"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте момичета. И аз съм в чуденка,тъй като правим опити за бебе, а този месец ми закъснява с 3 дни,знам че е рано за тестове и бях склонна да чакам повече време,но днеска странното беше, че ми прецапа бледо кафеникаво нещо като течение,въпроса ми е дали да купя тест за бременност?
Някой имал ли е подобен проблем? Като цяло се чувствам добре, преди датата на цикъла ме боляха леко гърдите беше ми нервно както обикновенно но сега се чудя какво става и ме е срах ако съм бременна това да не е признак на някакъв проблем.
А цикъла ми върви така: прилагам последните 3 месеца...21.04; 22.05; 20.06; и сега юли няма ...
Какво е мнението ви по този казус?
Благодаря Ви предварително.

На тридневно закъснения тестът трябва да отчете, така че по-добре си направи. Ако има бременност, зацапването може да е признак за проблем, който с лекарства може да се овладее. Ако е отрицателен, значи очаквай цикъла си.
Успех с резултата, дано е такъв какъв искаш!  Praynig

# 541
Здравейте момичета. И аз съм в чуденка,тъй като правим опити за бебе, а този месец ми закъснява с 3 дни,знам че е рано за тестове и бях склонна да чакам повече време,но днеска странното беше, че ми прецапа бледо кафеникаво нещо като течение,въпроса ми е дали да купя тест за бременност?
Някой имал ли е подобен проблем? Като цяло се чувствам добре, преди датата на цикъла ме боляха леко гърдите беше ми нервно както обикновенно но сега се чудя какво става и ме е срах ако съм бременна това да не е признак на някакъв проблем.
А цикъла ми върви така: прилагам последните 3 месеца...21.04; 22.05; 20.06; и сега юли няма ...

На тридневно закъснения тестът трябва да отчете, така че по-добре си направи. Ако има бременност, зацапването може да е признак за проблем, който с лекарства може да се овладее. Ако е отрицателен, значи очаквай цикъла си.
Успех с резултата, дано е такъв какъв искаш!  Praynig
Много благодаря за бързия отговор ,човек в такива моменти има нужда от малко подкрепа и странично мнение.Веднага щом преключи работния ден ще купя един тест.

# 542
От месец правим опити за бебе и си обещах да не си вкарвам никакви филми... Обаче ми остават 6 дни до началото на цикъла, а около ареолите на гърдите ми се появиха кафяви сенки. През ден-два имам еднократно бектъкообразно течение като при овулация (тя обикновено е към 15-16ти ден), а през останалото е нормално леко бяло течение като преди цикъл. Дали имам някакъв проблем или може да са някакви странни ранни симптоми на бременност?

Раничко е още за симптоми, но е възможно, аз знаех, че съм бременна няколко днипреди закъснението, но е важно да не се филмираш, рядко става от първия път.На мен 3-4 дни преди закъснението ми отчете със сутрешна урина, но много много бледа чертичка.Ако не ти се чака до закъснение-кръвен във всяка лаборатория могат да ти вземат кръв, но не знам колко струва.

По-скоро се притеснявам за тези петна около ореолите и дали не е сигнал за някакъв проблем...А бебето, когато е писано ще стане Simple Smile

# 543
От месец правим опити за бебе и си обещах да не си вкарвам никакви филми... Обаче ми остават 6 дни до началото на цикъла, а около ареолите на гърдите ми се появиха кафяви сенки. През ден-два имам еднократно бектъкообразно течение като при овулация (тя обикновено е към 15-16ти ден), а през останалото е нормално леко бяло течение като преди цикъл. Дали имам някакъв проблем или може да са някакви странни ранни симптоми на бременност?

Раничко е още за симптоми, но е възможно, аз знаех, че съм бременна няколко днипреди закъснението, но е важно да не се филмираш, рядко става от първия път.На мен 3-4 дни преди закъснението ми отчете със сутрешна урина, но много много бледа чертичка.Ако не ти се чака до закъснение-кръвен във всяка лаборатория могат да ти вземат кръв, но не знам колко струва.

По-скоро се притеснявам за тези петна около ореолите и дали не е сигнал за някакъв проблем...А бебето, когато е писано ще стане Simple Smile
Аз мисля че е добре да изчакаш поне ден два да ти закъснее и тогава да правиш тест,а няма как да не се вълнуваш при такова нещо. Аз с първата бременност правих тест 17 дни след като ми закъсня,нямах никакви симптоми,нищо ...всеки организъм е строго индивидуален, а петна по гърдите ми се появиха леки към края на 7 началото на 8 м. Ето сега и аз се вълнувам и питам все едно ми е за 1 ви път...
Но все пак трябва да сме винимателни и наблюдателни да можем навреме да реагираме и всичко да се развива нормано,със или без бременност!

# 544
  • В един копнеж!

По този въпрос само ти можеш да си решиш да си купиш или не?! Иначе с 3 дни закъснение, мисля, че едно тестване все нещо ще покаже.

# 545
Здравейте,

От два месеца правим сериозни и постоянни опити за бебе. Последният ми цикъл беше на 21.06 - като ми е редовен и е на 26 дни. Трябваше да ми дойде на 17-ти този месец, но го няма. Честно да ви кажа ме е страх да правя още тест. Правих един преди седмица и то защото предната нощ повръщах и реших да проверя, но се оказа отрицателен (по това време бях и с цистит).
Около 17-ти и следващите два дни си имах сериозни симптоми за идващ цикъл, но сега вече нищо.
Има ли вероятност от прекарания цистит да има закъснение, а не бременност и време ли е вече да направя тест? Чудя се дали да не изчакам още няколко дни...  

До колкото разбирам имаш 4-дневно закъснение и искаш да чакаш още? За какво? Прави бързо тест, защото това зацапване не е хубаво  Naughty

# 546
Здравейте, моля ви за съвет и мнение, тъй като това ми се случва за първи път. Цикъла ми е редовен като часовник. На 20.07 трябваше да ми дойде, но не ми дойде. От 2 седмици ще ми се праснат гърдите, на 21 се появи бледо розово зацапване, но нямаше и да го видя ако не "ровя" докато взимам душ, така напипах и матката, че е с много различна форма, а и много тварда Embarassed  Чела съм че когато има бременност става мека....днес отново няма обилен цикъл, а само розово като течение и на моменти в него има кървави нишки. Сега като взех душ отново няма нищо. Обикновено имам много обилен и със съсиреци цикъл и това е много необичайно за мен. На 20.07 един ден преди М си направих тест, но ми показа отрицателен резултат. Не знам какво да мисля, гърдите ми са болезнени, кръста ме боли все едно ще ми дойде всеки момент, ама....няма обилен цикъл.

# 547
Здравейте, моля ви за съвет и мнение, тъй като това ми се случва за първи път. Цикъла ми е редовен като часовник. На 20.07 трябваше да ми дойде, но не ми дойде. От 2 седмици ще ми се праснат гърдите, на 21 се появи бледо розово зацапване, но нямаше и да го видя ако не "ровя" докато взимам душ, така напипах и матката, че е с много различна форма, а и много тварда Embarassed  Чела съм че когато има бременност става мека....днес отново няма обилен цикъл, а само розово като течение и на моменти в него има кървави нишки. Сега като взех душ отново няма нищо. Обикновено имам много обилен и със съсиреци цикъл и това е много необичайно за мен. На 20.07 един ден преди М си направих тест, но ми показа отрицателен резултат. Не знам какво да мисля, гърдите ми са болезнени, кръста ме боли все едно ще ми дойде всеки момент, ама....няма обилен цикъл.
Можеш да си направиш отново тест,и да се консултираш с лекар,може да имаш няакакъв хормонален дисбаланс.
А аз се разочаровах отново,лелката дойде и ми развали настроението за пореден път.

# 548
Здравейте,

От два месеца правим сериозни и постоянни опити за бебе. Последният ми цикъл беше на 21.06 - като ми е редовен и е на 26 дни. Трябваше да ми дойде на 17-ти този месец, но го няма. Честно да ви кажа ме е страх да правя още тест. Правих един преди седмица и то защото предната нощ повръщах и реших да проверя, но се оказа отрицателен (по това време бях и с цистит).
Около 17-ти и следващите два дни си имах сериозни симптоми за идващ цикъл, но сега вече нищо.
Има ли вероятност от прекарания цистит да има закъснение, а не бременност и време ли е вече да направя тест? Чудя се дали да не изчакам още няколко дни...  

До колкото разбирам имаш 4-дневно закъснение и искаш да чакаш още? За какво? Прави бързо тест, защото това зацапване не е хубаво  Naughty

Да, днес още го няма. Ще си купя тест и утре сутринта ще го направя, ако още няма нищо.
Благодаря.

# 549

Как така си си напипала матката? Това не е възможно, най-вероятно си стигнала до шийката, която си е твърда по принцип.
Най-добре си направи тест със сутршната урина. Успех.

# 550
"А аз се разочаровах отново,лелката дойде и ми развали настроението за пореден път."

melody007, ужасна е тая работа с разочарованието. Аз вече се побърквам от това чакане и не зная как да овладея положението, за да не ми е фикс идея. Чакам М. в неделя или понеделник, признаци не откривам никакви и съм овладяна от страшен песимизъм и лошо настроение. Не вярвам, че е станало, въпреки, че си тествах овулацията. Само се надявам, но тая работа иска и вяра. Успех на теб и дано всичко да е наред и с Жълтурчо, krasito_90 , kle0patra и  vili_t0.

# 551
Благодаря Ema..

Аз също се побърквам, все си мисля, че ще цъфне цикъла в най - скоро време, но пък от друга страна имам някаква малка надежда, че е станало нещо. Имах симптоми за цикъл в деня, когато очаквах да ми дойде и след това. Сега само гърдите ми ще се "пръснат", друго нищо.

Утре ще направя тест, пък каквото дойде.  Rolling Eyes

# 552
За съжаление претърпяваме разочарование всеки път когато "лелката" се появи,но заживяваме с нова надежда и не трябва да се депресираме,аз лично се старая да вярвам в това ,че всичко е наред при положение че имам едно детенце,но не винаги става бързо,а при мен и годинките ми не са малко на 35 съм .Ще се обичаме още повече през идващият месец и ще наблягаме на дните когато има овулация и ще чакаме.
Жлая на всички скорошни + тестове,това е най прекрасното което може да се случи наедна жена,да усети как расте живота в нея.

# 553
 krasito_90, закъснение, наред с напрежение в гърдите са си сред най-ярките симптони. Без да искам да те пренавивам, на мен ми звучи обещаващо. Успех от сърце и ще чакаме да кажеш какво е станало   Hug

melody007 , кураж и на теб. Усещам, че мислиш по-позитивно от мен, а това със сигурност е правилният начин. Имаш едно детенце и годините не са ти толкова много за второ. С  повече "обичане", както казваш, ще се случат нещата отново  Simple Smile

Към мерещите температура (пробвам се и аз, но не съм толкова стриктна), след овулация температурата ви постепенно ли се покачва и до кога се задържа висока преди да дойте М. (понеже знам, че ако не дойде и е станало трябва да остане висока в началото на бременността)?

# 554
krasito_90, закъснение, наред с напрежение в гърдите са си сред най-ярките симптони. Без да искам да те пренавивам, на мен ми звучи обещаващо. Успех от сърце и ще чакаме да кажеш какво е станало   Hug

Дано...
Аз все си мисля обаче, че може закъснението да е свързано с цистита, който имах, без да знам дали е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт