Номинации - проучване

• 45 532
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Щом Как' Сийка изсипа по 20 номинации за цитат и още толкова за тема, нормално така да се получи... След като правилата и критериите са едно към гьотере, не виждам проблем и 45 теми да се гласуват.

# 1 126

Ники, предполагам, че това те е заблудило. Аз затова първият не разбрах.

Антигона, аз все още нищо не разбирам от постовете на Катя  Laughing, освен, че се чувства заядена, което също не разбирам, но нейсе. Казах си мнението, но не настоявам на него, както прецени мнозинството.

Моето предложение е следното: вместо 7 от 35, да са просто 1 от 5. Много по-просто и честно е.

Казах, че е по-просто и е честно. Защото и двете неща са истина. А това "нечестно" ми се струва, че си го измисли и сама си тръгна в посока "дай да се заяждаме". Това, че нещо е честно, не значи, че друго е нечестно, виждаш ли разликата?

# 1 127
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако трябва да сме по критерий- бисер според мен не е пост от по 30 реда смешна история, а нещо кратко и удивително точно (или неуместно, според случая). Както бяха "на Ди плитчините" преди години. Но според номинациите и анкетите, нали така?
(на Как'Сийка бяха наистина много предложенията, но пък идеално отговаряха на условието "бисер")

# 1 128
  • София
И аз така казвам  - не е от особено значение.
Щом момичето ги е събрало вече, да ги пуска.

# 1 129
аз все още нищо не разбирам от постовете на Катя  Laughing, освен, че се чувства заядена, което също не разбирам, но нейсе.

Nickkie, добре че свършиха номинациите. Току-виж и теб те номинирали за хаплива. Joy

# 1 130
  • Ямбол
Щом Как' Сийка изсипа по 20 номинации за цитат и още толкова за тема, нормално така да се получи... След като правилата и критериите са едно към гьотере, не виждам проблем и 45 теми да се гласуват.
Което си беше извън препоръчителните правила. Но понеже не го обявих като строго правило, като се надявах на разумни номинации, то затова и не се обадих след дългия списък на Сия. Така решила, така номинирала, въпреки моята препоръка за кратки списъци.
Сега заради тези списъци се чудим как да оформим темата с гласуването.
Пускай ѝ ги всичките, пък дано остане доволна.

# 1 131
Аз съм сърдита, че моята фаворитка, дето си напипала матката или яйцниците не участва в бисерите:)
В Смешките го бях чела и се смях от сърце:) Ама не знам коя е оригиналната тема и не можеш да я посоча на Джой.

# 1 132
Следващите 4 категории ще бъдат пуснати тази вечер след полунощ.

Благодаря ви за предложенията на всички  Hug
Разбираме се за всичките теми и 7 гласа.

П.П: Кой спомена Как' Сийка? Именно, че ако не беше тя темите щяха да са сигурно 10  Laughing

# 1 133
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, да, тази беше уникална Joy. В смешките я четох аз, ама поне преди половин година и нямаше как да я издиря, без да загубя половин ден в ровене.

# 1 134
  • Ямбол
Следващите 4 категории ще бъдат пуснати тази вечер след полунощ.
...
После остават 6. Може да пуснем 5 и да останат пак пет.
Hushpuppy ако има готовност утре да пуска и любимеца Реймънд.

# 1 135
  • Испания
О, да, тази беше уникална Joy. В смешките я четох аз, ама поне преди половин година и нямаше как да я издиря, без да загубя половин ден в ровене.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778777.msg28680283#msg28680283

Peace

# 1 136
Пъпи ако има нужда от помощ да ми каже. Ще успеем да ги пуснем всичките 5 тази вечер.

# 1 137
Ох, ето я, бе! Смайлс  bouquet
Ровила жената  Joy

# 1 138
  • Испания
Ох, ето я, бе! Смайлс  bouquet
Ровила жената  Joy

Благодаря.  Embarassed  Hug

# 1 139
Cordelia, ако го повториш още поне три пъти, ще влезеш и в драма-куин Wink

Общи условия

Активация на акаунт