"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Моите черти са си били бледорозови и преди и след закъснение, така че Butterfly, честито!  Hug Пожелавам ти успешен край и  прекрасна бременност. Wink

Благодаря ти , аз сам много страхлива и все още не мога да се зарадвам, ве4е сам болна от 10 дни изпих 2 антибиотика и куп хап4ета , а разбрах преди 2 дни 4е сам бременна , годеникат ми ме накара да си направя тест!  Praynig Praynig

# 526
  • UK
Не издържах, купих си сега тест и го направих. Негативен.  Confused

# 527
Не издържах, купих си сега тест и го направих. Негативен.  Confused

Скапа има още надейда , мойе да си с касна овулацияили пак хормона да ти се пока4ва бавно, при всяка йена е разли4но, докато не доиде има надейда, аз пак след као видях 2 4ерти4ки ми е толкова притеснено ,страх ме е да не ми доиоде, 4е сам лубопитка и много матерял сам из4ела! Йелая ти успех

# 528
Няма никакви причини за страх при положение, че в България кръвния тест струва 20 лв. и се прави във всяка лаборатория. Той показва и ранна, и късна, и всичко, много бързо при това.
Правете си кръвни тестове и ще си спестите много безсънни нощи, терзания и ще се радвате на евентуална бременност много рано.

# 529
  • Plovdiv
Здравейте дами,

съжелявам, че чак сега пиша...Направих си тест, но за голямо мое разочарование е негативен. Толкова тъпо ми стана, че ми се развали цялото настроение. Знам, че трябва да се въоръжа с търпение, но толкова ме радваше мисълта, че може да си имаме малко човече.   Sad Cry

# 530
  • UK
Здравейте дами,

съжелявам, че чак сега пиша...Направих си тест, но за голямо мое разочарование е негативен. Толкова тъпо ми стана, че ми се развали цялото настроение. Знам, че трябва да се въоръжа с търпение, но толкова ме радваше мисълта, че може да си имаме малко човече.   Sad Cry

Е, ставаме две Simple Smile. Дните преди да ми дойде, когато си внушавам, че може да е станало нещо, са най-хубавите в месеца  Grinning.

# 531
  • Plovdiv
Да така е , но не трябва да губим надежда и ние скоро ще видим двете чертички. Hug

# 532
  • София
Момичета, ползвайте за споделяне някоя от отчетните теми, защото се разводнява темата по този начин.

# 533
  • Sofia
Здравейте и от мен !  Незнам дали въпроса ми е за тази тема, но ако прецените, че  не е го изтрйте и ме извинете... Тази година Март месец забременях ( неуспешно) и в началото на бременноста 2-3 пъти имах много силни болки в стомаха , придружени с газове. Този месец подновихме опитите за бебе и снощи ( 3 дни след О ) изпитах същите болки. Знам, че е много рано , но ще ходя на лекар чак в началото на месеца. Въпроса ми е такъв : Възможно ли е тези болки да са много ранен признак за бременност или те са знак за някакъв проблем?

# 534
Не не е възможно, въобще! Peace

# 535
Това неразположение е по-скоро от овулацията ти, иначе аз споделям твоята съдба и когато забременях отново именно по газовете и подутия корем познах, че съм бременна малко преди закъснението.  Все пак ти пожелавам успех още този месец. Hug

# 536
От месец правим опити за бебе и си обещах да не си вкарвам никакви филми... Обаче ми остават 6 дни до началото на цикъла, а около ареолите на гърдите ми се появиха кафяви сенки. През ден-два имам еднократно бектъкообразно течение като при овулация (тя обикновено е към 15-16ти ден), а през останалото е нормално леко бяло течение като преди цикъл. Дали имам някакъв проблем или може да са някакви странни ранни симптоми на бременност?

# 537
От месец правим опити за бебе и си обещах да не си вкарвам никакви филми... Обаче ми остават 6 дни до началото на цикъла, а около ареолите на гърдите ми се появиха кафяви сенки. През ден-два имам еднократно бектъкообразно течение като при овулация (тя обикновено е към 15-16ти ден), а през останалото е нормално леко бяло течение като преди цикъл. Дали имам някакъв проблем или може да са някакви странни ранни симптоми на бременност?

Раничко е още за симптоми, но е възможно, аз знаех, че съм бременна няколко днипреди закъснението, но е важно да не се филмираш, рядко става от първия път.На мен 3-4 дни преди закъснението ми отчете със сутрешна урина, но много много бледа чертичка.Ако не ти се чака до закъснение-кръвен във всяка лаборатория могат да ти вземат кръв, но не знам колко струва.

# 538
Здравейте,

От два месеца правим сериозни и постоянни опити за бебе. Последният ми цикъл беше на 21.06 - като ми е редовен и е на 26 дни. Трябваше да ми дойде на 17-ти този месец, но го няма. Честно да ви кажа ме е страх да правя още тест. Правих един преди седмица и то защото предната нощ повръщах и реших да проверя, но се оказа отрицателен (по това време бях и с цистит).
Около 17-ти и следващите два дни си имах сериозни симптоми за идващ цикъл, но сега вече нищо.
Има ли вероятност от прекарания цистит да има закъснение, а не бременност и време ли е вече да направя тест? Чудя се дали да не изчакам още няколко дни...  

# 539
Здравейте момичета. И аз съм в чуденка,тъй като правим опити за бебе, а този месец ми закъснява с 3 дни,знам че е рано за тестове и бях склонна да чакам повече време,но днеска странното беше, че ми прецапа бледо кафеникаво нещо като течение,въпроса ми е дали да купя тест за бременност?
Някой имал ли е подобен проблем? Като цяло се чувствам добре, преди датата на цикъла ме боляха леко гърдите беше ми нервно както обикновенно но сега се чудя какво става и ме е срах ако съм бременна това да не е признак на някакъв проблем.
А цикъла ми върви така: прилагам последните 3 месеца...21.04; 22.05; 20.06; и сега юли няма ...
Какво е мнението ви по този казус?
Благодаря Ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт