"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
"Дано... Аз все си мисля обаче, че може закъснението да е свързано с цистита, който имах, без да знам дали е възможно."

Доста отдавана имах симптомите на цистит. На лекар така и не отидох, но мед. лице ме посъветва да пия хапчета, от които ми мина. Не помня да ми е повлиявало на менструацията. В "причини за закъснение" не попаднах на нищо, в което категорично да пише, че циститът е такава, но попадах на коментари, в които се допуска. Отново тест- уринарен, после кръвен, лекар за успокоение и дано причината за закъснението ти е тази, която искаш!

# 556
Точно и аз това четох. Няма какво да го мисля и да ви занимавам, утре правя теста и каквото покаже.
Благодаря  Hug

# 557
Здравейте, моля ви за съвет и мнение, тъй като това ми се случва за първи път. Цикъла ми е редовен като часовник. На 20.07 трябваше да ми дойде, но не ми дойде. От 2 седмици ще ми се праснат гърдите, на 21 се появи бледо розово зацапване, но нямаше и да го видя ако не "ровя" докато взимам душ, така напипах и матката, че е с много различна форма, а и много тварда Embarassed  Чела съм че когато има бременност става мека....днес отново няма обилен цикъл, а само розово като течение и на моменти в него има кървави нишки. Сега като взех душ отново няма нищо. Обикновено имам много обилен и със съсиреци цикъл и това е много необичайно за мен. На 20.07 един ден преди М си направих тест, но ми показа отрицателен резултат. Не знам какво да мисля, гърдите ми са болезнени, кръста ме боли все едно ще ми дойде всеки момент, ама....няма обилен цикъл.

Как така си си напипала матката? Това не е възможно, най-вероятно си стигнала до шийката, която си е твърда по принцип.
Най-добре си направи тест със сутршната урина. Успех.
Утре сутринта ще си направя, но май няма смисъл...започва да се усилва и си ми идва за съжаление Sad Няма такива аномалии, но другата седмица ще отида и на док за всеки случай.

Успех на всички чакащи Simple Smile

# 558
Здравейте!
Аз днес си направих тест и се показа ясна втора черта  Hug
Даже още не мога да повярвам... Пожелавам на всички чакащи скоро да усетят това щастие   bouquet

# 559
Честитооо дано да повлечеш крак Simple Smile

# 560
Честитооо дано да повлечеш крак Simple Smile

Благодаря  Hug
Дано  stork-boy stork-girl

# 561
Здравейте! На мен закъснението ми е около седмица. Честно казано в момента имам толкова работа, че изобщо не отчитам, освен това се замислям за цикъла, само когато седмица и нещо преди прокървяване започва адска болка в гърдите, после и корема - това е като по часовник. А сега нищо... Единственият проблем с тях е, че преди сън като почне едно наместване може би половин час, някакъв ужасен дискомфорт. Попринцип спя по 8 часа, днес примерно спах 13... Вчера забелязах че пишкам през половин час, а съм цял ден на по 3 шишенца вода по 330 мл. Носа ми е запушен, не усещам почти нищо освен миризмата на кучето ми, която нормално изобщо не забелязвам. Simple Smile Сутринта си направих тест, беше отрицателен, след няколко минутки имаше бледа 2ра черта. Мисля да поизчакам, защото предполагам че съдбата просто се базика с мен...

# 562
krasito_90 честито лека бременност и най- красивото бебче на света   ylinfant Благородно ти завиждам и дано и на нас скоро да ни провърви . Сподели каква е тайната на успеха   bouquet

# 563
Здравейте! На мен закъснението ми е около седмица. Честно казано в момента имам толкова работа, че изобщо не отчитам, освен това се замислям за цикъла, само когато седмица и нещо преди прокървяване започва адска болка в гърдите, после и корема - това е като по часовник. А сега нищо... Единственият проблем с тях е, че преди сън като почне едно наместване може би половин час, някакъв ужасен дискомфорт. Попринцип спя по 8 часа, днес примерно спах 13... Вчера забелязах че пишкам през половин час, а съм цял ден на по 3 шишенца вода по 330 мл. Носа ми е запушен, не усещам почти нищо освен миризмата на кучето ми, която нормално изобщо не забелязвам. Simple Smile Сутринта си направих тест, беше отрицателен, след няколко минутки имаше бледа 2ра черта. Мисля да поизчакам, защото предполагам че съдбата просто се базика с мен...

Ако имаш втора бледа черта не зависимо колко време си чакала , значи си бременна , утре направи още един , но гледай вечерта да не пиеш много течности , за да е по голяма концентрацията на хормона Simple Smile Аз съм чакала по един час , но втора черта не съм видяла  #Silly Стискаме палци и утре да кажеш резултата   Praynig

# 564
krasito_90 честито лека бременност и най- красивото бебче на света   ylinfant Благородно ти завиждам и дано и на нас скоро да ни провърви . Сподели каква е тайната на успеха   bouquet

Благодаря, наистина пожелавам на всички в най - скоро време и на вас да се случи  babydust7
Ами няма тайна, аз не си следя температури и тн., просто цикъла ми е супер точен и знам, кога горе - долу ми е овулацията и този път е станало... Не е от първи опит, а и аз съм с лапароскопия на киста, която се оказа ендометриозна, лекувах се 6 месеца с инжекции, като през този период нямах цикъл и два месеца, след като ми се възстанови цикъла стана  Hug

# 565
Как така бил отрицателен, после станал положителен newsm78. Вземи си втори и спази указанията, там пишеше да се гледа след 5-тата и не по-късно от 10-тата минута. Успех!!

# 566
И аз нещо не разбрах. Как така отрицателен, след няколко минути положителен??? Тази няколко минути след 10-тата минута ли са? И не стана ясно от поста ти имаш ли закъснение въобще. Така не може да се даде адекватен съвет.

# 567
Трябваше да ми дойде на 15.07. Като цяло ми е редовен, най - много 1-2 дни се е случвало да закъснее. Засега и придружаващи болки в гърдите нямам все още. Втората черта е бледа, предполагам е възможно и да е просто изпарителна.

# 568
  • Germany
Трябваше да ми дойде на 15.07. Като цяло ми е редовен, най - много 1-2 дни се е случвало да закъснее. Засега и придружаващи болки в гърдите нямам все още. Втората черта е бледа, предполагам е възможно и да е просто изпарителна.

Това, че е бледа няма значение, стига да е я има и да е в указаното време (не след 10-тата минута). Ако искаш да си на 100% сигурна, просто направи кръвен тест, макар че аз бих повторила и уринния. С такова закъснение със сигурност ще покаже. Успех! Hug

krasito_90, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам с хубав пухкав финал!  Hug  bouquet

# 569
Chrissie  Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт