнокоп ли е ринала вътре?

# 1 141
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Joy Joy Joy
Усмивке,  Hug   bouquet

# 1 142
Cordelia, ако го повториш още поне три пъти, ще влезеш и в драма-куин Wink

Катенце, почувствах се поласкана, че съм наредена до такива имена. Laughing Hug

# 1 143
  • Испания

Мерси.  Wink Hug

Наистина е... почти уникално.  #Crazy

# 1 144
И аз те обичам

# 1 145
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз имам да пускам за Красив ум и Всички обичат Реймънд - мога да ги пусна още днес следобед. Ако сте съгласни. Да постоят поне до петък newsm78

# 1 146

П.П: Кой спомена Как' Сийка? Именно, че ако не беше тя темите щяха да са сигурно 10  Laughing

Ако не бях поровила назад из Клюкарника само, темите щяха да са не повече от 3.
Извинявам се на хората, които съм затруднила с множеството си предложения, но целта ми беше да напомня на драгите съфорумци, че форумът не е само първа страница на Клюто и да ги подтикна да номинират по-разнообразно.
Не успях. Явно не е толкова важно номинациите да са разнообразни и интересни, по-важни са други неща.
До-о-о-бре.

# 1 147
  • Ямбол
Точно темите на първа страница, щом са се задържали там, значи са предпочитани и интересни.

# 1 148
Е, защо те плашат тогава старите теми?  Laughing

# 1 149
Аз казах вече- включих всичките ти предложения, без да се замислям. Понеже бяха забавни и точно такива, каквито трябва да са бисерите. Ако повечко хора бяха се позамислили в тази категория, нямаше да е такава мъка да се оформи анкетата. Но освен единия бисер на Куини явно цяла година никой нищо смешно не е видял. За сметка на това всеки втори е от нещо подразнен и излива име след име в негативните категории.

# 1 150

П.П: Кой спомена Как' Сийка? Именно, че ако не беше тя темите щяха да са сигурно 10  Laughing

Ако не бях поровила назад из Клюкарника само, темите щяха да са не повече от 3.
Извинявам се на хората, които съм затруднила с множеството си предложения, но целта ми беше да напомня на драгите съфорумци, че форумът не е само първа страница на Клюто и да ги подтикна да номинират по-разнообразно.
Не успях. Явно не е толкова важно номинациите да са разнообразни и интересни, по-важни са други неща.
До-о-о-бре.

Сия, никого не си затруднила  Hug Това беше закачка.

# 1 151
Значи, ако знаех, че "Всички обичат Реймънд" не е Личен Оскар, а новото име на Мечо Пух - слънчево, разведряващо и пийсмейкърско присъствие, щях да номинирам Антигона в него. Пък! Сега какво - чакам Новак, че поне да мога да я гласувам.

# 1 152
Значи, ако знаех, че "Всички обичат Реймънд" не е Личен Оскар, а новото име на Мечо Пух - слънчево, разведряващо и пийсмейкърско присъствие, щях да номинирам Антигона в него. Пък! Сега какво - чакам Новак, че поне да мога да я гласувам.

То е защото не си се разсънила още  Flutter  Много мило bouquet

П.П: Абе това гюрлюче що не излиза понякога?

# 1 153
Аз казах вече- включих всичките ти предложения, без да се замислям. Понеже бяха забавни и точно такива, каквито трябва да са бисерите. Ако повечко хора бяха се позамислили в тази категория, нямаше да е такава мъка да се оформи анкетата. Но освен единия бисер на Куини явно цяла година никой нищо смешно не е видял. За сметка на това всеки втори е от нещо подразнен и излива име след име в негативните категории.

Да. Това е положението...
Упадъкът на обществото няма начин да не се отрази и на форума. Факт.

# 1 154
Ради избърза със своята категория, май най-добре и Антигона да пусне своите, че да вървят в комплект Peace

Общи условия

Активация на акаунт