"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
 krasito_90, ти беше основна причина да вляза, за да видя дали си писала какъв е резултатът. Толкова много се радвам за теб! Сигурна бях, че е станало! Пожелавам ти всичко да се развива безпроблемно и гладко!
Упех и на  fray!

# 571
krasito_90, ти беше основна причина да вляза, за да видя дали си писала какъв е резултатът. Толкова много се радвам за теб! Сигурна бях, че е станало! Пожелавам ти всичко да се развива безпроблемно и гладко!
Упех и на  fray!

Страшно много ти благодаря!
Дано с всички, които го искат да се случи  Hug

# 572
Krasito_90  честито страхотна новина,желая ти лека и безпроблемна бременност и следващият април едно пухкаво бебенце..
Успех и на  fray дано скоро се похвалиш с  EFPтест,както и всички останали.

# 573
Здравейте, последното МЦ ми беше на 29 юни, редовен на 28 дена ми е. За първи път бебеправих този месец, като ползвах за помощник тестове за овулация.
От около 2 седмици  усещам, че ми е стегнат корема и леко подут, по-често ми се пишка, а сутрин не издържам ще се пръсна, събуждам се по-рано за да отида до тоалетна. Имах  леки внезапни бодежи ниско долу до преди седмица може би. Другото което ми прави впечетление, е че на гърлото имам усещането, че имам буца заседнала и само ако си отворя устата по-широко и ще я повърна.
Само това е което усещам, преди 4 дена си правих тест, който беше отрицателен.Искам само да ви питам, възможно ли е това да са  симптоми на бременност.  baby_neutral

# 574
Повтори си теста, в 90% от случаите при бебеправене симптомите са внушение. Успех.

# 575
Преди малко го направих но не с първата урина, че нямах под ръка тест и ми излезнаха 2 чертички, като втората е по-бледа но достатъчно видима да се види без взиране.

# 576
В такъв случай честито. Изчакай още седмица-две и тичай на лекар.  Hug

# 577
Благодаря много, ще поизчакам няма да бързам нищо, че много ми се иска.
Пожелавам късмет на всички!

# 578
Здравейте, не съм сигурна, че тук е правилното място за въпроса ми, но все пак ще го задам в тази тема. Няма да питам дали съм бременна, защото е още много рано за мен ( очаквам менструация на 5  август), но  забелязах нещо от изминалите месеци. Правим си бебе от няколко месеца и всеки път точно след овулация, 2 дни някъде след нея, започват ПМС  симптомите. Четох доста теми и повечето жени, пишат, че ПМС  симптомите били точно като симптоми за бременност, но не поясняват какви  симптоми имат, При всяка жена са   индивидуални. Примерно при мен се появява силна жажда, раздразнение към всичко и всички, менструални болки, май си и похапвам повечко. Та  .... въпросът ми е, по -скоро към жените, които казват, че симптомите им са били едни и същи, ...... кога тялото разбира за бременността и какви точно симптоми са изпитали?Надявам се,  че ме разбирате!
Два дни след овулация, засечена и чрез температурен метод и следене на Ц.С., тялото  ми вече започва да подава сигнали, че предстои менструация, но като се вземе предвид, че захващането на оплодената яйцеклетка става от 6 до 8 дни след оплождането .... дали по-късно организмът разбира за бременността?
Надявам се че ме разбирате, тъй като не успях да си формулирам въпроса и изказването добре!
Моля някой запознат да пише.Търсих информация с Гугъл, но нищо качествено не излиза.
Благодаря!

# 579
Да, организмът започва да "разбира", че е бременен, едва след имплантацията. Но след овулация и при двата случая се образува жълто тяло, което синтезира хормони, отговорни за тези "симптоми", поради същата причина са подобни. Пожелавам ти този месец да е твоя.

# 580
Благодаря за отговора, дано този месец да сме сгащили яйцето! Късмет на всички!

# 581
  • София
Евриала, ето тук можеш да прочетеш повече за ранните симптоми
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18377.0

# 582
Благодаря ти, започвам да я чета!

# 583
: Rafi_11 Честито  лека бременност , браво на вас , че е станало от първия месец , големи късметлии сте   bouquet

# 584
Момичета,днес правих тест,след обяд,и се показа ето това
http://prikachi.com/images.php?images/807/7501807I.jpg    http://prikachi.com/images.php?images/812/7501812m.jpg   много ми се иска да е положителен,но не смея да се радвам след толкова разочарования.Всъщност на живо се вижда по-добре,а и като минаха 10 минути потъмня втората чертичка.Само два "рискови" акта сме имали,на 15-ти и 17-ти ден от цикъла като днес ми е 27-ми.Последните месеци ми идва различно,на 28,на 29,31,34 дни и за това не знам колко преди закъснение ми е всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт